Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts

Clearing with Susan

Hey girls ik had eigenlijk vanochtend een blogpost met diepgang willen schrijven, maar kreeg opeens een vlaag van enthousiasme en ging aan het opruimen. Ik vulde 4,5 zak met kleding die weg kon naar de kledingcontainer of voor een of ander goed doel. En nog een zak vol kleding voor de buurtjes met kinderkleding en kleine maatjes.

Ik ben al langer van plan allerlei spullen op Marktplaats te zetten, maar vanwege de spanningshoofdpijn die ik had lukte dat niet. Vanochtend vroeg was ik wat aan het sorteren in manlief zijn kledingkast en zag wat kleding die toch echt wel weg kon. Daarna ging ik aan de slag met twee grote bakken die al jaren in de gang stonden met t-shirts. Ik had daar jaren geleden mee willen recykleren en jurkjes en rokken van maken. Manlief had nog een aantal classic mini shirts die hij niet droeg en ik had er dus leuke kleding van willen maken. Nu besloot ik alle shirts weg te doen, nee niet die met classic mini’s op ;).

Deze rok maakte ik zelf in oktober 2014. Daarna leerde ik Tante Betsy kennen en begon mijn Tante Betsy verslaving ;).

En zo ging ik vol enthousiasme door met mijn eigen kledingkast. Ik deed bijna al mijn oude t-shirts in een zak, op een effen zwarte na ;). En al mijn classic mini shirts gooide ik in de was, met die van manlief. Ik beslis op een later moment wel wat ik daar mee ga doen. Of ik daar toch nog creatief mee ga zijn. Ook truien en joggingbroeken gingen de zak in. Ik draag die toch niet meer. Ik heb mijn Tante Betsy broeken en ook nog wat tops en zal die dan sneller dragen.

Het ruimde in ieder geval lekker op en ik had nog wel zin om met mijn rommelkamer aan de slag te gaan. Ik heb nog een kast vol met kleding. Ik noem die mijn geldboom, kleding die ik niet meer draag en die daar ligt om te verkopen. Ook daar zal ik een deel van weggeven. Maar dat is voor een ander moment, ik had namelijk een afspraak om met mijn moeder naar de Ikea te gaan.

Ik kreeg vanochtend een link van mijn moeder doorgestuurd over een gratis healing sessie (aanmelden kan tot 20 uur); https://www.ascensionhealer.nl/gratis/ Ik heb voor mezelf ook meteen een clearing sessie mee besteld voor €12,50. Ik had zoiets die kan ik wel goed gebruiken wat extra aandacht om alles wat ik niet meer nodig heb los te laten.

Het is sowieso al een thema rond volle maan tijd om los te laten en toevallig ging mijn coachingsessie maandag met Carola van Light Wings of Love ook over loslaten. Dus mooi om daar dan extra mee bezig te zijn. Innerlijke en energetische zooi opruimen gaat me vast heel goed doen. En ik ga daarom ook straks helemaal in relaxstand. Vanochtend ook gebadderd met badzout, ook dat helpt bij opschonen.

Wie weet ga ik morgen wel aan de slag met verder opruimen in huis. We gaan het zien, ik volg daar gewoon mijn gevoel in. Lieverds ik ga jullie nu laten. Ik schrijf deze blogpost vrij laat en moet nog snel foto’s toevoegen en ook nog maken. Vandaag heb ik Tante Betsy Dress Claudia Moddie Pink aan met een paar Asics Gel Lyte III sneakers zodat ik goed kon rondhuppelen door de Ikea. Het was in ieder geval heel gezellig samen met mijn moeder. Ik heb ervan genoten. Fijne avond lieverds!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Tamara

  Wat heerlijk leeveke, lukt me ook eens eindelijk niet alleen te lezen maar ook te reageren ( ik weet ik hoef dat niet uit te leggen maar is toch aard van het beestje ….)

  Super is dat opruimen voor lichaam en geest, geeft zo een rust. Wat fijn dat je de energie ervoor had en je lekker aan de slag bent gegaan, en daarna lekker met dien mams noar de IKEA, altijd leuk toch!
  Ik zie je beter in je vel komen en kort bij jezelf te blijven, knap van je, dat doe je toch ‘zomaar’ even, kanjer ?

  En je outfit is wederom geweldig ?

  Dikke knoevels vaan miech, Tamara ?

  19 juni 2019 at 19:40
  • Reply Happy Susan blogger

   Daanke wel leeve ja soms heb je dat je opeens werk verzet krijgt. Wie weet nu vanochtend even door nu ik toch in de flow zit. In die kast ligt genoeg spul dat ik beter gewoon kan doneren. Ruimt in ieder geval lekker op. Voelt ook goed om mijn kast opgeschoond te hebben want ik droeg die tshirts en tops toch niet meer. En doneren aan een goed doel is altijd fijn dan maak je er toch ook andere mensen blij mee.
   Hub nog aon dich gedach leeve…sjick dich straks aanders eeve un beriechske via messenger ;). Dikke knoevels??

   20 juni 2019 at 06:21
 • Reply Caro

  Goed bezig! Opruimen is altijd fijn?

  19 juni 2019 at 19:42
  • Reply Happy Susan blogger

   Hihi ja normaal ben ik niet van de opruim afdeling, maar meer van de herstructureer afdeling?. Maar het is gewoon tijd om kleding weg te doen die ik niet meer draag, of die ik toch niet recykleer. Dat ruimt lekker op. Dus dadelijk toch ook in die kast in de rommelkamer aan de slag zodat er ruimte komt om spullen op te bergen die ik wel nog kan verkopen ???

   20 juni 2019 at 06:24
 • Reply Annelies

  O heerlijk opruimen. Ik wordt er altijd zo blij van als er weer een zak of doos mijn huis verlaat. Ik heb nu alles wat ik weg wilde gooien weggegooid. Nu mijn man nog zijn hoek op zolder laten opruimen ?

  19 juni 2019 at 19:44
  • Reply Happy Susan blogger

   Wow knap hoor van je. Ik ben een echte verzamelaar en zie overal mogelijkheden in. Ik heb al van kindsafaan op het hoekje van de straat gestaan en spullen verkocht. Dus weet dat alles te verkopen is, maar nu toch echt ruimte maken en heel wat kleding doneren aan een goed doel. En dan aan de slag met andere spullen die ik weer gratis laat ophalen of verkoop als rommelmarkt spul. Hoop dat ik even in die flow kan blijven zitten, zodat het toch wat leger in huis wordt. Hoop dat de clearing van gisteren daar ook aan bijdraagt, zodat ik in die flow blijf van loslaten. Knuff??

   20 juni 2019 at 06:28
 • Reply Patricia Lourens

  Heerlijk opruimen! Geniet van de ruimte die jijzelf creëert.

  Dankjewel voor je lieve blog.

  19 juni 2019 at 21:42
  • Reply Happy Susan blogger

   Hihi wel leuk dat jullie allemaal zeggen hoe heerlijk opruimen is. Ik kon me altijd wel betere leukere karweitjes voorstellen. Maar het zal zeker toch meer rust en ruimte gaan creëeren en wie weet dat ik in die flow kan blijven zodat ik niet meer met oogkleppen op door het huis hoef te lopen ????

   20 juni 2019 at 06:30
 • Reply Ger da

  Hahaaaaa,eerst zie ik je prachtige kleurrijke kast,mooi geordend en denk, zo wil ik het ook! En vervolgens die andere foto die jij denk ik je rommelkamer noemt ???
  Stiekum denk ik dat bijna alle vrouwen,achter die mooie foto’s ook zulke rommel kasten hebben ?
  Ik moet ook nodig eens aan de opruim nu de jongste het huis heeft verlaten,want dat is ook langzaam aan een verzamelkamer aan het worden. Maar gisteren een buik operatie gehad, en nu dus voorlopig in de lappenmand. Maar ik bekijk het positief, tijd om weer vaker bij jou te reageren ?❤?

  20 juni 2019 at 11:48
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, fijn dat je er weer bent en heerlijk he dat opruimen , het geeft rust in je hoofd alleen jammer dat er vaak zo veel tijd in gaat zitten. Maar ha ha als ik dan jouw kast zie en die van mij dat zijn kopieën van elkaar, allebei gerangschikt op kleur. Als ik dat niet doe wordt het zo onrustig in mijn hoofd en raak ik het overzicht kwijt. Dus jij snapt wel wat ik hier heel veel en vaak doe he . Maar ik doe het graag het geeft rust en idd vaak gaat er ook weer iets op Marktplaats, heerlijk toch. Hopelijk heb je het leuk gehad met je moeder bij de Ikea. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  20 juni 2019 at 22:29
 • Reply Miranda

  Wat ben jij goed bezig geweest zeg, super!!!
  Opruimen is fijn en een opgeruimd huis, geeft ruimte in je hoofd!!! Dat maakt bij mij dat ik opruimen zo fijn vind!
  Succes en ga zo door!! ????

  21 juni 2019 at 07:44
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.