Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Words of Wisdom

Choose your frequency with Susan

Hey lieverds ik zag net op de vroege ochtend een vlog met deze titel (zonder het stukje ‘with Susan’ ;)). En wil de heerlijke frequency gewoon met jullie delen. Deze augustus maand is er ook een challenge in de She wears retro Facebook groep en die zorgt ook dat er meer liefdevollere energie gaat stromen. Samen maken we de wereld een mooiere plek.

Weet je lieverds misschien heb je niet veel met mijn pad van bewustwording. En denk je dat het zweverig is, maar wellicht bewandel je eigen pad op net zo’n liefdevolle manier. Lief zijn voor jezelf, je eigen beste dinnetje zijn, liefdevolle gedachten over jezelf denken. Je komt het allemaal tegen in mijn blog. Zo verhoog je je frequentie, zo verhoog je de mooie energie om je heen.

Lieverds er is niks mooiers als heerlijk jezelf zijn. Dus straal lieverd, je bent goed zoals je nu bent. Jij mag er zijn, jij bent het waard. Dus ga enorm veel houden van die vrouw die je in de spiegel ziet. Wees enorm trots op haar! Wow wat is het een kanjer, wat is het een toppertje. Ja lieverd ik heb het over Jou! Ga in je kracht staan lieverd, jij mag er zijn!!

Yihaaaa ga heerlijk in je Tante Betsy outfit stralen lieverd. Doe mee aan de challenge of je nu wel of niet in die groep zit. Ga lief voor jezelf zijn, ga voor jezelf benoemen waar je trots op bent van jezelf. En samen verhogen we daardoor de liefdevolle frequentie hier op aarde. Maar blijf vooral ook heel dicht bij jezelf lieverd. Het draait om jou, die geweldige vrouw! Ja jij!!

Wij vertrekken morgen op vakantie lieverds, we gaan naar Engeland naar de Internationale Mini Meeting. Honderden Classic Mini liefhebbers (en ook MINI liefhebbers) komen uit Europa (en ook erbuiten) samen om de liefde voor deze auto te vieren. Dit jaar vieren we het 60 jarig bestaan van dit geliefde autootje. Iedere 5 jaar wordt dit in Engeland gevierd in augustus, de geboortemaand in 1959 van de mini.

We hebben moeten besluiten vanwege Arno zijn rugpijn om niet met onze Classic Mini te gaan. En ook omdat er een nieuw motorblok in de mini ligt en door zijn rugpijn deze niet genoeg hebben kunnen inrijden… Dat zal vast een beetje heel raar voelen, want we zijn zo trots op onze mini. Maar we kiezen voor onszelf en onze gezondheid. Arno zijn rugpijn is van maanden opgehoopte frustratie op zijn werk. Dus ik hoop dat hij heerlijk kan loslaten en gaan relaxen als we morgen in Engeland zijn. Hij heeft vandaag nog een gesprek op zijn werk. We gaan zien wat het allemaal gaat geven.

Ik maak me er verder geen zorgen over hoor. Het is gewoon heel belangrijk om te vertrouwen dat de dingen die op je pad komen dat die op het juiste moment zijn. Dat je nu op de juiste plek in je leven bent en dat je je hart volgt. Doet waar je blij van wordt, dat je kiest voor je eigen geluk. Niet meer kijken naar wat je niet wilt, maar kijken naar wat je wel wilt. Jij kunt je eigen werkelijkheid creëren lieverd. Jij kunt je eigen gedachten veranderen, jij bent zo’n krachtig wezen! Dus lieverd ga in je kracht staan en verhoog je frequentie. Denk positieve liefdevolle gedachten.

Lieverds ik ga niet bloggen tijdens onze vakantie. Ik heb besloten dat ik rust neem. Ik zal wel iedere dag een outfitpost delen op mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses Facebook pagina en op mijn Instagram account. Dit is mijn OOTD, Dress Summer Klaver Green met mijn Just Say Wizz sneakers.

Én op mijn Happy Susan blog Facebook pagina deel ik posts met diepgang of een dagkaart of affirmatie. We gaan eerst richting Glastonbury, onze frequentie verhogen, heerlijk baden in mooie energie.

Lots of love from Susan

Geïnspireerd door de vlog van ‘Bij Deborah’, te zien op Facebook of Youtube.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply Jacqueline Aarts

  Een hele fijne vakantie voor jullie allebei ?

  2 augustus 2019 at 19:38
  • Reply Deborah essers

   Fijne vakantie!

   2 augustus 2019 at 20:32
 • Reply Willeke

  Ik wens jullie een heel fijne relaxte vakantie!?

  2 augustus 2019 at 19:39
  • Reply Patricia Lourens

   ? Sparkle ?
   Fijne vakantie ? top blog weer. Liefs, Patricia

   2 augustus 2019 at 20:41
 • Reply Corine

  Lieve Susan en Arno, een hele fijne vakantie, geniet ervan, jullie hebben het zo verdient, knuffels Corine

  2 augustus 2019 at 19:39
 • Reply Annelies

  Susan een hele fijne vakantie. Wat geef jij ons elke keer weer kracht en goede energie met jou blog. Dank je wel daarvoor. Het is altijd een feestje om je blog te lezen. Ga lekker genieten samen met Arno. Veel plezier samen. Liefs Annelies

  2 augustus 2019 at 19:47
 • Reply Sandra

  Was een mooie vlog inderdaad!
  Een hele fijne vakantie lieve Susan! Veel beterschap en ontspanning voor hubby, komt helemaal goed.
  Liefs,
  Sandra

  2 augustus 2019 at 19:50
 • Reply Rebelle van Reymerswael (dichter met een knipoog)

  Happy Tante Betsy holiday!

  Liefs Rebelle

  2 augustus 2019 at 19:55
 • Reply Rebecca

  Hele fijne vakantie, geniet ervan en rust lekker uit?.
  Liefs Rebecca

  2 augustus 2019 at 19:56
 • Reply Caro

  Positive vibes will be floating with you both crossing the sea and beyond? Hele fijne vakantie jullie beidjes??

  2 augustus 2019 at 20:12
 • Reply Happy Susan blogger

  Thanks girls dikke knuffels voor jullie??

  3 augustus 2019 at 06:18
 • Reply EstherK

  Mooi blog weer. Hele fijne vakantie samen! Geniet ervan! ?

  3 augustus 2019 at 08:50
 • Reply caro la

  Fijne vakantie!!!

  6 augustus 2019 at 23:22
 • Reply Monique den boer

  Lieve Susan, ik hou ook even vakantie dus zo min mogelijk op de telefoon en van mijn gezin genieten. Een hele fijne tijd met je man in Engeland en rust lekker uit , tot na de vakantie? lieve groetjes van monique den Boer uit Dordrecht

  7 augustus 2019 at 21:25
 • Reply chucky1012

  Heel veel sterkte met je man en dat jij beter wordt…..
  Ik had genoten van je foto’s met je pretty outfits van TB 😉

  Een happy weekend en hoop dat jullie weer goed en fijn thuis zijn aangekomen….

  Xoxo

  17 augustus 2019 at 16:22
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.