Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Marktplaats, Outfit of the day

Boots addiction with Susan

365 days of happy Tante Betsy dresses - Boots addiction with Susan - Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars Green - Clumpy’s

Hey lieverds jullie weten vast allemaal wel dat ik naast mijn Tante Betsy jurkjesverslaving, gek op laarzen ben. Ik draag graag cowboylaarzen, clumpy’s laarzen en ook de ZOO Adventure outdoorlaarzen om mijn Tante Betsy outfit compleet te maken. Vandaag ga ik afscheid van een heel stel laarzen nemen, waaronder zelfs een paar ‘Tante Betsy’ laarzen.

365 days of happy Tante Betsy dresses - Boots addiction with Susan

Ik heb als klein meisje al een voorliefde voor cowboylaarzen gehad. Maar later in mijn leven had ik vaak een probleem dat mijn kuiten niet in de laarzen pasten die ik mooi vond. Totdat ik bij Cinderella laarzen pastte met een wijdere schacht, wat was ik blij met die ‘ontdekking’. Alleen zijn deze laarzen nu niet meer mijn ding met die puntige neus. Alhoewel ze volgens mij nu wel weer in de mode zijn/komen ;). Ik had een paar zwarte en later kocht ik ook nog een paar bruine volledig leren laarzen. Wat was ik er blij mee…nu mogen ze iemand anders gaan blij maken ;).

365 days of happy Tante Betsy dresses - Boots addiction with Susan

Zo’n vijf jaar geleden toen Tante Betsy in mijn leven kwam ben ik op zoek gegaan naar laarzen in vrolijke kleuren. Zoals jullie weten heb ik inmiddels een mooie verzameling laarzen. In die jaren zijn heel wat laarzen gekomen, maar ook heb ik inmiddels ook weer heel wat verkocht. Ik draag eigenlijk altijd maat 39, maar stiekem heb ik maat 38-38,5. Dus het geval wilt nog wel eens dat ik dan toch maat 38 koop en ik naderhand zoiets heb dat maat 39 me toch beter zit.

365 days of happy Tante Betsy dresses - Boots addiction with Susan

En soms koop ik zelfs laarzen in maat 40 omdat ik geen zin heb om laarzen uit te lopen. Of omdat ik met warm weer last heb van voeten die opzwellen en ik liever een paar zooltjes en/of dikke sokken aan heb zodat mijn voeten de ruimte krijgen. Ik heb een paar gave roze ‘Tante Betsy’ laarzen in maat 40 die ik nu te koop heb. Jaren geleden had Tante deze te koop op haar site. Deze lichtroze kleur blijven bij mij in de kast staan. Ik kies sneller voor de fuchsia roze, die ik in maat 39 heb.

Boots addiction with Susan - Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars Green - Cowboyboots

Soms blijken laarzen die ik kocht toch een te krappe schachtwijdte te hebben. Zoals bijvoorbeeld deze gave blauwe geborduurde Sendra laarzen met ronde neus. Er staat in maat 38 Spain en 39 Europe, ik weet eigenlijk nooit welke maat het dan precies is. Maar doordat de schachtwijdte te krap is voor mijn kuiten zitten ze niet lekker.

Boots addiction with Susan - Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars Green - Geborduurde Sendra boots

En tsja zo kwam ook een enorm gaaf paar Bruine Vintage El Dantes laarzen in maat 40 op mijn pad. Maar die zijn me gewoonweg te hoog, te groot en te smal hihi. Maar ik kon ze niet weerstaan…wie weet kun jij ze ook wel niet weerstaan ;).

365 days of happy Tante Betsy dresses - Boots addiction with Susan

Ik ga ook een paar Clumpy’s verkopen. Ik ben inmiddels zwaar verliefd op mijn Clumpy’s in model Lynn en wil daar meerdere paren van hebben. Het enkelmodel Lien (met dezelfde hakhoogte als model Eva en Lynn) ga ik verkopen. Dit model staat erom bekend dat het groter valt. Deze Lien laarsjes, in de kleur Mel, vallen als een ruime 39, terwijl er maat 38 onder staat. Ik zal sneller voor laarzen kiezen met een hogere schacht. Daarom mogen deze enkellaarsjes iemand anders blij gaan maken. Hier vind je mijn Clumpy’s review, van model Lien en Eva.

Boots addiction with Susan - Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars Green - Clumpy’s

Ook heb ik een paar groene klomp laarsjes die niet van Clumpy’s zijn. Deze hebben een bontje aan de binnenkant en hebben een kunststoffen zool en hak. Ze zijn me gewoonweg te hoog en deze zijn ook maat 40. Ik heb nu een paar groene Clumpy’s laarzen, dus ze zijn overbodig hihi ;).

Boots addiction with Susan - Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars Green - Klomplaarsjes

Ook ga ik afscheid nemen van een paar ZOO Adventure outdoor laarzen in maat 39, model Alette. Ik kies eigenlijk altijd voor een kleurtje en deze zwarte outdoorlaarzen blijven staan. Ik geef de voorkeur aan model Adisa met een wat minder hoge schacht.

365 days of happy Tante Betsy dresses - Boots addiction with Susan

Ja girls ik heb zelfs vandaag wat opgeruimd en heb een viertal zakken met kleding en schoenen naar de Winkel van Sinkel in Heerlen gebracht. Dit is een tweedehands winkel, waar ik vroeger veel van mijn kleding kocht. Zo kunnen ze er andere mensen blij mee maken én steun ik een goed doel. Ik ben daar altijd enorm dankbaar voor geweest dat ik voor weinig geld toch iets leuks kon dragen. Ik heb nu een kast vol Tante Betsy jurken en draag ik niks anders meer.

Boots addiction with Susan - Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars Green - Clumpy’s

Wel bleef er stiekem toch een groen Miss Etam vest aan mijn vingers plakken. Eigenlijk in een maatje (of twee) te groot, maat 46. Maar ik kon haar niet weerstaan, ze is zo knuffelzacht ;). Ze staat prachtig bij mijn OOTD Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars Green (maatadvies vind je hier).

Boots addiction with Susan - Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars Green - Clumpy’s

Zo lieverds wie weet mag ik jou wel blij gaan maken met een van mijn laarzen. Ik heb trouwens ook nog een paar Zwarte Sendra cowboylaarzen in maat 37. Dus heel wat verschillende maten, het ruimt bij mij weer lekker op en spekt de kas. Stuur een bericht bij interesse bij de desbetreffende advertentie op mijn Marktplaats account. Ik zal ze in eerste instantie verloten om zo meerdere dames een kans te geven. Donderdagnamiddag loot ik en de uitslag maak ik bekend in de advertentie. De winnares krijgt persoonlijk bericht.

365happyTanteBetsydresses - Boots addiction with Susan

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

18 Comments

 • Reply Hannelore

  Dat jurkje op foto 1 staat je echt zoooo top! En tis dat ik niet zo van puntige laarzen ben (en maat 37 heb) ..kan daar echt niet mee autorijden en fietsen…ha ha ha
  Doe je rustig aan? Zie je de 8e!

  30 oktober 2019 at 19:38
  • Reply Happy Susan blogger

   Whahahaha ik weet nog dat ik eens in het circus was en in de ring was zodat dochterlief op een paard kon mee rijden. Werd me toen gevraagd of ik kon blijven om mee te rijden op een paard. Was het de bedoeling dat ik ging staan op het paard, terwijl het paard rondjes in de piste maakte. Moest ik met mijn cinderella punt laarzen op dat paard zien te komen whahaha. Valt me nu opeens weer in…wat was het gaaf om te doen hihi…terwijl ik vroeger altijd bang voor paarden was stond ik me daar opeens op een rijdend paard…nou ja een paar seconden?? voordat ik door de piste zweefde?????

   31 oktober 2019 at 08:19
 • Reply Sandra

  Oooooh, die roze laarzen ?????. Helaas durf ik geen laarzen/ schoenen online te kopen. Ik moet ze altijd passen want ik ben best lastig met schoenen. Ze moeten meteen lekker zitten, niet te hoge hak, passen om mijn kuiten, zucht………

  30 oktober 2019 at 19:43
  • Reply Happy Susan blogger

   Heel begrijpelijk hoor Sandra. Daarom geef ik ook altijd alle afmetingen in de advertentie zodat je ze kunt vergelijken. Ik weet inmiddels door de afmetingen te checken wat ik nodig heb en waar ik en mijn voeten blij van worden. Ja zelfs hier is Meten=Weten. Maar ik snap dat je laarzen en schoenen liever zo past, hier zijn geen winkels die dit soort schoenen en laarzen verkopen dus ik koop het veelal online???

   31 oktober 2019 at 08:21
 • Reply chucky1012

  Ook zulke prachtige boots.
  Helaas heb ik vele schoenmaten groter dan jou dus loot ik niet mee.
  Herken ik het probleem van de bredere kuitmaten en d°het warme zomerse weer dat een grote rol speelde als ook de enkels opgezet waren.
  Bij manfield en cinderella kocht ik regelmatig vroeger mijn boots.
  Bij de laatst bovengenoemde maakt ik voor het eerst kennis met boots die een elastische tussenstuk hadden…. platte zool en iets een platte hak.
  Mooie elegante boots.
  Nu ga ik naar een speciale shop waar damesschoenen en boots te koop zijn in schoenmaat tot en met ergens in de 50.
  Koop alleen iets moois en iets in de sale.
  Dan hoef ik ze nooit meer in te lopen.
  Of er een aantal dagen spanners in te doen.
  Allen heel veel succes…..

  Xoxo

  30 oktober 2019 at 19:44
  • Reply Happy Susan blogger

   Wat fijn lieverd dat je ergens terecht kunt voor fijne schoenen en laarzen. Ik was destijds zo blij dat ik eindelijk weer laarzen aan kon dankzij de wijdere schacht. Nu draag ik veelal laarzen die wat lager vallen en in feite net onder de kuit en heb daarom een hele verzameling ???

   31 oktober 2019 at 08:25
 • Reply Corine

  Prachtige foto’s weer, wat knap dat je zoveel hebt opgeruimd!! Knuffels Corine

  30 oktober 2019 at 19:53
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja het is in het grote geheel gezien maar een klein beetje. Maar wel een hele goede start?. Blij om het aan zo’n stichting te geven die er weer anderen blij mee maakt voor kleine prijsjes en de opbrengst doneren ze weer. Mooi om geven en ontvangen in balans te houden??

   31 oktober 2019 at 08:27
 • Reply Caro

  Goed bezig!!! En wat een boel mooie boots heb je te koop gezet?. Happy sales Susan?

  30 oktober 2019 at 19:55
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd. Er gaan vandaag zoals het er nu in de ochtend uit ziet toch weer 4 paar laarzen weg. En wie weet nog wel meer…zo heb ik weer wat meer loopruimte in mijn rommelkamer cq marktplaats kamer????

   31 oktober 2019 at 08:28
 • Reply Selena

  Die kast… ? Zucht… Hihi.

  30 oktober 2019 at 20:18
  • Reply Happy Susan blogger

   Hihi wat lieff. Ja gave kast hè. Die stond vroeger op dochterlief haar kamer, maar toen we gingen samenwonen was er eigenlijk geen plek. Dus dan maar op het terras. Nu komt ze eindelijk tot haar recht????

   31 oktober 2019 at 08:29
 • Reply Anne Filden

  Wat ben je heerlijk aan het ruimen geweest. Geeft weer een beetje rust in het hoofd en ook straks weer wat ruimte om wat eventuele wensjes aan te schaffen??

  30 oktober 2019 at 20:34
  • Reply monique den boer

   Lieve Susan, jij bent goed bezig geweest zeg lekker opruimen heerlijk je hoofd leegmaken en wat zullen ze blij zijn bij de winkel van sinkel ik wou dat ze hier ook zoiets hebben lijkt me heetlijk om in zon winkel te struinen. Het opruimen zit in de lucht denk ik, ik ben de zolder aan het opruimen en dat geeft een heerlijk gevoel. Succes met de verkoop. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht.

   31 oktober 2019 at 03:42
   • Reply Happy Susan blogger

    Op een of andere manier geeft het nog geen rust in mijn hoofd. Het is ook pas een klein begin…het huis staat tot aan de nok vol en eigenlijk ben ik stiekem weer teveel over mijn grenzen gegaan. Maar het begin is er en dat is het belangrijkste. Vandaag winterkleding in zakken doen en zaterdag met manlief gaan wegbrengen.
    Ik vond het altijd erg fijn om in de Winkel van Sinkel rond te neuzen en zo toch mezelf wat leuks en moois te kunnen kopen. Nu wil ik dat teruggeven zodat ze weer anderen blij kunnen maken, zo blijft geven en ontvangen mooi in balans???

    31 oktober 2019 at 08:33
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja het is wel nog maar een druppel op de gloeiende plaat, maar alle kleine beetjes helpen en weer wat extra budget is ook heel fijn. Ik heb nogal wat wensjes???

   31 oktober 2019 at 08:30
 • Reply neeltje

  Oh wat een prachtige collecties boots heb je toch. Mijn voeten zijn echt een heel stuk kleiner en mijn stijl is toch wat anders. Maar ik wens je veel succes met de verkoop. Volgens mij moet dat wel lukken!

  30 oktober 2019 at 20:35
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd dat gaat helemaal goed komen. Laarzen die vandaag niet verloot worden, worden op een later moment gewoon aan de eerste de beste verkocht die interesse heeft. Normaal verkoop ik ze ook meteen, maar omdat er Tante Betsy laarzen bij zitten wilde ik meer dames de kans geven ???

   31 oktober 2019 at 08:35

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.