Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Outfit of the day, Words of Wisdom

Create a joyful life with Susan

Happy Susan blog - Create a joyful life with Susan - Tante Betsy Dress Mollie Butterfly Blue

Hey lieverds vandaag ben ik wat leuks met dochterlief gaan doen en had ik verder geen tijd om een blogpost te schrijven. Dus ben ik alvast een dagje eerder begonnen met schrijven. Vandaag een blogpost om eens bij stil te staan en eens over na te denken hoe jij dat doet. Lees je mee…

Happy Susan blog - Create a joyful life with Susan

Wow morgen is het alweer februari, wat gaat de tijd soms snel hè. Ik zag een blogpost over ‘February The Rollercoaster Month’ van Amelia Bert. En de afbeelding deed me herinneren aan onze vakantie in Engeland vorig jaar. Aan die gave brug in Bristol met de luchtballonnen erboven. Wat was dat leuk dat er opeens enkele luchtballonnen omhoog kwamen, toen we de Clifton Suspension Bridge bezochten. Zo mooi om te zien en dat leverde natuurlijk ook mooie plaatjes op.

Happy Susan blog - Create a joyful life with Susan

Happy Susan blog - Create a joyful life with Susan

IMM Bristol – Celebrating 60 years of the Mini

Wat vliegt de tijd tegenwoordig om hè, hebben jullie ook dat het lijkt alsof het tegenwoordig nog vlugger gaat? Ik zat me onlangs te bedenken dat het wellicht komt omdat de werkenden onder ons zo hard vooruit kijken naar het weekend. Dat we in feite zelf de boel versnellen. Tegenwoordig wordt er enorm veel gevergd van de werkende mensen, meer werk met minder mensen in nog minder tijd. Er wordt veel prestatie druk uitgeoefend en mensen raken sneller opgebrand. Daardoor kijkt men dagelijks halsreikend uit naar het weekend, naar de vakantie. En met de werkende mensen ook alle schoolgaande kinderen en tieners…ook van hun wordt er enorm veel verwacht.

Happy Susan blog - Create a joyful life with Susan - Tante Betsy Dress Pepper Butterfly N Roses Black

Happy Susan blog - Create a joyful life with Susan - Tante Betsy Dress Mollie Butterfly Blue

Ik heb jullie al vaker verteld dat alles waar je aandacht aan schenkt groter wordt. Ik dring er in mijn blogs regelmatig op aan om zoveel mogelijk positieve gedachten te denken. Omdat ik inmiddels weet dat de kracht van je gedachten enorm sterk zijn. Heb je het al eens uitgetest? Ik kan jullie wel een paar voorbeelden geven in negatieve zin. Denk maar eens aan het zwarte pieten gedoe (ik heb dat by the way verder totaal niet gevolgd…puur om de reden dat ik er geen aandacht aan wil schenken). Omdat er jaarlijks veel gedoe om is, wordt het alleen maar groter. En zo zou ik dus eigenlijk meer voorbeelden kunnen geven, maar ik kies ervoor om dat toch maar niet te doen. Wederom puur omdat ik er geen aandacht aan wil schenken. En ik volg het nieuws ook al jaren niet meer. Ik wil mijn aandacht alleen schenken aan positieve dingen, aan positieve gedachten en gevoelens.

Happy Susan blog - Create a joyful life with Susan - Tante Betsy Dress Pepper Butterfly N Roses Black

Zou het niet mooi zijn als alle werkenden en alle schoolgaanden onder ons, dagelijks mooie zinnen zouden affirmeren. Krachtige zinnen over waardering en dat ze hun werk met plezier doen. Zodat ze hun werkleven van hun dromen creëren in plaats van verlangend uit te kijken naar het weekend en vakanties.

Happy Susan blog - Create a joyful life with Susan - Tante Betsy Dress Mollie Butterfly Blue

Happy Susan blog - Create a joyful life with Susan - Tante Betsy Dress Pepper Butterfly N Roses Black

Zou het niet mooi zijn als we allemaal dagelijks tijd besteden aan al het positieve in ons leven. Dat we dagelijks kijken naar alles wat goed gaat in ons leven. Dat we ons focussen op alles wat ons blij maakt en waar we dankbaar voor zijn. Ik weet dat dit mogelijk is lieverds. Wij mensen zijn tot onvoorstelbare grootse dingen in staat. En ja wij kunnen ons eigen leven met onze gedachten creëren. Schenk aandacht aan het goede lieverds, schenk aandacht aan alles wat je gelukkig en blij maakt.

Happy Susan blog - Create a joyful life with Susan - Tante Betsy Dress Pepper Butterfly N Roses Black

Happy Susan blog - Create a joyful life with Susan - Tante Betsy Dress Mollie Butterfly Blue

En om even terug te komen op het blog van de February The Rollercoaster Month… Die gaat over het het hoge energieniveau en dat er in de maand van februari weer veel belangrijke dagen zijn. De hooggevoeligen onder ons, de lichtwerkers onder ons zijn daar gevoelig voor. We worden met ons allen, ja ook jij, klaargestoomd voor een nieuwe tijd. We gaan grootste dingen neerzetten met ons allen. Wij gaan ons eigen Heaven on Earth creëren. Zorg daarom dat je krachtige positieve gedachten denkt!

Happy Susan blog - Create a joyful life with Susan - Tante Betsy Dress Pepper Butterfly N Roses Black

Happy Susan blog - Create a joyful life with Susan - Tante Betsy Dress Mollie Butterfly Blue

Ik ben enorm dankbaar voor mijn cva en mijn burn-out en alle tekenen die ik heb gekregen om het met mijn leven rustiger aan te doen. Laat het bij jou niet zover komen dat er hard aan de handrem getrokken moet worden. Luister naar je lijf, neem je rust, zorg voor Me-time. En ga werken met affirmaties, waardoor jij jouw hartenwensen gaat manifesteren. “Er is veel vraag naar mijn talenten én mijn unieke gaven worden enorm gewaardeerd door iedereen in mijn omgeving.” Is een hele mooie affirmatie om mee te beginnen. Ik zal in deze blogpost nog enkele affirmaties verwerken, naast andere leuke vakantiefoto’s van die dag. Heb een fijn weekend lieverds!

Happy Susan blog - Create a joyful life with Susan - Tante Betsy Dress Mollie Butterfly Blue

Lots of love from Susan

PS De omslagfoto is mijn OOTD; Tante Betsy Dress Mollie Butterfly Blue die ik zelf ingekleurd heb met textielstiften.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Corine

  Oh, ik ben zo blij dat het al februari wordt, kan helemaal niet tegen de winter en al die dagen zonder zon. Zal super blij zijn als het weer voorjaar is, de bloemetjes weer komen, daar kan ik zo intens van genieten, ik ben nog steeds bezig met mijnzelf, om alles enigzins op de rails te krijgen.
  Knuffels Corine, trouwens moest eerst goed naar de jurk kijken, die is echt mooi geworden zo

  31 januari 2020 at 19:47
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh jaaa daar had ik ook nog niet aan gedacht dat er ook weer heel veel mensen naar het voorjaar uit kijken😜😂.
   Ik was me wel vandaag aan het bedenken dat het weer zo van mij mag blijven. Voor mij hoeft het niet meer te gaan vriezen😉
   Ik ben zelf wel ontzettend blij met onze tweede huiskamer, ik kan als het zonnetje schijnt daar heerlijk zitten te genieten en vitamientjes opsnuiven. Ik denk dat dat mij wel ook enorm helpt.
   Werk maar heerlijk aan jezelf en je mag met dit weer ook gewoon heerlijk niets doen. Daar zijn de wintermaanden goed voor…winterslaaptijd😉. Dikke knuffels😘😘

   31 januari 2020 at 20:40
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, fijn dat je weer beter bent. Wat heb ik een hekel aan die wintermaanden al moet ik zeggen dat januari nu wel heel snel is gegaan. Misschien komt het ook omdat ik nu iets liever voor mijzelf moet zijn na mijn operatie, verplicht iedere middag mijn rust pakken op de bank en ik moet zeggen het voelt goed , normaal zit ik nooit dus die gaan we er maar inhouden. Positief het nieuwe jaar in en iets liever voor mijzelf zijn dan komen we die ritnaalden wel door. Fijn weekend, lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  31 januari 2020 at 20:10
  • Reply Happy Susan blogger

   Yihaaa goed bezig lieverd dat je lekker je rust neemt, ook al is het enigszins verplicht😉
   En hou die nieuwe gewoonte dan maar vol lieverd. Niks fijners als heerlijk tot rust komen en genieten van Me-time. En deze donkere wintermaanden zijn gewoon heel goed om ‘winterslaap’ te houden. Die maanden van introspectie horen er ook bij. Zorg goed voor jezelf lieverd! Dikke knuffels😘😘

   31 januari 2020 at 20:49

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.