Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy

Blue monday or not

Hey lieverds als ik deze blogpost begin te typen dan is het bijna avond. Vanochtend voelde ik me echt blue, echt zo’n dag die me zwaar viel. Het was dit weekend dan ook echt wel pet weer en ik ben veel binnen gebleven. Ik had gewoon even lekker de regen in moeten gaan, in de natuur zijn doet me zo goed. Maar ik heb mezelf vanochtend gelukkig kunnen oppeppen, door het hardop zeggen van affirmaties en door het lezen van een stuk tekst dat ik vorige week schreef.

Het helpt mij enorm om positieve woorden uit te spreken en daarmee dus ook te voelen. Ik voel me dan ook meteen een stuk beter. Deze tekst schreef ik naar aanleiding van de Energy Intensive die ik deed bij Tamara van Prinsss. Ik deed twee maanden lang 1 op 1 coaching bij Tamara thuis (in Brunssum) en dit heeft me enorm geholpen. Ik merk dat ik grote stappen heb gezet om oud zeer los te laten.

Daarnaast zijn we ook aan de slag geweest met de wet van aantrekking. Iets waar ik al langere tijd mee bezig ben, maar waar natuurlijk altijd nog wel wat in te leren valt. Tamara is zo’n heerlijk blij ei die met veel liefde en enthousiasme haar wijsheden deelt. Ik zal onze wekelijkse afspraakjes zeker wel gaan missen, ik heb enorm genoten van het contact met haar.

Trouwens een vrolijke Tante Betsy jurk aan doen helpt ook heel goed tegen een blue gevoel. Vandaag koos ik voor mijn Sporty Dot Green, deze valt een maat ruimer en ik draag deze jurk daarom in maat M. Het helpt mij enorm om als ik naar beneden kijk naar mijn schoot, dat ik dan een vrolijke print of kleur zie. Ik zie dat er nog maar één jurk van is bij Tante Betsy in 3XL (valt dus ruimer, ik gok als een 52/54). Alle info blogs met AW2018 maatadvies vind je hier.

Nou lieverds ik ga deze blogpost niet te lang maken. Wie weet heb ik morgen nog zin en ook energie om live te gaan op mijn Facebook pagina of op een andere dag deze week… Ik heb een nieuwe kaartenset, Beschermengelen Tarot van Radleigh Valentine en Doreen Virtue. Ik heb deze heel bewust in het Nederlands gekocht, zodat ik er gebruik van kan maken tijdens een live sessie.

Lots of love from Susan

PS. Op de foto zie ik er uitgeblust uit. Ik heb mezelf in de namiddag bij elkaar geraapt en contact opgenomen met het UWV ivm mijn Wia aanvraag. Dat kost zoveel energie, als het goed is valt morgen de toekenningsbrief op de deurmat. Maar eerst zien en dan geloven (en dan maak ik een vreugdedansje) en dan kan ik al die stress daaromheen achter me laten. En eindelijk tot rust komen.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply chucky1012

  Och toch…
  Fijn dat de positieve woorden die jij de afgelopen week had opgeschreven geholpen hadden om deze regenachtige dag goed door te komen….
  Ik bid en hoop met je mee voor morgen….
  Pretty dress ?

  Een hele fijne avond ?

  28 januari 2019 at 19:38
 • Reply Annelies van der Valk

  Ik duim voor je dat het goed komt met het UWV dat gun ik jou zo. Ik had vandaag ook een petdag beel pijn en omdat ik gisteren dingen gegeten heb die niet goed voor mij zijn ook nog eens buikpijn. Hopelijk vannacht beter slapen en morgen minder pijn. Fijne avond. Liefs Annelies

  28 januari 2019 at 19:39
 • Reply Corry

  Susan, alles valt dadelijk op z,’n plaats
  Eerdaags komt die brief met de toekenning
  Het gaat je rust geven, de spanningen vallen weg.
  Je hoeft je niet meer constant te verantwoorden.
  Ik hoop van harte dat je dan een boost krijgt stilletjes aan weer gaat genieten
  Maar geef het ook de tijd verdriet te hebben afscheid nemen als,, werkende,, naar thuis zitten is zwaar
  Maar uiteindelijk leer je net als ik er weer een positieve draai aan te geven

  28 januari 2019 at 19:39
 • Reply Ina Sloot

  Hele dikke knuffel! ?

  28 januari 2019 at 19:50
 • Reply Alexandra

  Fijn dat de woorden die je vorige week had opgeschreven je vandaag weer kracht gaven. Ik zag de foto en zag al dat je je niet goed voelde. Je straalt niet. Ik hoop zo dat morgen het verlossende bericht op je deurmat valt. Fingers crossed.

  28 januari 2019 at 19:54
 • Reply Tineke

  Lieverd, fijne rustige avond?

  28 januari 2019 at 20:23
 • Reply Ger da

  Oh, ik ga echt met jou mee hopen dat het verlossende woord deze week door de brievenbus valt. Dat je dat met een gerust hart achter je kunt laten,niet meer dat stemmetje in je hoofd van ik moet, maar op je eigen tempo je eigen ik herontdekken. ❤

  En we hebben vanmorgen zelfs even getwint, ook ik droeg de Sporty Dot green. Zo’n lekker draagbaar jurkje.

  Doei lieve Susan ?

  28 januari 2019 at 21:03
 • Reply Petra van Schijndel

  Morgen zal ik aan je denken en hopen op goed nieuws.

  28 januari 2019 at 22:19
 • Reply Neeltje

  Oh ik hoop zo voor je dat die brief er morgen is. Dan kan je eindelijk loslaten en je energie ergens anders voor inzetten.

  Neeltje

  28 januari 2019 at 23:31
 • Reply Wilma

  Hoi Susan, ik hoop echt dat je goed bericht krijgt! Dan kun je dat achter je latenen weer vooruit kijken!
  Heb vertrouwen! Er komt dan misschien wel een vreugde dansje hi hi
  Dikke knuf voor jou!

  29 januari 2019 at 08:25
 • Reply moniwue den boer

  Lieve Susan, ik ga voor je duimen maar ik voel met je mee hoor eigenlijk zouden de maanden januarie en februari niet moeten bestaan , het is dat Tante Betsy wat kleur in mn leven brengt want ook ik moet echt streng zijn met dit weer voor me zelf. Het liefst zou ik 2 maanden per jaar een winterslaap houden om die maanden niet mee te hoeven maken. Maar goed we hebben nog 1 mnd te gaan. xxxxx Hou je taai ,lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  29 januari 2019 at 08:36
 • Reply Wilma Rommelse

  Lieve Susan,
  Wat straal jij een kracht en puurheid uit. Hopelijk kan het UWV hoofdstuk vandaag afgesloten worden. Heel lastig dat dit plaatsvind in de donkere maanden, waarbij energie schaars is. Weet dat ik vaak energie uit je blogs haalt. Hoop snel weer te genieten van je gekwebbel ;-* maar ook te kunnen lezen hoe puur het leven is.

  Veel liefs,
  Wilma

  29 januari 2019 at 10:07
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.