Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day

Celebrating our love with Susan

Celebrating our love with Susan - Tante Betsy Dress Swirley Chinese Rose Blue

Hey lieverds vandaag zijn manlief en ik 12,5 jaar getrouwd en we hebben vandaag een relaxdagje. Ik heb daarom besloten, ook mede omdat ik sinds de Live on Facebook passessie zo moe ben, om vandaag een korte blogpost te posten. Ik had dinsdag wel al wat geschreven, maar vandaag voelt dat toch niet zo toepasselijk en zou ik er nog energie in moeten steken om die aan te passen. Vandaag steek ik energie en tijd in onze relatie.

Tante Betsy Dress Swirley Chinese Rose Blue

Ik heb vandaag gekozen voor Tante Betsy Dress Swirley Chinese Rose Blue. Alle info erover vind je in de blogpost Tante Betsy AW2019 with Susan and Jacqueline. Deze blogpost zal altijd makkelijk terug te vinden zijn onder de categorie Review.

Ik ben woensdag veel te veel over mijn eigen grenzen gegaan met en een bijna anderhalf uur durende Live on Facebook passessie én een mega lange blogpost van meer dan 2000 woorden. Sindsdien ben ik gesloopt dus kies ik vandaag voor mezelf en onze relatie. Wij zijn vandaag voor het eerst naar de Carolus Thermen in Aken.

Tante Betsy Dress Swirley Chinese Rose Blue

Ik kreeg gisteren zelfs een prachtig boeket bloemen van manlief. Je moet weten dat hij me ooit één keer het prachtigste boeket rozen ooit heeft gekocht. Dit is dus mijn tweede boeket bloemen. En ook deze is weer prachtig en zo kleurrijk als ik zelf ben. Hij koopt me normaal liever blijvende cadeau’s, toch kan ik dit boeket wel enorm waarderen.

Lieverds heb een fijn weekend!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

20 Comments

 • Reply chucky1012

  Hartelijk gefeliciteerd en nog vele mooie jaren samen…… ???????

  Een fijne avond en goed weekend…. ?

  4 oktober 2019 at 19:36
 • Reply EstherK

  Wat een prachtig boeket. Gefeliciteerd met jullie huwelijksjubileum. Nog heel veel gelukkige jaren samen. ♥️

  Doe het lekker rustig aan komende dagen. Even rustig bijkomen. ?

  4 oktober 2019 at 19:38
  • Reply Wilma Rommelse

   Hartelijk gefeliciteerd met jullie jubileum en ik wens jullie nog vele mooie jaren samen…… ???

   Prachtig boeket heeft hij uitgezocht en past qua kleur echt bij jou ??

   Hopelijk hebben jullie een fijne ontspannen dag gehad en is je batterij weer wat opgeladen. Goed aan jezelf denken. Grenzen aanvoelen en aangeven komt met teleurstellingen, maar zorg dat jij op nummer 1 staat.

   Een fijne avond en een goed weekend

   4 oktober 2019 at 20:17
   • Reply Happy Susan blogger

    Dankjewel lieverd??. Ja ik merkte dat ik woensdag enorm over mijn grenzen ben heen gegaan. En dat ik tegenwoordig veel meer overprikkeld ben. Gisteren was zalig in die baden, heerlijk relaxed en ook heerlijk in het buitenbad op mijn rug gedreven en genoten van de buitenlucht. Soms was het binnen net wat te warm voor mij. Dus lekker kunnen bijtanken, maar dat zetten we dit weekend nog even door. Echt behoefte om helemaal tot rust te komen. Dikke knuffels??

    5 oktober 2019 at 08:28
  • Reply Patricia Lourens

   Gefeliciteerd samen!

   5 oktober 2019 at 01:18
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd. Ja manlief wilde dit weekend gaan opruimen, maar ik heb net aangegeven dat ik gewoon een heerlijk relax weekend wil. Gisteren heeft me enorm goed gedaan. Knuff??

   5 oktober 2019 at 08:24
 • Reply Willeke

  Van harte gefeliciteerd met je 12,5 jarig huwelijk. Ik hoop dat deze wellnessdag je goed zal doen en je er helemaal van opknapt.

  4 oktober 2019 at 19:45
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd??. Ja het was echt zalig, de massages waren jammergenoeg al volgeboekt, maar het relaxen in het water heeft enorm goed gedaan??

   5 oktober 2019 at 08:30
  • Reply Esther Messing

   Van ❤ gefeliciteerd met jullie jubileum. Wat een prachtig boeket. En die jurk die je aan hebt een plaatje, ik hou ervan. Pas goed op jezelf lieve Susan. Kus Esther

   5 oktober 2019 at 09:09
 • Reply Caro

  Gefeliciteerd Suzan & Arno?. Lot’s of love an happiness❤️. Hopelijk is het wellness dagje goed voor je geweest. Dit jurkje staat je prachtig?

  4 oktober 2019 at 19:53
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd??. Ja het heeft me enorm goed gedaan en ik zet het dit weekend nog even door. Lekker niks doen, wat wandelen en tot rust komen.
   Ja super jurkje hè, het leek me ook echt een feestjurkje dus was er gisteren de juiste dag voor.
   Van te voren gaan lunchen en toen hebben wel heel wat mensen me aan zitten te kijken ??? maar och dat ben ik gewend. Hebben ze tenminste wat moois om naar te kijken?. Knuff??

   5 oktober 2019 at 08:32
 • Reply Yvonne

  Gefeliciteerd lieve Susan! Fijne avond samen!

  4 oktober 2019 at 21:05
 • Reply Patty

  ? proficiat met jullie 12,5 jarige trouwdag lieverds ??????

  4 oktober 2019 at 21:48
 • Reply Jolanda

  Gefeliciteerd met jullie jubileum. Geniet van elkaar en van het weekend. Prachtige bloemen trouwens, lekker kleurrijk en past inderdaad precies bij je! ??

  5 oktober 2019 at 13:37
 • Reply Ellen Jacobs

  Nogmaals van harte gefeliciteerd en wat een prachtig boeket. En fijn dat jullie er een dag op uit zijn geweest. Neem op tijd rust, de mensen die jouw blog volgen zullen daar begrip voor hebben. Beter minder vaak dan een Susan die t helemaal niet meer ziet zitten omdat t teveel wordt. Dikke knuffel van de Veluwe

  5 oktober 2019 at 16:06
 • Reply Alexandra

  Van harte gefeliciteerd met jullie 12,5-jarige huwelijksdag. En dat mag gevierd worden! Hopelijk hebben jullie genoten van jullie relaxdagje.

  7 oktober 2019 at 19:50
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.