Follow:
Giveaway, Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Tante Betsy

Did you know it’s Christmas time

Happy Tante Betsy blog - Did you know it’s Christmas time

Hey girls vandaag ga ik twee dames blij maken met een cadeaubon twv. €75 te besteden in de webshop van Boeties.nl Ik ga dat weer doen door middel van een ‘Wist je dat?’ blogpost. Wie weet heb ik vandaag wel een kerstcadeau voor jou in petto. Én ik heb nog een verrassing! Mis het niet!!

Wist je dat het vanavond ‘All you need is love kerstspecial’ tijd is voor ons?

Jaaaa wij hebben allebei gevoelige mannen en die kijken graag naar de All you need is love kerstspecial. Zo kunnen we toch een relaxte avond hebben met z’n vieren op de bank, eten op tafel en samen van Robert ten Brink genieten.

Happy Tante Betsy blog - Did you know it’s Christmas time

Wist je dat ik zaterdag Live op mijn Facebook pagina was?

Ja girls ik had de behoefte om weer eens een filmpje op te nemen, speciaal ook voor deze kersttijd. Ben je nu alleen met kerst of heb je ergens een moment voor jezelf. Dan kun je eventueel kijken naar mijn Live on Facebook filmpje van bijna een uur dat ik zaterdag opnam. Ik vertelde over loslaten en over van jezelf houden. En ik trok affirmatiekaartjes en een engelen kaartje. En op het einde liet ik zelfs een traantje om de kaart van manlief die ik met jullie deelde. Als je dit nu leuk vind dat ik zoiets vaker doe dan hoor ik het graag (ik snap dat Christelijke dames er niks mee hebben).

Happy Tante Betsy blog - Did you know it’s Christmas time

Happy Tante Betsy blog - Did you know it’s Christmas time

Wist je dat ik jullie al jaren gek maar over mijn laarzenverslaving en al heel wat dames vroegen naar waar mijn ‘Tante Betsy’ laarzen vandaan kwamen?

Ik geniet inmiddels al meerdere jaren van mijn ‘Tante Betsy’ boots en ik kreeg vaker de vraag waar die te koop waren. Maar die waren niet meer te koop, dus verwees ik altijd naar Boeties.nl waar je in ieder geval wel terecht kunt voor laarzen in vrolijke kleuren. Sinds enige tijd zijn daar ook DWRS laarzen te koop. Ik zag dat veel dames die graag zouden willen scoren met de te winnen cadeaubon. Máár in de loop van januari gaat het dan eindelijk gebeuren, laarzen die nog meer lijken op de laarzen die ik ook heb. Boeties.nl zal dan La Pintura laarzen te koop gaan hebben.

Happy Tante Betsy blog - Cowboy boots loveHappy Tante Betsy blog - Cowboy boots loveHappy Tante Betsy blog - Cowboy boots love

Wist je dat ik al een paar La Pintura laarzen heb mogen passen?

Ik had er bewust nog niks over gedeeld op mijn blog, maar ook ik mocht de proefversie van de La Pintura laarzen passen. Ze zijn naar mijn idee van dezelfde kwaliteit als de DWRS laarzen, maar hebben wel een andere neus. Kijk gewoon mee naar de foto’s! Jammergenoeg zijn ze mij te smal aan de voet in maat 39, het scheelt een halve cm. De schachtwijdte komt wel overeen met mijn ‘Tante Betsy’ laarzen en mijn Sendra laarzen. Zeker weten dat veel dames heel blij gaan zijn met deze La Pintura laarzen. Ze zullen straks verkrijgbaar zijn in veel vrolijke kleurtjes.

Happy Tante Betsy blog - Cowboy boots loveHappy Tante Betsy blog - Cowboy boots loveHappy Tante Betsy blog - Cowboy boots love

Wist je dat ik nu bekend ga maken wie de winnaressen zijn van de Happy Tante Betsy blog Boeties.nl Christmas giveaway?

Ik heb het deze keer anders als anders gedaan. Ik heb op de drie plekken waar je kon mee doen, drie winnaars getrokken dmv scrollen tussen de namen. En die negen namen heb ik in een online naamloten programma gezet.

Happy Tante Betsy blog - Did you know it’s Christmas time

De eerste winnares die uit de bus kwam is Chucky en de tweede winnares is Jacqueline. Wat leuk is dat beide dames vaste en actieve volgers van mijn happy Tante Betsy blog zijn. Beiden hebben ook nog eens op alledrie de plekken gereageerd. Chucky won door haar deelname op Instagram en Jacqueline won door haar deelname op Facebook. Gefeliciteerd lieverds! Na de kerst hebben we even contact ;).

Happy Tante Betsy blog - Did you know it’s Christmas timeHappy Tante Betsy blog - Did you know it’s Christmas time

Wist je dat ik nog een verrassing voor jullie heb? Eentje die je echt niet wilt missen…

Omdat het kerst is en omdat ik een week geen blogposts zal delen… Én omdat ik Tante Betsy jurkjes en rokjes op Marktplaats verkocht. Heb ik een gave winactie voor jullie, voor de oplettende mee lezers, voor alle dames die net zoals ik gek zijn van Tante Betsy. Ik geef drie Tante Betsy kadobonnen weg ter waarde van €50 per stuk.

Happy Tante Betsy blog - Did you know it’s Christmas time

Wist je dat als je een leuke gezellige enthousiaste reactie achter laat onder deze blogpost, dat je een kans maakt om een van de drie kadobonnen te winnen?

Geef even duidelijk in je reactie aan dat je mee doet met deze Tante Betsy kadobon winactie en maak er een leuke gezellige reactie van.

Wist je dat je natuurlijk ook nog een kans kunt wagen op mijn Facebook pagina én Instagram account?

Ook op mijn Facebook pagina en Instagram account kun je mee dingen voor een Tante Betsy kadobon twv. €50. Ik ga in de toekomst toch echt ook bewust op Instagram, meer Instagram-achtige foto’s delen. Tante Betsy deelde op Instagram deze sneakpeek van de SS2019 zomercollectie <3.

Happy Tante Betsy blog - Tante Betsy SS2019 zomercollectie sneak peek

Wist je dat ik de winnaressen bekend maak in mijn eerste blogpost in het nieuwe jaar?

In januari ben ik er weer en maak in mijn allereerste blogpost hier op mijn happy Tante Betsy blog de drie winnaressen bekend.

Wist je dat ik jullie nu hele fijne feestdagen ga wensen?

Ik wens jullie hele mooie liefdevolle dagen toe, ga zoveel mogelijk in relaxstand lieverds. Geniet van alle lieverds om je heen, in real life en met je online vrienden. Kijk naar alles wat wel goed gaat in je leven en geef daar de aandacht aan. Alles waar je aandacht aan geeft groeit, dus richt je op alles waar je blij van wordt. Dikke knuffels van Susan

Happy Tante Betsy blog - Did you know it’s Christmas time

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

102 Comments

 • Reply Monique

  Fijne feestdagen Susan en alle goeds voor 2019! ??

  24 december 2018 at 19:53
 • Reply Anita

  Natuurlijk doe ik mee aan je tante Betsy kadobon actie!
  Ik nis je wel elke dag, ben Stefaan het kijken of je echt niets nieuws geschreven hebt.
  Maar daar tegenover staat dat ik de blogposts die je nu schrijft weer leuker vind, zeker de wist je dat blogs.
  De kaarten, affirmaties en diepgang zijn minder mijn ding maar vind het toch vaak wel leuk om te lezen hoe bewust jij nu met je leven om gaat.

  Je bent een mooie lieve dame en ik wens jou en je familie hele fijne feestdagen en een kleurrijk 2019 ?❤️?

  24 december 2018 at 20:01
 • Reply chucky1012

  Fijne post van het nieuwe model boots….
  Helaas was ik er zaterdag niet en kon ik je niet live op fb. zien…
  Van harte gefeliciteerd allemaal…
  Woehoeeee…
  Mijn kerstavond kan niet meer stuk en ik zal je mailen…

  Hartelijk dank ?
  Allen een fijne kerstavond en gezellige kerstdagen…. ?

  24 december 2018 at 20:05
 • Reply Fhathima

  Dat ziet er heel knus uit, met je geliefden op de bank. Wij gaan zo ook heerlijk all you need kijken! En dan met ons gezin met de kerstdagen naar pap en mam, schoonouders, zus en zwager en kids. Ik heb er zo’n zin in, me even te omringen met de mensen waar ik van hou. Terugkijken op 2018 en me verheugen op al het nieuwe wat 2019 gaat brengen! Ik wens jou alle hele fijne feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar! Dikke knuffel Fhathima
  Ps natuuuuurlijk waag ik een kansje voor de cadeaubon ?

  24 december 2018 at 20:06
 • Reply Hennie Rijnders

  Gefeliciteerd dames met de boeties bon…..heel gaaf. Super kerstcadeau??? ik doe graag mee met de kans op de tante betsy cadeaubon. In de nieuwe collectie komt vast weer moois om dat te kunnen gebruiken.
  Hele fijne liefdevolle dagen voor jou en je familie Suzan, ga er lekker van genieten. ?Hennie

  24 december 2018 at 20:06
 • Reply Jacqueline Harbers

  Whaaaaaaaaaaaa is het ècht? Nou zeg….. mijn kerst kan niet meer stuk ???! Ben ik héél erg blij mee! Dank je wel lieve Susan en lieve Carlijn! Daar ga ik een paar heel mooie boots van kopen, nu al zin in! Schiet me meteen iets in gedachten en daarvoor moet ik mijn excuses maken ?…. ik zou je nog wat maten in cm’s doorgeven! Slap excuus, maar de laatste 3 weken zijn hier chaotisch geweest ivm de gezondheid van Peter (maar dat vertel ik je nog weleens). Het gaat nu gelukkig eindelijk weer beter en ik loop zo meteen naar boven om mijn belofte in te lossen.

  Ook weer superlief, dat je kadobonnen voor TB gaat weggeven. Ik doe niet mee, ik ben nèt heel erg blij gemaakt en nu is het de beurt aan andere lieve meiden, die het ook heel erg gegund is!

  Nogmaals heel veel dank en niet te vergeten hele fijne dagen voor jullie ? (en ja ik zit ook zo meteen met de tissues op schoot voor All you need is love ?)

  24 december 2018 at 20:08
 • Reply Mina

  Lieve Susan ik wil bij deze jou en je familie hele fijn relaxte feestdagen toewensen! En ben blij om te lezen dat je steeds meer voor jezelf gaat zorgen! Yo go girl zeg ik altijd goed bezig meis! Hoop dat je deze stijgende lijn voor jezelf gaat uitdiepen en volg je graag op je pad! Ben blij dat ik de kleurrijke jurkjes en rokjes heb gevonden en draag deze heel vaak (al doe ik ze vaak wel uit met eten (knoeikont eerste klas en dat vind ik zonde van mijn mooie jurkjes). Heb mezelf goed verwend dit jaar en nu sparen voor de nieuwe collectie maar eerst mijn kiddies aan de beurt daarna moeders weer! Ook ben ik van plan in januari veel spullen uit mijn huis te doen verkopen weggeven ruimte creëren voor ons en in mijn hoofd. Veel plannen en heb zin in 2019. De jurkjes hebben me echt een boost gegeven die ik ook nodig had (niets is toeval). Al met al ben ik blij met je schrijfsels en alle jurkenzusjes. Dat voelt echt als rijkdom. Een hele dikke knuffel van mij

  24 december 2018 at 20:11
 • Reply Mina

  En ook doe ik graag mee aan de winactie. Dat vergat ik helemaal dat zou heel fijn en welkom zijn!

  24 december 2018 at 20:12
 • Reply Annelie

  Fijne kerstdagen!
  En ik waag graag een kans voor een cadeaubon ?. Een zippie staat nog op mijn verlanglijst, een effen gele of misschien de blauwe gardenia… och wensen wensen. En dat terwijl ik eigenlijk niks echt te wensen heb met een lieve man, 3 prachtige en gezonde kinderen, lieve ouders in de buurt die ook nog in goede gezondheid zijn. Morgen fijn met z’n alle kerst vieren! In een jurk van Tante Betsy natuurlijk, net als vorig jaar ??

  24 december 2018 at 20:12
 • Reply Jelka

  Wat fijn dat je lekker even rust neemt met de feestdagen. Geniet daar lekker van, en van/met je familie!
  Ik doe natuurlijk heel graag mee met je winactie! Ik heb nog wel wat wensen op TB gebied, dus dat zou een fantastisch begin van het nieuwe jaar zijn. Ik heb als voornemen om 2019 meer mijn jaar te maken, want 2018 stond net even té veel in teken van m’n kinderen en het zorgen. Ik hou héél veel van ze, maar het is zeker nu ook tijd om mezelf wat meer prioriteit te geven. Winnen bij jou zou daar natuurlijk een heel mooi, bijna symbolisch, begin van zijn dan.
  Hele fijne feestdagen, en alvast een goede jaarwisseling en een gelukkig, kleurrijk en stralend nieuwjaar! ?????

  24 december 2018 at 20:14
 • Reply Marloes Philippi

  Graag doe ik mee aan de winactie voor de tante betsy cadeaubon. Sinds een maandje ben ik op de hoogte van je blog en lees hem graag. De nieuwe collectie van tante betsy wordt vast weer erg vrolijk en kleurrijk.
  Hele fijne feestdagen gewenst.

  24 december 2018 at 20:15
 • Reply Sun

  Hele fijne feestdagen! En ik doe heel graag mee aan de winactie!

  Gefeliciteerd dames met de Boetiesbon!

  24 december 2018 at 20:19
 • Reply Annelies van der Valk

  Susan ik wens jou en je familie fijne feestdagen. Ik heb zaterdag je wel live op Facebook gezien maar kon de helft niet verstaan omdat de kleinkinderen ook aandacht wilde. Daarom heb ik s’avonds nog een keer gekeken. En veel gehad aan de kaarten die jij trok. Wat mij betreft mag je dat wel vaker doen. Liefs Annelies

  24 december 2018 at 20:20
 • Reply Liza

  Gefeliciteerd dames met de mooie bon! Ik zie dat ik er dicht bij zat dit keer! ? Heel veel plezier susan met all you need, ik kruip zo ook op de bank met mijn man maar AYNIL zal hier niet aan staan denk ik, haha. Geniet van deze dagen!
  Uiteraard doe ik ook graag mee voor de tante betsy bon, er zit vast weer heel veel moois tussen de nieuwe collectie! Wanneer mag je wat sneak peaks met ons delen Susan? Zo benieuwd! ?
  Nogmaals fijne dagen en tot in het nieuwe jaar ??

  24 december 2018 at 20:23
 • Reply Grietje Bloemsma

  Wat een leuke blog weer Susan! En zo leuk om een sneak peak te zien!
  Ik zou graag een bon winnen, want deze sneak peak beloofd weer veel goeds!! Fijne feestdagen. ??

  24 december 2018 at 20:26
 • Reply Anne Filden

  Ooh Susan wat lief weer dat je 3 cadeaubonnen gaat verloten. Een kans op 1 van de 3 bonnen grijp ik met beide handen aan. Je live video heb ik nog niet gekeken, maar ga ik zeker doen. Even in alle rust zonder stuiterende peuter. Ik vind dat met de kaarten heel interessant en hoop van harte dat je ermee doorgaat. Voor nu besluit ik met, je fijne kerstdagen te wensen en een heel mooi 2019. ??

  24 december 2018 at 20:28
 • Reply Wendy

  Hallo daar Susan,

  Dames van harte met de bon… ?.

  Leuke blog weer.
  Ik hoop dat jullie van een avondje All you need is love Hebben genoten ♥️♥️♥️♥️♥️.
  En natuurlijk een fijne Kerst hebben.
  Groetjes uit het ‘hoge Noorden’
  Wendy

  Ps…. Ik maak ook graag kans.

  24 december 2018 at 20:31
 • Reply Marieke

  Ooooo. Wat gaaf, weer zo’n mooie win actie! Ik doe graag mee. Heerlijk vooruitzicht straks weer neuzen in de nieuwe collectie. Erg benieuwd wat er komen gaat. En waar ik voor ga vallen. Blijft toch wel eens anders te gaan dan ik vooraf denk. De inspiratie die ik op de groepen krijg zorgde afgelopen dagen tot een kansloze speurtocht ?. Ik dacht de aarbeien over te slaan maar een paar gave ootd zorgde ervoor dat ik de zwart/paarse aardbeien wel zag zitten. Een rokje in de print leek me wel wat….bestaat die niet ?! Lekker bezig. Ik geniet van wat ik heb, heel blij mee allemaal. Fijne dagen en een goed begin. Tot volgend jaar.?

  24 december 2018 at 20:35
 • Reply Nielke

  Hai lieverd, hele fijne dagen gewenst. Dank je wel weer coor een jaar vrolijkheid, diepgang en inspiratie. Geniet er altijd van, ook al heb ik niet altijd de tijd of puf om te reageren.
  Geniet komend jaar van je man en prachtige dochter en wij blijven van jou genieten.
  Lief dat we weer mee mogen doen voor een geweldige bon van Tante! Ik doe mee. Heel veel liefs, nielke

  24 december 2018 at 20:37
 • Reply Petra van Schijndel

  Fijne feestdagen Susan, voor jou en je liefsten. Dames (Jacqueline en Chucky) gefeliciteerd met de bon van Boeties!
  En ik doe gewoon weer lekker mee voor de bon van Tante Betsy Susan. Want er komt weer zoveel leuks aan. Ik heb een mooi jurkje, een toffe groene broek en een fijne top in de sneak peeks voorbij zien komen. ? Dus ja, het wensenlijstje is alweer groeiende. En dan koop ik er een paar mooie laarzen van Boeties bij. Gaan we helemaal happy de lente van 2019 in.

  24 december 2018 at 20:37
 • Reply Marianne Asselman

  Allereerst, fijne kerstavond op de bank, verder hele gezellige fantastische Kerstdagen met je gezin en de allerleukste mooiste gezelligste blog en Instagram nieuwtjes voor 2019.
  Dat de kaarten en engelen je maar goed op je pad morgen begeleiden. Of ik mee wil doen met de bonnen, ja graag, waarom? Simpelweg dat ik nog wil proberen iets te kunnen scoren in de sale en ik niets mag uitgeven.
  Dus een after Christmas presentje voor mij.
  Doei tot het nieuwe jaar
  Oh ja en de laarzen, heel gaaf en onwijze kleurtjes, helaas niet voor mij weggelegd.

  24 december 2018 at 20:40
 • Reply Monique

  Lieve Susan, wat schrijf je leuk , af en toe neus ik op je blog en dan wordt ik altijd geinspireerd door jou ,
  Fijne dagen voor jou en alle jurkenzusjes ?
  P.s. ik loot graag mee ?

  24 december 2018 at 20:41
 • Reply Ursula

  Voor jou ook hele fijne feestdagen; ook ik maak graag kans op een kadobn. Ik zag se preview van de nieuwe collectie en dat oranje, geweldig, ik zie mezelf er al in lopen! Laat oranje nu ook de kleur zijn van mijn man zijn zaak, gekozen omdat ik er zo gek op ben, lief toch!

  24 december 2018 at 20:43
 • Reply Corine

  He Susan, prachtig blog weer, ga heerlijk genieten van de feestdagen. Natuurlijk doe ik weer mee met de kado bon actie, heb al zoveel moois gezien wat er gaat komen, kan niet wachten. Geniet ook nog van de laarzen die ik vorig jaar gekocht heb bij boeties met de bon die ik toen heb gewonnen. Krijg er vele complimenten over. Doe lekker rustig aan en geniet en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Knuffels Corine

  24 december 2018 at 20:57
 • Reply Joyce

  Hallo Susan, hier zit ik dan, eindelijk in mijne zetel op Kerstavond.
  Ik wens je allereerst fijne kerstdagen al toe.
  Vroeger werden wij thuis rotverwend door mijn moeder met Kerst, ze was dol op Kerst, de lichtjes,gezelligheid, hare super “colorfull kitch boom”,kerstcadeautjes immens veel voor iedereen (altijd leuke kleine dingetjes).Toen zij stierf nov 2012 veranderde dat voor ons allen ook.Ik stond erop toch Kerst te vieren dat jaar, ondanks de pijn.Gewoon omdat het haar favoriete periode was.Niet makkelijk en er werd veel gehuild.Een jaartje later 2013, was mijn zoontje er, net 3 weken met Kerst, tot op de dag van vandaag het cadeau waar ik het dankbaarste om ben.Reef (Rief uitgesproken) is precies een weerspiegeling van mijn mama.Elk jaar zie ik dat meer en meer.Van haar neus, tot haar weerborstels en haar koppigheid.Hij kijkt zelfs hetzelfde uit de raam van de auto als haar.klinkt freaky he, hahaha.Met deze dagen wordt er ook wel automatisch veel aan haar gedacht.Soms lijkt het alsof ik haar gewoon nog voel of dat ze elk moment binnen kan komen.Morgen is het eten bij mijn papa, waarvoor ik nog heel dankbaar ben dat ik hem nog heb.Hopelijk mag ik hem nog even hebben.Met zo een dagen is het toch altijd nog zo belangrijk dat de mensen die je dierbaar zijn in je buurt hebt, belangrijker dan de cadeautjes.Ik doe graag mee voor de cadeaubon, waarom…ondanks dat ik mijn man zei het geeft niet, vind ik het ook wel jammer dat mijn kerstcadeautje niet tijdig geleverd is en ik jammer genoeg niet samen kan open doen met mijn zoontje en man.Mijn man wou wel wachten, maar dat kon ik mij 5jarige toch ook niet aandoen….die stond al dagen rond de boom te draaien en te voelen aan zijn pakjes…
  Alles voor zijn geluk en lachend snoetje.???

  Glitterende Kerstgroetjes uit België, Joyce

  24 december 2018 at 20:59
 • Reply Merula

  Lekker even de tijd voor jezelf!
  Heerlijke dagen gewenst! ???
  Geniet lekker samen met je familie en vrienden van deze dagen!! ?
  Doe natuurlijk ook graag mee met je winactie.. zou toch wel een heel mooi begin zijn van het nieuwe jaar!!?

  Lieve groetjes!!

  24 december 2018 at 21:03
 • Reply Elske

  Die nieuwe laarzen zien er echt leuk uit in hele fijne kleurtjes! Ik houd vooral van ronde neuzen, maar dit lijkt minder puntig te zijn?!
  Uiteraard loot ik heel graag mee voor zo’n leuke cadeaubon! Komt zeker op! Misschien nog voor de sale, maar misschien wacht ik ook lekker op al het nieuwe dat komen gaat. Zal ongetwijfeld ook weer héél leuk zijn!
  En leuk actiever op IG!
  Ik wens je fijne dagen, en een hele fijne week toe. Geniet van alle lieve mensen om je heen!

  24 december 2018 at 21:08
 • Reply Jolanda

  Fijne feestdagen gewenst voor jou en je gezin. Weer een mooie winactie dus ik waag weer graag een kansje. Een mooi begin van het nieuwe jaar, een kadobon voor de nieuwe collectie van tante. Ben weer erg benieuwc wat tante voor het voorjaar in petto voor ons heeft. Groetjes, Jolanda

  24 december 2018 at 21:09
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Ik zag mijn naam ineens in beeld…. het zal toch niet ?, maar nee, het was een van de andere Jacquelines ???. Maar dan doe ik graag weer mee voor de Tante Betsy cadeaubon! Die sneekpeak maakt al heel nieuwsgierig, dus handig om alvast wat budget proberen te krijgen voor de nieuwe collectie!! Hier ook heerlijk voor de tv met All you need is Love erop. Voor het eerst in jaren, normaal gesproken speel ik altijd mee met ons harmonieorkest in de Kerstnachtdienst. Dit jaar was de opname van tv oost in ons dorp en is de dienst zaterdagavond al opgenomen. Die is wel vanavond op tv geweest en ik was mooi in beeld ☺️. Ik wens je hele mooie Kerstdagen met je gezin lieve Susan en graag tot in het nieuwe jaar! Liefs Jacqueline

  24 december 2018 at 21:33
 • Reply Marjolein

  Lieve Susan, hele fijne feestdagen met je familie en geliefden en tot in het nieuwe jaar!
  Bij ons staat kerst vooral in het teken van ons eigen kerstkindje die 8 jaar wordt … ook gezellig met familie van beide kanten over de vloer …?
  Geniet er van! Liefs, Marjolein ?

  Oh ja …. uiteraard maak ik graag kans op een bon van tante ?

  24 december 2018 at 21:49
 • Reply Paola

  Lieve Susan, ik zit nu bij mijn mams uit te buiken vh kerstdiner. Het is op zich al een wonder want ik had een paar dingen zelf gemaakt en jk ben nu niet echt Sergio ? maar sterker nog, ik mag nog niet eens afwassen bij Sergio LOL. Ik ben in mijn deerjurk maar volgens mijn liefste hoor ik zelf het kerstdiner te zijn. Tsssssk bambi’s zijn niet om op te eten. Duh. Morgen gaan we eten bij de ouders van mijn vriendin. Het is fijn om bij hen hen te zijn. Ik weet zeker dat ze op een wolkje meekijkt. Met een big smile… en ik hoop van harte dat ik niet zelf op het menu sta??

  Ik wens je fijne dagen Susan!!

  24 december 2018 at 21:50
  • Reply Paola

   ow en ik doe heel graag een gooi naar de actie, dat vergeet ik met mijn geratel helemaal te melden LOL, en keilief dat je dit doet…dat ook

   26 december 2018 at 21:51
 • Reply Wilma

  Lieve Susan wat heb je weer dames blij gemaakt! Gefeliciteerd met julli Boeties bon.
  Ik doe graag mee met de kadobon aktie! Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe collectie van tante.
  Wat fijn voor je dat je deze dagen lekker vrij bent en van je gezin mag genieten!
  Ik wens je hele fijne dagen en het allerbeste in het nieuwe jaar! Knuf!

  24 december 2018 at 21:54
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Wat een heerlijke blog post weer. Ook hier kijk ik naar All you need is love. Een traditie die ik altijd samen met mijn moeder deed. Helaas is zij alweer 10 jaar uit ons midden en deze dagen maakt dat best zwaar. Maar goed het leven gaat door zeggen ze altijd. Ik weet wel dat Tante Betsy mij weer een beetje kleur in me leven heeft gegeven. Ik was hiervoor een heel grijs muisje die het liefst in donkere kleding rond liep. Nu kan ik haast niet wachten op de nieuwe collectie. En wat zal die waardebon hierbij helpen om nog meer kleur en liefde in mijn leven te brengen. Nu heel hard duimen. Lieve Susan Ik wil jouw en je familie hele fijne feestdagen wensen en een heel mooi 2019 ??????????

  24 december 2018 at 21:56
 • Reply Ger da

  Lieve Susan,
  Bedankt voor het afgelopen jaar, voor je vrolijke gekwebbel, je lieve woorden,de info over tante haar mooie collectie,de vele vele winacties, de positievetijd die je altijd overbrengt,de fijne dikke tieten knuffels, de tijd die je in je blog’s steekt,de diepgang van je levenspad, de life filmpjes en je eigen ik zijn. Jij bent voor velen een steun en een eye-opener, en één daar van ben ik. ?

  Chucky en Jacqueline gefeliciteerd, ga maar lekker shinen in jullie nieuwe boots in het nieuwe jaar!

  Susan, geniet samen met Arno van deze week, en dat 2019 jullie mag brengen wat jullie wensen. Al het goeds, veel liefs van mij ?

  24 december 2018 at 22:21
  • Reply Ger da

   Vergeten ? maar mag ook ik een kansje wagen voor 1 van de bonnen? Ik beloof je dat ik ‘m heel goed ga besteden ????

   24 december 2018 at 22:24
 • Reply Saskia van Horne

  Voor jou en al je volgers natuurlijk fijne feestdagen!
  Love- peace- and a happydress❤️
  Ik maak net als de rest graag kans op een van de Tante Betsy kadobon!
  Maar mocht hij naar ern ander gaan, die bonnen komen vast goed terecht.
  Kijk al uit naar de nieuwe collectie!

  24 december 2018 at 22:42
 • Reply Heidi

  Joepie wat een feestje. Ik doe echt wel mee. Ik heb het idee dat ik budget te kort ga komen voor de zomer. Dusss ik wil heel graag een bon winnen. Hopenlijk komen er gauw nog wat foto’s want ik ben toch zo benieuwd wat er gaat komen. Het is gelukkig nog maar heel even wachten ??? Jij ook hele fijne feestdagen. Genieten met al die he lief is. Hele dikke knuf

  24 december 2018 at 22:42
 • Reply Esther Messing

  Wat een verwennerij op kerstavond door weer zo’n gave winactie te doen. Ik waag graag een gokje. Lieve Susan ik wens jou en je naasten hele fijne kerstdagen en een liefdevol en vooral gezond 2019. Ik ga ook dan weer volop genieten van jou leuke en gezellige blogs. Liefs Esther

  24 december 2018 at 22:45
 • Reply Maria Louisa

  Susan ook voor jou en je gezin superfijne feestdagen toegewenst en veel plezier met het kijken van de All you need is love kerstspecial. Leuke blogpost weer en ook je livesrssie natuurlijk. Ik doe heel graag mee voor de tante betsy kadobon al zag ik vandaag wel dat wr heel veel jurkjes die ik nog hoopte te scoren al uitverkocht zijn in mijn maat, wat natuurlijk top is voor tante maar minder voor mij. Mocht ik winnen dan zou ik voor het retro rokje in briqie gaan ❤️❤️❤️

  24 december 2018 at 22:58
 • Reply Janette Bosma

  Allereerst wens ik je heel fijne feestdagen ??? Geniet geregeld van je gezellige blogs. Wat elke keer weer naar voren komt is jouw gulheid❤. Ben heel benieuwd naar de nieuwe collectie ? Een cadeaubon is dan natuurlijk altijd leuk om te besteden. Loot dan ook graag weer eens mee ???

  24 december 2018 at 23:34
 • Reply Lilian

  Ha wat een super leuke actie’s weer! Ik doe graag mee met de win actie voor de tante Betsy cadeaubonnen. Wens je hele fijne feestdagen en voor 2019 mooie momenten om te omarmen.

  24 december 2018 at 23:36
 • Reply Cathelijne

  Lieve Susan.
  Ik wens jou en je man hele fijn, mooie, warme feestdagen. Blijf zo mooi als je bent ?

  Lieve groetjes Cathelijne

  24 december 2018 at 23:45
 • Reply Cathelijne

  Ps wil graag meedoen met de lieve actie maar voor mijn gevoel moest dat even los van het berichtje ?

  24 december 2018 at 23:46
 • Reply Miranda

  Hoi Susan,
  Wat goed dat je beter voor jezelf zorgt en daardoor niet meer elke dag een blog schrijft! Mooie verzameling laarzen heb je, naast je jurkjes verzameling!
  Hier ook onder een kleedje all you need is love gekeken… hoort er toch een beetje bij met kerst he?!
  Ik waag graag een kansje voor een tegoedbon ?
  Voor nu hele fijne feestdagen! En alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar!
  Groetjes Miranda

  25 december 2018 at 00:14
 • Reply Daphne Kegel-Zwart

  Ik heb zo ontzettend niks met All you need is love ? sorry… Moet ook heel eerlijk zeggen dat ik sowieso een beetje een gek gevoel heb, omdat mijn collega vrijdag overleden is en omdat het inmiddels 25 december is, de verjaardag van een vriend/kennis die tweeëneenhalf half jaar geleden op een berg in de Himalaya verdween. Hoe dan ook, there’s something about Christmas time! Ik doe graag mee voor zo’n fijne bon en ik hou je Insta in de gaten voor sneak previews van de komende collectie ?

  25 december 2018 at 00:38
 • Reply Annette Elias

  Gefeliciteerd gelukkige winnaressen! Wat fijn voor jullie! Geniet lekker van je kerst Susan, wat een heerlijke foto van jullie zo met de mannen en die lekkere dekentjes… geweldig! Goed van je dat je even blogvakantie neemt.. lekker genieten van alle leuke dingen die deze tijd biedt! Wat weer een gezellige blogpost, en wat een prachtige laarzen heb je toch. Ze maken een outfit helemaal af! Zeker zilke mooie vrolijk gekleurde! Leuke nieuwe laarsjes komen er aan!
  Heel graag waag ik een gokje voor een mooie bon, voor een nieuw prachtjurkje…Zo’n jurkje waardoor ik net als jij elke dag blij van word!

  25 december 2018 at 01:59
 • Reply Dagmar

  Lieve Susan, wat een leuke post weer. Heb je live/video gisteren nog bekeken-bedankt voor een jaar met mooie blogs en lieve acties! Voor jou ook weer een jaar met veel nieuwe ontwikkelingen voor jezelf! Dat 2019 weer een mooi jaar voor jou en je geliefden mag worden! Kan even niet slapen ( wat laat en veel gefeten?) en tja dan maar even jeblog lezen ?. Heerlijk kerstavond gevierd hier bij mijn ouders in Duitsland en dus zonder allyouneed, dat kijk ik later wel. Ik doe ook graag mee voor de TB cadeaubon; ben toch al verslaafd aan TB ?

  25 december 2018 at 04:27
 • Reply Carola

  Gefeliciteerd meiden, met de laarzenbon! Ik had niet meegedaan. Vind dit soort laarzen prachtig bij anderen en de kleuren fantastisch, maar aan mijn eigen voet kan ik niet wennen aan dit soort laarzen. Voor de bon loot ik daarentegen héél graag mee. Het past niet echt in de kerstgedachte, want ik heb al zo veel en voel me echt rupsje Nooitgenoeg maar er blijft altijd iets te wensen. Word ook zó blij van tante Betsy’s jurken!!! Susan, ik mis je wel maar heel verstandig dat je deze weg ingeslagen bent. Je filmpje ga ik zeker nog kijken. Fijne dagen!!!

  25 december 2018 at 08:33
 • Reply Ellen Knuiman

  Lieve Susan!
  Wat een gezelligheid bij jullie op de bank! Zowel lieve mensen als geweldige knuffelberen! Dankjewel voor weer n fijne blog…! Ik maak graag kans op een tante Betsy cadeaubon. Door mijn huidige privésituatie heb ik minder tijd om te reageren op je blog op en me te verdiepen in al het moois van tante Betsy. Ik hoop hier binnenkort weer meer tijd, rust en ruimte voor te vinden. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de ss2019 collectie van tante Betsy; het jurkje op de foto ziet er in ieder geval al geweldig uit!
  Lieve Susan en familie, van mij een warme Kerstgroet op deze eerste Kerstdag. Geniet van de liefde, warmte en gezelligheid! ❤
  Ellen.

  25 december 2018 at 09:34
 • Reply Yvon

  Hi Susan, leuk dat je weer eens live was, daar geniet ik zo van!
  Ik vind het super stoer dat je je eigen weg volgt met je blogs. Gewoon lekker doen. Hier ook genoten van all you need is love. vandaag kerst bij mijn zus. Ik wens jou veel licht en wijsheid voor het nieuwe jaar, knuf????

  25 december 2018 at 09:52
 • Reply Ria

  Hoi lieverd,
  Goed dat je het wat rustiger aan doet, kijken we extra uit naar je volgende blog!
  Vandaag kerst… nooit wat mee gehad… kom uit een gezin met 10 kinderen (ja mijn moeder had van in het begin vooropgesteld dat ze er echt 10 wou!) en buiten een kleurrijk versierde kerstboom met stalletje eronder was er verder niets… geen pakjes, geen feestmaal… die feestdag overschaduwde ook altijd mijn verjaardag ? Maar ook dat werd eigenlijk nooit gevierd ? Tegenwoordig doen we dat dus bewust wel, van mijn man krijg ik dus (net als vorig jaar) een TB van de nieuwe collectie ??? Die weet dus het perfecte kado te kiezen ? Maar omdat er zoveel moois op komst is, zou een kadobon winnen heel welkom zijn, ik doe dus heel graag mee met je geweldige actie ?? Rest me bog jullie allemaal fijne dagen te wensen en alvast een kleurrijk liefdevol 2019!

  25 december 2018 at 10:06
 • Reply Jacqueline Aarts

  Lieve Susan,
  Allereerst van harte gefeliciteerd voor de winnaressen ?. En voor jou, Susan, en je familie hele fijne feestdagen. Wat goed dat je wat meer rust neemt en daardoor ook meer tijd voor je man hebt, dat is zo belangrijk. Ik heb je live gemist, maar dat ga ik zeker nog terugkijken, misschien straks. Ik doe het deze dagen ook lekker rustig aan, alleen inpakken en opruimen. Doe wel graag mee met de winactie, dan hoop ik iets van de zomercollectie te kopen om lekker in mijn tuin van ins nieuwe huisje te zitten.

  25 december 2018 at 10:38
 • Reply Babette Scheuermann

  Omg! ?Een tante betsy kado bon is natuurlijk de ultieme prijs om te winnen ?en ook nog zo’n mooi bedrag. Dat heb jij weer super geregeld met je verkoop? Dus ik doe heel graag mee, want die sneakpeak van de nieuwe zomercollectie ziet er weer fantastisch uit!?☀️ Geen geluk in de liefde, maar miss wel in het spel??? Oh ja; en natuurlijk een hele fijne kerst voor jou gewenst en voor je dierbare ? Geniet! ?‍♀️?

  25 december 2018 at 10:47
 • Reply Johanna

  Van harte gefeliciteerd met de Boeties bon Jacqueline en Chucky. Daar gaan jullie vast wat moois voor kopen. En wat leuk dat er straks ook La Pintura laarzen gaan komen! Ik ben heel erg benieuwd hoe die mij gaan passen. Als het wat voor me is komen er heel wat leuke kleurtjes op mijn verlanglijstje. Ik kan maar beter vast gaan sparen. Natuurlijk doe ik ook heel graag mee voor een Tante Betsy cadeaubon. Straks komt de voorjaarscollectie er weer aan, en ik weet nu al dat dat ook weer een flinke verlanglijst gaat opleveren. Maar nu eerst Kerst vieren. Lieve Susan, ik wens jou en je familie hele fijne dagen en alle geluk en gezondheid voor het nieuwe jaar. Heel veel liefs, Johanna

  25 december 2018 at 12:48
 • Reply Peet

  Oh ja! Heel graag doe ik mee voor zo’n lekkere cadeaubon!
  Een kansje wagen kan nooit kwaad!
  Ik wens je hele gezellige kerstdagen en we “zien” elkaar in het nieuwe jaar!

  25 december 2018 at 13:19
 • Reply Marjon

  Hoi Susan,

  Zat ik er toch wel heel dichtbij zeg, bij het winnen van de bon!!
  Maar hartelijk gefeliciteerd aan Jacqueline en Chucky!!!
  Gaaf trouwens die Pintura laarzen, die groene die jij draagt met die petrol blauwe details, echt super mooi!! Die ga ik onthouden 🙂

  Ik zit nu lekker op de bank na een gezellige kerst met mijn familie. Ik hoop dat jij ook een fijne, ontspannen dag hebt gehad!

  Heel graag loot ik mee voor de bon, tof voor de nieuwe collectie! hier ben ik trouwens stiekem al een beetje nieuwsgierig naar 🙂
  Heb nog wel een wens van de huidige collectie, de Long Hoodie Green, daar kijk ik toch nog regelmatig naar… Maar iets uit de nieuwe collectie zal natuurljk ook heel leuk zijn!

  Hele fijne dagen nog en tot in het nieuwe jaar!

  Lieve groet,

  Marjon

  25 december 2018 at 22:26
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Ongelooflijk, zoveel reacties! En dan moet jij nog filteren wie wel en niet meedingt naar de cadeaubon? Ik geef het je te doen ?
  Gelukkig heb je eerst nog even lekker de tijd voor jezelf en hoef je je nog even niet druk te maken over al deze reacties.

  Super gaaf dat Chuck en Jacqueline de laarzen gewonnen hebben, ik gun het de van harte! Ben ook erg benieuwd naar de nieuwe laarzen!

  Voor nu wens ik jullie nog hele fijne dagen (al is 1e kerstdag alweer voorbij) en een spetterend uiteinde. Maar vooral nog veel belangrijker een heel goed 2019. Dat het een jaar mag worden, waarin de rust voor je terug zal keren en jij je spirituele pad mag vervolgen. Ik wandel graag met je mee ???

  Heel veel liefs van mij ❤️

  26 december 2018 at 00:11
 • Reply Hannelore

  Lieve Susan
  Allereerst fijne dagen! Wat geniet ik toch altijd van je blog..doe ook graag mee met de tante Betsy winactie. al geniet ik soms in stilte. Wat een werk zo’n blog maar wat heerlijk dat je zo helemaal dicht bij jezelf blijft. En…ben bijna een beetje jaloers op zo’n man als de jouwe ?
  Geniet!

  26 december 2018 at 09:10
 • Reply Petra Leferink

  Hey lieverd,

  Jullie ook fijne feestdagen! Lekker genoten van All you need is love? Wij ook hoor!
  Ik lees je blog altijd met plezier. Ben wel veel minder actief op Facebook dan voorheen maar probeer je blog altijd terug te lezen.
  Je enthousiasme maakt het fijn om te lezen.
  De engelenkaarten is niet mijn ding maar hey jij moet doen waar jíj je lekker bij voelt en kan jou het wat schelen wat een ander vind?

  Gefelicitaart voor de winnaars van de boetiesbon!

  Ik doe toch wel graag mee voor een bon. Iets zegt mij dat ik toch wel weer een verlanglijstje ga krijgen met de nieuwe collectie!

  XxxX Peet

  26 december 2018 at 09:11
 • Reply Ellen Verschoor-Duivestein

  Nu pas even tijd om je blog even goed te lezen en te reageren.In mijn ochtendjas en pyama bedenk ik welk jurkje ik straks aan ga trekken,echt nog geen idee,ik beslis ter plekke voor we weg gaan wel?Nu nog heerlijk in relaxstand blogs lezen.Lieve Susan hèle fijne warme feestdagen met de mensen om je heen en ik wacht op het volgende blog in januari???
  En natuurlijk zou ik het heel erg gaaf vinden om een tantebon te winnen maar gun hem andere net zo hard❤❤❤

  26 december 2018 at 09:17
 • Reply Carla wink

  Prachtig om te lezen hoe je blog aan het veranderen is of moet ik zeggen aan het verbreden. Prachtig om te mogen meekijken met jou tocht binnen het kwetsbare en spirituele. Mag 2019 veel voor je brengen.?
  En ja leuk om mee te loten?

  26 december 2018 at 09:44
 • Reply Ina Sloot

  Hahahahaha, wat heb je er een heerlijke ‘wist je dat’ van gemaakt! Leuk om te lezen. Ik die graag mee aan de winactie. Ben ook wel zeer benieuwd naar de nieuwe collectie!
  Wat betreft de engelenkaarten, heb ik er ook niet veel mee. Heb je filmpje wel gezien (je doet het erg leuk) en er zitten adviezen (affirmaties) in waar iedereen wat aan heeft. Dan maakt het niet uit hoe je ze hebt gekregen, toch?! Ik wens jou en je dochter en man ook fijne feestdagen en een liefdevol 2019. ? Grtjs Ina

  26 december 2018 at 09:51
 • Reply Joyce Jagerman

  Lieve Susan,
  Ik vond het fijn om je weer live te zien en te horen! Je trok mooie kaarten en dat was fijn en passend voor mij ♥️
  De Kerst had voor mij een minder begin door ziek zijn, maar ik knapte op en kon toch fijn genieten van de gezelligheid.
  Ik hoop dat je ook vandaag een heerlijke 2e Kerstdag mag beleven! Uiteraard waag ik graag een kansje op een cadeaubon, de jurk die jij laatst aanhad, toen je live was, vind ik zo mooi ?

  Veel liefs Joyce ??‍♀️?

  26 december 2018 at 09:56
 • Reply Lizelot Hannes

  Afgelopen november kwam ik in een winkeltje waar ik niet eerder was geweest. Ik kwam daar hele mooie kleding tegen. Één kledingstuk trok zeer mijn aandacht. Dat was de Tante Betsy jurk Happy Camper. Ik twijfelde of ik hem zou aanpassen. Ik koop nl (bijna) nooit iets voor mijzelf. Mijn blik is altijd gericht op mijn drie kinderen. Maar deze jurk MOEST ik even aantrekken. Daarna was ik verkocht! Deze jurk zat als gegoten. Hij stond mooi en zat lekker!
  Toen ik mij bedacht dat ik 1 december jarig ben kon ik de verleiding niet weerstaan en heb hem voor mezelf gekocht. Thuis steeds even verliefd naar gekeken en op mijn verjaardag voor het eerst gedragen.
  Daarom doe ik heel graag mee met deze nieuwe ronde om een kadobon te winnen. Ik heb de smaak te pakken!
  Ik hou je blog in het nieuwe jaar goed in de gaten. Wie weet!
  Groetjes, Lizelot.

  26 december 2018 at 09:58
 • Reply Claudia

  Hoi Susan, hele fijne Tweede Kerstdag gewenst. Bij mij is deze alweer voorbij. ☺ Ik hoop dat deze post zometeen verstuurd wordt want de Wi-Fi is hier niet altijd even best. Maar look on the bright side: geen internet werkt fantastisch bij het loslaten.
  Een bon voor Tante win ik altijd heel graag. Ben heel benieuwd naar de nieuwe collectie. En dat heb ik denk ik al vaker geschreven want mijn telefoon suggereerde deze tekst al. ??
  Je filmpje ga ik later bekijken want dat lukt hier niet. Vandaag gewandeld in een TB shirt Van een oudere collectie met bloemen applicaties er op: de hommels vonden mij zeer aantrekkelijk en kwamen er steeds op zitten. Zo echt zijn ze. ?
  Veel liefs Claudia

  26 december 2018 at 10:05
 • Reply Veronique

  Wauw wat zou het leuk zijn zo een kadobon ?
  Ik ga dadelijk ook je live video bekijken want die zijn altijd zo leuk (helaas nog niet kunnen kijken wegens serieuze verkoudheid/oorontsteking/vanalles tijdens de voorbije dagen ?)
  Ik kijk ook al uit naar de passessie van de nieuwe zomercollectie ??.

  26 december 2018 at 10:07
 • Reply Manon

  Wow Susan,

  Wat een superactie!
  Ik wens je een top kerst, omgeven door heel veel liefhebbende mensen!
  Mocht ik winnen, dan wil ik gaan voor van die felgekleurde laarzen.
  Spread a smile of joy! x

  26 december 2018 at 10:08
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hihi die verkoopt Tante Betsy niet ??. Die verkoopt tot nu toe alleen heel veel leuke jurkjes en rokjes en blousjes enzo???

   26 december 2018 at 13:07
 • Reply Helga van Moerkerk

  Susan, wat een gave actie, de kadobonactie. Graag doe ik mee!
  Maar eerst wens ik jou nog een fijne tweede kerstdag toe, met iedereen die je lief is❤️?
  Tante Betsy heeft mijn❤️gestolen?

  26 december 2018 at 10:29
 • Reply Sylvia W

  Give & Receive! 2 meiden extra super blij met een mooie lieve gewonnen bon! Dat worden gave boots bestellen bij Boeties.nl, gefeliciteerd meiden!

  Ik hoop dat je aan het genieten bent van mooie, fijne heerlijke dagen samen met je mannetje met en zonder lieverds erbij.

  De All You Need is Love hebben wij nog even bewaard, ik ga zo snel richting de Achterhoek om een paar dagen door te brengen samen met mijn lief en wij kijken dan samen.

  Super lief! Dat je direct een ohhh zooo lieve nieuwe “win-actie” uit zet en wat voor 1, 3 meiden ga je zelf persoonlijk blij maken met een mooie door jou weg gegeven bon welke al echt voor een groot gedeelte zomaar een heel speciaal jurkje dichterbij laat komen! Hoe wauw! vreugden dansend en jubelend zou dat kunnen zijn?

  Tja een super mooie, waanzinnige nieuwe collectie komt eraan, dus ook ik zou erg blij zijn met een mooie bon om straks kleurrijk tevoorschijn te komen in de SS2019.

  Lieve warme knuff xx

  26 december 2018 at 10:41
 • Reply Bouke

  Lieve Susan… iedere x geniet ik van je blogs, puur jezelf zijn- zijn wie je bent… ik vind t mooi?
  Zelf kies ik ook meer en meer om mijn pad te bewandelen op míjn manier. Voldoen aan verwachtingen heb ik los gelaten. Oefff dat leest zwaarder dan het is? heerlijk licht, stralend en kleurrijk ga ik genietend 2019 in. Graag maak ik een kansje op een bon om zo weet wat moois van de nieuwe collectie te kopen. Ik wens je een magisch mooi 2019 toe

  26 december 2018 at 11:04
 • Reply karin

  Uiteraard waag ik een kansje ook hier op de cadeaubon. 2019 wordt mijn jaar en met een nieuwe jurk van tante kan het toch niet beter beginnen. Dikke knuffels

  26 december 2018 at 11:54
 • Reply Sjieuwke Dijkstra

  Wat leuk!? Snel op naar het nieuwe jaar!?? en de nieuwe collectie!??
  Alvast een fantastisch 2019 gewenst!?
  ???

  26 december 2018 at 14:41
 • Reply Ilke Velthof

  Yes, leuk. Wil graag meer tante Betsy. Dus kadobon is welkom

  26 december 2018 at 15:08
 • Reply Annemarieke Driezes

  Ik doe graag mee voor deze geweldige prijs. Op naar een mooi nieuw Betsy jaar.

  26 december 2018 at 21:23
 • Reply Pauline Warners-Heinen

  Lieve Susan, alle goeds gewenst voor het nieuwe jaar vast en wat fijn dat je rustige feestdagen had. Wij zijn even “gevlucht” naar het Sauerland. Gelijk even met het gezin eruit. Geen familie gedoe, hadden weer even echt geen behoefte aan. En wat lief dat je weer cadeaus uitdeelt, wat doe je dat vaak en wat boffen we dat met z’n allen toch mee. Echt heel tof van je! Natuurlijk hoop ik dat ik ook eens win, maar de enthousiaste reacties van anderen lezen vind ik eigenlijk ook hartstikke leuk! Liefs uit Duitsland, Pauline

  26 december 2018 at 21:25
 • Reply Ina van Splunter

  hoi Suzan, eindelijk weer eens tijd om jouw blog te lezen, heb een drukke tijd achter de rug, varierend van veel post bezorgen, voor begrafenis van mijn oma ‘even’ naar Groningen en kerst drukte ik zou graag ook een kans wagen, wat lief dat je weer wat uitdeelt, voor jou en man een fijn 2019

  26 december 2018 at 22:34
 • Reply Doortje

  Hoi Susan!
  2018 was een heftig jaar en ik ben blij dat ie voorbij is! Op naar 2019, we gaan er een mooi jaar van maken. Blijf lekker jezelf, post veel gezellige blogs met inspiratie op allerlei vlakken. Vrolijke outfits, verhalen over waar jij je imspiratie bandaan haalt: ik houd van je posotiviteit. Ik wens jou en de jouwen een postief 2019!
  Xxx Doortje

  27 december 2018 at 12:20
  • Reply Doortje

   Ohja, natuurlijk ding ik graag mee naar een bon voor TB! Dit jaar heb ik de jurkjes ontdekt en ik ben om!!

   27 december 2018 at 12:22
 • Reply Wilma Rommelse

  Hihi jij zorgt wel dat mijn wish-list voor laarzen ook weer groter wordt 😀
  Alweer 3 paar DWRS in de kast, nog andere cowboylaars van boeties en nog diverse andere laarzen van plaatselijke ondernemers. Ik loot graag mee voor de Tante Betsy kadobon gewoon omdat mijn zoontje nog steeds een vest wil en mijn dochter nog een jurkje.
  Ik hoop dat je lekker geniet van de feestdagen, je rust pakt/vindt en ik kijk weer uit naar het nieuwe blog

  27 december 2018 at 14:28
 • Reply Joke van Beek

  Lieve Susan,

  Ik vind het iedere keer zo tof dat jij, als je op MP het één en ander verkocht hebt, TB kadobonnen gaat verloten. Dat is zo lief!!
  Natuurlijk doe ik graag mee en als ik win zoek ik een mooi jurkje van de komende SS2019 uit een besteed mijn bon daaraan.
  Goh, ik heb er nu al zin in!

  27 december 2018 at 15:56
 • Reply Rebecca van Barneveld

  Oh wat keek ik vroeger graag naar All you need! Alleen man en kinderen niet, iets met mannen en pubers??.
  Dit was niet echt mijn kerst/tijd van het jaar, ziek van de migraine aanvallen op bed gelegen. Dus nu pas zag ik jou bericht en ik doe zeker heel graag mee met de winactie?.
  Ik heb nog wel het een en ander op mijn wensenlijstje staan.
  Dus ik hoop dat mijn nieuwe jaar leuk kan beginnen☺️
  Lieve groetjes,
  Rebecca

  27 december 2018 at 17:35
 • Reply Angelique Horselenberg

  Ohhh wat heb je toch weer mooie lieve geweldige acties!
  Voor jullie ook hele fijne dagen gewenst????
  Ik zou graag meedoen, en als ik dan win…mag ik dan een jas komen passen bij jou??? ik zou heel graag toch nog een winterjas willen aanschaffen, maar de maat…?

  27 december 2018 at 18:00
 • Reply Marlou de Bruin

  Oh tuurlijk wil ik graag kans maken op zo’n mooie bon! Knallend het nieuwe jaar in! ??

  27 december 2018 at 19:59
 • Reply Kimm

  Lieve Susan, wat ben je toch een engeltje dat je nu weer extra meiden blij wil maken een een cadeautje. Ik word altijd heel blij van je foto’s… je kabouterjurkjes zijn te gek al noem ik ze paddenstoeljurkjes??. Mocht ik een cadeautje mogen uit zoeken dan wordt het de rode sporty met stippen…en dan stuur ik jou een paar paddenstoeloorbellen toe ?

  27 december 2018 at 20:55
 • Reply Tamara

  Ha Susan, door jou heb ik Boeties.nl ontdekt en ik ben nu groot fan van de DWRS-laarzen voor onder mijn jurkjes en rokjes!
  Grappig ook dat de laarzen met drukke bloemenprint toch heel goed te combineren zijn, iets waarover ik vooraf mijn bedenkingen had.
  De laarzen van La Pintura hebben inderdaad heel veel weg van de DWRS-laarzen!
  Blijft Boeties ook DWRS in het assortiment houden, denk je, of komt dit merk in plaats daarvan?
  Wel heel gaaf, al die kleuren die jij in je kast hebt staan.
  Ik ben benieuwd naar de pasvorm, of ze niet te smal voor me zijn.
  DWRS lukt goed tot nu toe.
  Maar omdat ik natuurlijk wel genoeg combinaties met die laarzen moet kunnen maken 🙂 ,
  maak ik heel graag kans op één van de Tante Betsy cadeaubonnen die je gaat weggeven! Er staan nog genoeg leuke jurkjes op mijn verlanglijstje.
  Hopelijk heb je fijne, rustige kerstdagen gehad Susan, geniet nog lekker van jullie vrije tijd samen en alvast een fijne jaarwisseling gewenst!

  27 december 2018 at 20:55
 • Reply Alexandra

  Door de drukte van de afgelopen dagen nog geen kans gehad om je blog te lezen. Ik heb ook genoten van All You Need Is Love, met de kerst vind ik het altijd het allerleukst. Leuk dat je weer iemand blij hebt gemaakt met een bon. Ik doe graag mee met de actie voor Tante Betsy. Ieder jaar neem ik me voor nu toch echt minder nieuwe jurkjes/rokjes te kopen, maar dan komt de collectie en dan zie ik zoveel leuks, dat het toch meer wordt dan ik had verwacht. Zal in 2019 ook wel weer zo zijn. Ik verheug me nu al op de lente, ik ben geen herfst/wintertype, het is mij te koud. En dan weer van die vrolijke lente- zomerkleuren aan. Heerlijk. Ik kan bijna niet wachten. Ik wens je nog fijne dagen en een gezellige jaarwisseling.

  27 december 2018 at 21:29
 • Reply Jeannette kuppens

  Ooooo, ik was een paar dagen off-line…… even cooconen, voor lekker eten zorgen en familie en vrienden zien. Heerlijk. En nu ik weer je blog open zie ik dat je weer een gave win actie hebt! Een bon…. ja….. ik heb nog wel wat op mijn verlanglijstje staan. Een mooi rokje (gele pixels?). Kan er altijd nog bij. Ook al heb ik er al genoeg…. Maar tante blijft zoveel moois maken! Daar maak ik graag plaats voor in mijn kast. Dus ik doe graag mee met deze actie.
  En nu ik toch aan het reageren ben: ik wens jou, je geliefden en alle jurkenzusjes een heel goed 2019 toe. Lieve groetjes xxx

  28 december 2018 at 20:27
 • Reply Daniëlle Bruijnesteijn-Mes

  Wauw dat zou ik zeker cool vinden!!!
  Een betsy-jurk en dat terwijl mijn auto Betsy heette 😉
  Nou nog kijken of het daadwerkelijk past!!!

  28 december 2018 at 20:44
 • Reply Monique

  Wat een heerlijke blog weer. Gefeliciteerd voor de dames die de mooie laarzen actie gewonnen hebben! Ik waag graag een kansje voor de cadeaubon, die zou goed van pas komen na deze dure maand!

  Eerlijk gezegd heb ik zelf weinig met de kaarten, maar ondanks dat blijf ik je posts met plezier lezen hoor. Lekker blijven doen waar jij je goed bij voelt!

  28 december 2018 at 20:54
 • Reply Sun

  Ik hoop dat je hele fijne feestdagen hebt gehad! Ik doe heel graag mee met de gave winacrie voor een cadeaubon. Daar zou ik graag een jurkje voor willen kopen om mijn bescheiden collectie uit te breiden!

  28 december 2018 at 21:02
 • Reply Botsy

  Oh leuk leuk, weer zo’n leuke winactie! Elke keer als ik jou foto’s zie van je kledingkast vol Tante Betsy, denk ik: ik zou wel willen dat er bij mij ook wat meer hing/lag. ? Het groene triangle jurkje of het herten jurkje zouden er nog perfect bij kunnen in mijn kast, dus ik ga weer duimen! ?

  28 december 2018 at 21:16
 • Reply Maartje

  Gefeliciteerd dames!
  Ik doe graag mee voor de kadobon van Tante Betsy, wie niet waagt, wie niet wint. Wie weet 😉

  Alle goeds voor 2019 Susan!

  28 december 2018 at 22:02
 • Reply monique den Boer

  Hoi Susan, allereerst wil ik jou ook nog even fijne feestdagen wensen waarvan de helft al voorbij is. Ik zie dat je weer een te gekke winactie hebt georganiseerd door je eigen kleding op marktplaats aan te bieden zodat je dan voor ons weer bonnen kan kopen. Wat een lieverd ben je toch. Maar wat me wel van het hart moet is dat je door de weeks zodra het over affirmatie of kaarten gaat veel minder reacties hebt maar zodra er wat te winnen valt …….. je kan het invullen denk ik en dat vind ik jammer. Ik hoop in 2019 weer heerlijk van jouw blog te mogen genieten en hoop echt dat je goed voor jezelf gaat/blijft zorgen en dat je ons weer helemaal blij kan maken met al het moois dat weer gaat komen . Dikke knuffel van Monique den Boer uit Dordrecht

  29 december 2018 at 04:37
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hihi lieverd dat is altijd op winacties hoor ?. Maar dat geeft niets, ik ga me niet meer druk maken of een blogpost wel of niet druk bezocht wordt. Het aantal reacties zegt ook niks over de blogpost. Ik heb sowieso een vaste groep bezoekers op mijn blogposts en daarvan zijn meerdere dames die actief reageren. Anderen reageren alleen bij een winactie en dat mag ook hoor ;).
   Ik blijf gewoon heerlijk verder gaan op mijn pad van bewustwording en blijf delen waar ik achter sta of waar ik geïnspireerd door wordt.
   Ik blijf ook over Tante Betsy haar jurkjes bloggen en aanverwante zaken zoals laarzen. Daar word ik blij van en hoop dames met blogposts met diepgang ook te inspireren en te motiveren. Al zijn er maar een tiental dames die hier iets aan hebben en die ik op hun weg mag helpen om bepaalde inzichten te krijgen dan is dat al heel mooi. Zo nu ga ik lekker weer offline en ga beschermengelen kaarten voor mezelf trekken. Ik geniet heerlijk van mijn weekje vrijaf van mijn blog, doet me goed. Dikke knuffels???

   29 december 2018 at 21:22
 • Reply Jelma

  Goedemorgen, wat een lekker begin van deze dag door alle leuke reacties op jouw mooie blog te lezen Susan! Grappig hoe we allemaal gek van tante Betsy zijn en toch allemaal zo anders; heerlijk die diversiteit.
  Waar ik ook erg van geniet om te lezen is jouw soort van zoektocht naar wat goed is voor jezelf! Ook ik ben nog volop bezig met die zoektocht na een heftige burnout. Ik kan alleen maar zeggen dat die mij veel gebracht heeft: durf nu veel beter voor mezelf op te komen en dat heeft gelijk al resultaat gehad door een nieuwe baan vanaf 1 februari en een studie vanaf halverwege aankomend jaar. En daar horen ook fleurige jurkjes bij dus een bon is mooi meegenomen!
  Jou wens ik een fleurig,kleurig, gezond (er) en gezegend 2019 toe met veel plannen die allereerst goed voor jou zijn!???

  29 december 2018 at 07:44
 • Reply Maaike Verlaat

  Ik ga het gewoon weer proberen, wie weet lukt het. Het zou een goed begin zijn van een nieuw jaar. Susan ik wens jou met je gezin weer een super gezond en kleurrijk jaar. Veel liefs van Maaike

  29 december 2018 at 19:23
 • Reply Sandra Segers

  Hoi! Ik waag graag een kans voor een bon voor onze Tante. Waarom? Omdat ik inmiddels ook zo goed als elke dag Tante Betsy draag en wel van afwisseling hou ;-). Ik kijk graag op jouw blog voor je gezelligheid, de maatinformatie en hoe de jurkjes vallen. En hoewel ik niet zo spiritueel ben, vind ik het mooi om te zien hoe jij daar je kracht uithaalt en dit ook uitdraagt naar anderen. Ik wens je een mooi uiteinde en alvast alle goeds voor 2019. Groet, Sandra Segers

  29 december 2018 at 19:57
 • Reply Ellen Jacobs

  Helaas voel ik me niet leuk, enthousiast en/of gezelligs groffe eindejaars dip lijkt t wel maar wil toch een kansje wagen. Morgen mag ik mijn cherry blossom (zo heet die meen ik ) weer aan en wanneer ik puf heb ga ik jouw filmpje kijken. Ik heb wel jouw blog gelezen en jouw foto’s met mooie laarzen bewonderd. De test laarzen zijn super mooi had ik al gezien bij anderen. Ben bang dat ik op zoiets niet meer kan lopen maar zou zeer graag een keer zoiets leuks proberen. Lieve groetjes van de Veluwe van Ellen

  29 december 2018 at 20:13
 • Reply Elke De Vlaminck

  Lieve Susan,
  Ik wens jou en jouw familie een prachtig en gezond 2019 toe met veel liefde en vriendschap. Geniet ten volle van het leven en van de dingen die je energie geven, zoals de natuur en kleurrijke kledij van TB!
  Ik doe graag mee aan de wedstrijd want die mooie jurkjes van TB geven mij ook de nodige energie, samen met de knuffels van mijn kinderen en mijn man!
  Heel veel groetjes van Elke

  30 december 2018 at 17:25
 • Reply Christel

  Beetje last minute, maar kan ik nog mee doen met de actie? Had je blog de dag zelf al gelezen, maar vanwege kerstdrukte, nog even niet gereageerd en toen toch bijna vergeten… Ik waag graag nog een kansje voor een bon.
  Dit seizoen onverwachts toch nog best wat nieuwe items gekocht, met als favoriet de velvet jurk. ik heb de zwart-wit gestreepte, wat zit die lekker zeg! De rode vosjes in mijn lievelingsmodel, lemonade. Een zwarte hoody. En, wat wilde ik graag de retroprint, maar de modellen leken me niet mijn model, maar toch maar mee besteld in de sale en zo waar, die met de overslag staat super! Morgen (verjaardag van vriendlief vieren in combi met nieuwjaarsborrel) mag deze voor het eerst aan. Alleen nog even de overslag vastmaken, want deze is wel erg ruim.
  Mocht ik de winnaar zijn van een bon, dan bewaar ik deze voor de nieuwe collectie.
  Goede jaarwisseling! Groetjes Christel

  31 december 2018 at 10:26
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.