Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Tante Betsy, Words of Wisdom

Change will bring great blessings

Happy Tante Betsy blog - Change will bring you blessings

Hey girls gisteren schreef ik al even over dat de natuur ons laat zien dat loslaten erbij hoort, dat het een heel natuurlijk proces is. Soms wordt je gedwongen om los te laten, om te veranderen. Dat is niet altijd even makkelijk. We willen vaak graag dat alles hetzelfde blijft, dat voelt veilig en vertrouwd. Als je eenmaal die stap in de nieuwe richting hebt gezet dan zie je dat er vanzelf deuren opengaan. En terugkijkend dat het goed is, dat je die stap in het onbekende hebt gewaagd.

Tante Betsy Dress Pepper Gold & Pamela Mann Curvy Super Stretch tights (Damson) & Clumpy’s Lien (Mel)

Vertrouwen

Ook ik hou graag vast aan het bekende, maar op een gegeven moment roept alles om je heen tot verandering. Het is niet altijd even makkelijk, maar ik heb door de jaren heen ontdekt dat veranderingen altijd positief uitpakken. Ook al is de situatie op dat moment niet even positief die je tot veranderen aan zet. Door jarenlange ervaring durf ik er gewoon op te vertrouwen dat het altijd beter wordt.

Happy Tante Betsy blog - Change will bring you blessings

Alles komt goed schatje

Zit jij ook in een overgang, dat je het ene moet loslaten om het andere te verwelkomen. Vertrouw er dan op dat het goed komt, hoe dan ook. Zo’n verandering moedigt je aan om te groeien. Je ontdekt dat je eigenlijk heel sterk bent, dat je in je kracht mag gaan staan, dat ook jij het kunt! Je mag actie ondernemen als alles in je roept om verandering. Ja ik weet het, het is eng. Maar alles komt goed schatje!

Happy Tante Betsy blog - Change will bring you blessings

Wat wil jij

Kijk goed naar wat jij wilt, wat jij nodig hebt. Focus op de positieve kanten van die verandering. Wat wil jij graag bereiken en wat heb jij nodig. Het is belangrijk om je te focussen op al het goede. Alles waar je aandacht aan geeft groeit vertelde ik al vaker. Dus laat dat los wat niet meer voor je werkt. En richt al je aandacht op alle positieve aspecten waar je naar verlangt. Kijk naar wat jou vreugde geeft, waar je blij van wordt en waar jij van houdt.

Happy Tante Betsy blog - Change will bring you blessings

Heb compassie met jezelf

Als jij middenin een grote verandering zit, heb dan compassie met jezelf en wees niet te streng voor jezelf. Het kan soms lijken alsof je totaal geen controle meer hebt over de situatie. Vraag hulp van anderen, accepteer hulp van anderen. En zorg heel goed voor jezelf, wees lief voor jezelf. Wees niet bang voor die grote verandering, maar omarm al het goede en kijk naar alles dat positief is aan deze situatie.

Happy Tante Betsy blog - Change will bring you blessings

Neem de tijd

Ik vertelde gisteren al even dat om hulp vragen, geen zwakte is maar je juist heel krachtig maakt. Zie de geschenken in deze situatie. Neem even rust van alles en kijk goed naar alles dat je aangereikt wordt. Kijk in jezelf, daar waar jij je veilig voelt en durf in je kracht te gaan staan. En als het tijd is neem die stap van verandering vol vertrouwen, wetende dat alles goed komt.

Wees creatief

Happy Tante Betsy blog - Change will bring you blessings

Maak een visionboard en creëer daarmee jouw werkelijkheid. Ik ben vandaag bezig geweest om wat afbeeldingen en teksten uit te knippen en te scheuren om een dreamboard/visionboard te maken. Hoe het er uiteindelijk gaat uitzien dat weet ik nog niet. Maar ik vond het leuk om er alvast even mee te spelen en hier te delen. Het visionboard hierboven maakte ik vorig jaar.

Inspired by

Change will bring you blessings - Animal Tarot cards from Radleigh Valentine

Deze blogpost is geïnspireerd door de Animal Tarot cards (van Radleigh Valentine en Doreen Virtue) die ik vandaag trok. De tarot is voor mij hét pad van bewustwording. Ik vertel er vast wel eens een keer wat meer over.

OOTD Tante Betsy Dress Pepper Gold

Tante Betsy Dress Pepper Gold & Pamela Mann Curvy Super Stretch tights & Clumpy’s Lien

Vandaag draag ik Dress Pepper Gold een heerlijke warme sportieve jurk. Ik draag deze jurk in maat M ipv L. Samen met de Curvy Super-Stretch panty van Pamela Mann (Damson) en Clumpy’s (model Lien, kleur Mel) is het een mooi geheel. Een outfit om blij van te worden.

Tante Betsy Dress Pepper Gold & Pamela Mann Curvy Super Stretch tights (Damson) & Clumpy’s Lien (Mel)

Lots of love from Susan

* De items die ik vandaag aan heb, heb ik ontvangen voor mijn blog. Hier vind je dé maatadvies blogpost van alle jurkjes van de laatste lichting.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo mooi het accepteren van hulp, het leren loslaten van iets en gaan voor wat men wil….
  Mooi geschreven 👌
  Zo een prachtige dress had jij aan vandaag het staat jou mooi 😍
  Leuk met de panty en clumpy’s

  Een hele fijne avond 😉

  21 november 2018 at 19:37
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hoi lieve Susan, ik heb weer heerlijk je wijsheden gelezen. Het is idd erg moeilijk het vertrouwde los te laten en “zomaar” te vertrouwen dat het goed komt. Maar ook ik kan beamen, dat het de enige manier is om verder te komen, te groeien en uiteindelijk de weg naar je hoogste doel te bewandelen. Waar mijn pad uiteindelijk naartoe gaat leiden? Ik heb geen idee, maar ik hoef het ook niet te weten. Ik focus me op het gevoel dat ik graag wil hebben/voelen en heb geleerd me niet te “bemoeien” met het script. Dus wat er uiteindelijk voor nodig is, om het allerdichst bij mezelf te komen, ik accepteer het en weet dat ik “er doorheen moet” om uiteindelijk het “grote geluk” te mogen vinden.

  De Dress Pepper staat je geweldig, ik ga de mijne ook snel weer eens aantrekken! Zo’n heerlijk en prachtig jurkje 💛

  Dikke knuffel lieverd en maak er een fijne avond van 😘. Tot morgen!

  21 november 2018 at 19:49
 • Reply Franka

  Mooi geschreven
  😍 prachtig mens

  21 november 2018 at 19:49
 • Reply Anneke

  Mooi Susan, thanks✨💖

  21 november 2018 at 19:51
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Wat kan accepteren mooi zijn. En hulp vragen waar het nodig is. En wat heb je weer een mooie outfit aan. Zelf ook bezig met het accepteren van mijn zelf. En merk dat jouw blog een inspiratiebron is voor mijn zelf dank je wel.

  21 november 2018 at 19:51
 • Reply Thea

  Hee Susan, wat maak jij mooie dreamboards!! Lekker creatief! Ik vind je heel mooi in je geel/paarse outfit, ik hou van die combinatie. Verder vind ik je dapper dat je een andere weg ingeslagen bent. Alhoewel alles er al een tijdje op wees dat het deze kant op ging, lijkt het of het roer nu echt om is. Mooi om die ontwikkeling te volgen. Klopt dat het wat spannend is, maar je gaat er zoveel voor terug krijgen! En eenmaal die beslissing genomen…Liefs van Thea

  21 november 2018 at 19:55
 • Reply Merel

  Het pakt idd altijd goed uit! Maar loslaten en vertrouwen hebben dat het goed komt is soms wel een moeilijk “iets”.. heerlijk geschreven… 😘😘

  21 november 2018 at 19:57
 • Reply Corine

  Lieve Susan, prachtig blog weer, je bent een grote inspiratie bron voor mij, knuffels Corine

  21 november 2018 at 19:57
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Dankjewel lieverds voor de reacties die er nu al zijn. Ja het is best wel eng hoor zo’n verandering van bloggen. De blogpost van maandag was druk bezocht maar die van gisteren niet, maar die schreef ik ook nav de reacties van maandag.
  Vandaag durfde ik gewoon de inspiratie te volgen die tot me kwam en ook de kaarten te delen die me inspireerden. Wel niet tussen de teksten door, om de dames die er niets mee hebben af te schrikken.
  Het is dus nog even zoeken, maar ik kom er vanzelf wel. Fijn dat deze blogpost in ieder geval inspireert. Morgen is weer een nieuwe dag en wellicht dan wel weer een blogpost die meer in het teken van Tante Betsy staat ivm Black Friday ;). Heb een fijne avond! Dikke knuffels van Susan😃😘

  21 november 2018 at 20:06
 • Reply Hannelore

  Ik was altijd van grote mond en klein hartje…Maar weinig mensen zagen dat laatste..Mede doordat ik net als jij niet zo heel groot ben maar blijkbaar wel heel strek overkom. gelukkig heb ik een paar goede vriendinnen die dat wel doorzien maar ook gelukkig me wel eens “stoer” laten zijn zonder veel vragen..
  T moet uiteindelijk toch vanuit jezelf komen…gelukkig niet de enige die r last van heeft 😉

  21 november 2018 at 20:16
 • Reply Monique den Boer

  Hoi Susan, mijn man en ik zijn in sommige opzichten heel verschillend van elkaar daarom passen we ook al bijna 33 jaar bij elkaar , beide zijn we de afgelopen jaren gegroeid we hebben inmiddels samen een goed lopend bedrijf maar idd al die veranderingen steeds ik heb er moeite mee. Kan me soms druk maken om onbelangrijke dingen terwijl mijn man daarin soms heel nuchter is. Zijn motto is als je loslaat heb je 2 handen vrij. En het klopt hoor, geeft me soms weer een hoop ruimte daarboven. De gele jurk staat je prachtig Susan. Geel staat ons blonde dames allemaal leuk. Fijne avond. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  21 november 2018 at 20:32
 • Reply Ger da

  Ik hou er van, meer diepte gang in je blog. Zoveel er al aan gehad het afgelopen jaar, en nu ga je je er ook nog meer en uitgebreider bij stil staan.Voor mij zijn het echt leidraden om sterker en rustiger in het leven te staan en achter mijn eigen keuzes te staan. Op het moment is ons leventje een beetje een rollercoaster, dus ligt absoluut niet aan jou blog’s als ik niet reageer hoor. 😘

  21 november 2018 at 21:02
 • Reply Maria Louisa

  Geweldge kleur die panties en perfect bij je jurk

  21 november 2018 at 22:11
 • Reply Annette

  Weet je, je had twee keuzes, kiezen voor je hart, of kiezen voor de cijfers…. Eerst was je nog bang voor de cijfers, we hebben het er samen ook nog even over gehad… maar uiteindelijk vertelde jouw eigen hart je dat er voor jou maar een manier is… en gelukkig won je hart… en weet je misschien levert dat niet de hoogste cijfers op, maar wel gaat het de meeste vervulling brengen, want dit is het punt waar jij nu staat en waar jij nu bent, en blijkbaar is dit wat jij moet doen. En soms weet je niet waar die sprong in het diepe je brengt, maar is het weten en voelen zo sterk dat je hem toch aangaat, omdat voor jou alles zo duidelijk is nu! Er zijn altijd mensen die buiten de geplaveide paden lopen, en nieuwe inzichten brengen, en jouw sprong kan veel mensen inspireren. Ook als ze niets met tarot ed hebben, leren ze van jou dat je hart volgen, je gevoel volgen, doen waarvan je weet dat het goed is, altijd het beste is, voor jouzelf, maar ook voor de wereld om je heen. Doe je eigen ding, met volle kracht vooruit Susan! Ik doe sinds een paar jaar, op mijn eigen manier, met je mee, en kan uit eigen ervaring zeggen dat dat de beste keus ever is geweest!

  22 november 2018 at 10:25
 • Reply Daniëlle Schoonderwoerd

  Loslaten, veranderingen, lief voor jezelf zijn, dat zijn mijn peilers op het ogenblik. Ik ben gestart met een hele intensieve therapie die bijna 2 jaar gaat duren. Zo’n beetje alles wat jij in je blog beschrijft, gaat wel voorbij komen. Dank je wel, voor de input vanuit jouw kant. Geen idee of ik tijd heb om alles te volgen en/of te reageren, maar ik ga het zeker proberen. Volgens mij ga ik er veel aan hebben. Dank je wel 😘

  22 november 2018 at 17:33
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.