Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Words of Wisdom

Create happiness and joy with Susan

Happy Susan blog - Create happiness and joy with Susan - Tante Betsy Dress Zoe Fish Red

Hey lieverds vandaag ben ik weer heerlijk creatief geweest. Ik maakte een nieuwe collage van mooie plaatjes en mooie affirmaties. Het is een feestje om naar te kijken vol overvloed. Lees je gezellig mee met mijn creatief kwebbelblog en wie weet inspireer ik je wel om zelf ook heerlijk creatief aan de slag te gaan.

Happy Susan blog - Create happiness and joy with Susan - Dreamboard

Vandaag dan eindelijk de collage, het Dreamboard, gemaakt wat ik al langer wilde maken. Nou ja eigenlijk was het een opdracht van de Terug in je Flow 22 daagse die ik doe. Het werd me al snel duidelijk dat mijn thema met bloemen te maken had. Bloemen maken me blij, bloemen brengen liefde, geluk en overvloed. De natuur staat ook nooit stil en ontluikt op haar eigen tempo. Ze neemt de tijd om te groeien en te bloeien.

Happy Susan blog - Create happiness and joy with Susan - Dreamboard

Ik word gewoon al blij van al die vrolijke kleuren die me tegemoet stralen. En dan is deze ook nog eens gevuld met allemaal krachtige affirmaties. Tijdens het creëren voel ik meteen de kracht van deze positieve zinnen. Ik gebruikte affirmaties van de Louise Hay ‘I can do it kalender’ en trok ze op gevoel. Het was echt een heerlijk intuïtieve creatieve bezigheid.

Happy Susan blog - Create happiness and joy with Susan - Dreamboard

Ik heb al vaker over de kracht van onze gedachten en over affirmaties geblogd, dus daar ga ik verder niet dieper op in. Maar door positieve zinnen op te zeggen en krachtige gedachten te denken, kun je je eigen toekomst creëren. Ik ga dit visionboard dan ook dagelijks bekijken en de affirmaties op zeggen (in mijn hoofd of hardop). Ook dan zal mijn oog vallen op die affirmaties die ik op dat moment nodig heb. Sla haar gerust op als je hier mee resoneert of ga aan de slag met je eigen collage, je eigen dreamboard.

Happy Susan blog - Create happiness and joy with Susan - Dreamboard

Happy Susan blog - Create happiness and joy with Susan - Tante Betsy Dress Zoe Fish Red

Ik heb er enorm veel plezier aan beleefd om deze collage te maken en er heerlijk op ons terras mee bezig te zijn. Dankzij de terraszeilen is het heerlijk vertoeven in onze tweede huiskamer. Ik gebruikte knipsels uit Flow magazine, de Happinez en prenten uit een lees- en speelboek voor kids om er een kleurrijk geheel van te maken. Ze is weer heel anders als mijn eerdere collages/dreamboards.

Happy Susan blog - Create happiness and joy with Susan - Dreamboard

Happy Susan blog - Create happiness and joy with Susan - Dreamboard

Ik maakte haar trouwens op de achterkant van een hele oude collage van me. Wat een verschil hè, leuk om de groei in mezelf te zien door de jaren heen. Het is nu een en al overvloed. En ja wellicht veel te druk voor bepaalde dames, maar ze past perfect bij mij wie ik nu ben. Wie weet komt er zelfs hier en daar nog wat bij, voordat ik haar ga inlijsten. Die blauwe lijst ga ik nog even lekker pimpen, nee niet vandaag ;). Het is inmiddels etenstijd en dadelijk als deze post online gaat ben ik een webinar over het bewustzijn van de elfen aan het volgen.

Happy Susan blog - Create happiness and joy with Susan - Dreamboard

Happy Susan blog - Create happiness and joy with Susan - Tante Betsy Dress Zoe Fish Red

Ja ik ben bezig om meer plezier, vreugde en luchtigheid in mijn leven te brengen. En met behulp van dit dreamboard en de affirmaties gaat dat helemaal goed komen. Wat zou jij willen creëren? Waar heb jij meer van nodig in jouw leven? Ga heerlijk creatief aan de slag, scheur of knip plaatjes uit magazines, huis aan huis blaadjes of print ze uit. En maak jouw eigen werkelijkheid waar lieverd! You can do it!

Happy Susan blog - Create happiness and joy with Susan - Dreamboard

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Heidi

  Heerlijk een collage maken. Je brengt me op een idee. Misschien dat ik dat ook maar op werk ga doen in deze corona tijd waar ik alle afdelingen bezoek met activiteiten. Werkt altijd heel verbindend

  13 april 2020 at 19:57
  • Reply Happy Susan blogger

   Jaaa leuk! En gewoon heerlijk relaxed om te doen, lekker knippen en plakken en iets moois tot stand brengen. Heel veel voorpret gewenst en veel plezier💕😃😘

   13 april 2020 at 20:41
 • Reply chucky1012

  Leuke bezigheid 👌🏻
  Fijn om er zoveel mee bezig ted zijn…..
  Het hoekje ziet er zo gezellig uit….

  Een fijne avond 😙

  13 april 2020 at 20:13
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd. Ja eigenlijk had ik willen gaan opruimen, maar lekker creatief bezig zijn heeft me heel goed gedaan. Wie weet morgen opruimen of morgen creatief met de lijst gaan zijn. Ik ga mezelf wel laten verrassen😉😃😘

   13 april 2020 at 20:43
 • Reply Pleun

  Wat heerlijk! Mis het creatieve echt! En ik weet dat ik er tijd voor moet maken.. Maar het bewegen is op dit moment ook heel belangrijk om mijn ei kwijt te kunnen!
  Ik heb een super leuk idee om creatief bezig te gaan zijn, nu nog gaan kijken hoe ik het ga uitvoeren.. en wanneer.. 🙈
  Je geeft me wel weer inspiratie net als de Flow trouwens wat een heerlijk blad!

  13 april 2020 at 21:55
  • Reply Happy Susan blogger

   Hey lieverd ja bewegen is nu ook heel belangrijk (nou ja eigenlijk altijd😜😂).
   Ik ga ook echt tijd maken om regelmatig naar buiten te gaan wandelen in het bos, het schiet er nog wel eens bij in. Dus dankjewel voor jouw inspiratie en heel veel succes met tijd maken om heerlijk creatief te gaan zijn. You go girl💃💕🌸😃😘

   14 april 2020 at 06:44
 • Reply Annette Elias

  Heerlijk Susan, naast alle mooie details ook een heerlijke explosie van kleur! En wat een mooie teksten heb je weten te verzamelen! Wat doen die kinderprentjes het er trouwens fantastisch bij!

  Met dochterlief heb en ik een poos geleden diverse collages gemaakt, helemaal op kleur en met alleen afbeeldingen. Prachtig om te zien wat een uitwerking dat heeft!

  15 april 2020 at 07:53
  • Reply Happy Susan blogger

   Wow hoe bijzonder lieverd om dat heerlijk samen met je dochter te doen. Ja ik kan me voorstellen dat op zo’n moment dat je met maar één kleur per keer bezig bent, de kracht van die kleur echt binnen komt hè. Heel bijzonder en leuk om zo samen te doen (of alleen ;)).
   Je kunt er zo van genieten gedurende het knippen, bij het maken en dan achteraf blijft het genieten. Zo mooi om te doen.
   Terwijl ik dit typ heb ik uitzicht op mijn kleurexplosie hihi, ja die kinderplaatjes doen het leuk hè. Zo nu lekker weer mijn affirmaties opzeggen en de dag heerlijk positief beginnen.
   Net kwam er even een donker wolkje door mijn gedachten en affirmaties helpen mij terug in mijn kracht staan en vol vertrouwen mijn weg te bewandelen. Dankjewel voor je leuke reactie lieverd. Dikke knuffels😘😘

   15 april 2020 at 09:29

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.