Follow:
Blog, Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Outfit of the day, Tante Betsy

Blogging is so much fun!

Hey girls zo leuk om te zien dat jullie zo enthousiast reageren op mijn nieuwe happy Tante Betsy blog. Ik zag gisterenavond al meteen dat reageren heel makkelijk ging. Ik keek namelijk een uurtje later en er waren al 100+ reacties whahaha! Love it!

Vergeten jullie niet ook mee te doen aan de winactie op Facebook? Daar mag je namelijk ook een kansje wagen ;). En kom je hier vandaag voor het eerst lees dan dadelijk ook de blogpost van gisteren en laat een gezellige reactie achter.

Het is gewoon superleuk al die reacties, want dat maakt bloggen zo leuk.

Ik moet zelf wel nog even uitpuzzelen hoe reageren vanuit de WordPress app op mijn mobiele werkt. Ik probeerde het vanmorgen voordat ik naar mijn fysio afspraak ging, maar het lukte niet.

Vandaag combineerde ik een mouwloze jurk van een oude collectie met Sporty Jacket Gardenia Red van de nieuwe collectie. Ik deed speciaal een mouwloze jurk aan zodat de fysiotherapeut mijn arm en schouder kon behandelen. Het gaat steeds beter met mijn arm en ik kan hem steeds hoger krijgen. Zo blij mee!

Wat combineert de nieuwe collectie ook heerlijk met oudere collecties. Ik zag het al bij diverse dames die geweldig leuke combinaties hebben gemaakt.

Zoals Sabine, een Duitse Tante Betsy girl die gek is op bonte kleding en erover blogt. Ze draagt hier Shirt Luna Daisy Red met Skirt Square Rose Red. Love it!

Vanmorgen heb ik trouwens nog contact gehad met diverse sponsors en er komen nog meer leuke winacties aan. Zoals samen met sponsor Urban Hippies, je kunt nu al een kansje gaan wagen in de Urban Hippies Vip groep en daar jouw ontwerp idee doorgeven voor een nieuwe schoudertas….

Ik kan je al verklappen dat ik straks ook zo’n leuke schoudertas mag gaan weggeven. Wel nog even geduld, het zit nog allemaal in de ontwerpfase ;).

Daarnaast heb ik contact gehad met sponsor Sokken-online. De tijd van de panty’s komt er weer aan en ik verheug me al op prachtige combinaties met de wintercollectie. Eind augustus hebben we weer contact als meer bekend is welke kleurtjes er nog bij komen.

Ook heb ik contact gehad met sponsor Boeties.nl daar komt ook weer een leuke samenwerking mee aan. En wie weet ook een gave winactie!

Ik las al in een van de reacties de vraag of ik van de winter ook vaker ga bloggen over laarzen. Jazekers want ik ben namelijk ook verslaafd aan laarzen whahaha en waar de mond vol van is…loopt het hart van over!

Vandaag heb ik ‘oude’ Tante Betsy laarzen aan, maar bij Boeties.nl kun je ook eenzelfde soort cowboylaarzen kopen in allerlei kleurtjes.

Ik ga er voor nu vandoor, even lekker het bos in met mijn ZOO Adventure outdoor laarzen. Ik zag daar tot mijn verbazing weinig vrolijke kleurtjes terug. Wij Tante Betsy girls zijn daar juist zo blij mee.

Wie weet komt er gewoon een geheel nieuwe kleurenlijn, laten we het hopen. Want ik ben zo blij met mijn hippe outdoor laarzen.

Ik las vandaag ergens dat ik specifiek moet vertellen, waar ik over blog of dit een ontvangen product betreft. Anders zou ik een boete kunnen krijgen.

Het jasje Jacket Gardenia heb ik van die lieve Tante ontvangen, de jurk en de cowboylaarzen kocht ik zelf. De rode ZOO Adventure boots kreeg ik een aantal jaren geleden voor de helft van de prijs.

En verder heb ik ook van de vermelde sponsors langere tijd niets ontvangen. Mij gaat het er meer om dat jullie weten waar je het kunt kopen, als dat ik allemaal items ‘gratis’ krijg ;).

Ik ben wel zo stout geweest en heb Femke van Urban Hippies om een gele hip pocket uit de sale gevraagd (op=op). Én zo’n gave Plum Primrose bracelet…die gaat vast super combineren met items van de Tante Betsy AW2018 collectie.

Lots of love from Susan

Follow my blog with Bloglovin

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

34 Comments

 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Hey girls ik heb deze blogpost in mijn mobiele gemaakt en online effe de links aangepast. Maar het kan dus nu wel zijn dat de afbeeldingen toch wel heel groot zichtbaar zijn.
  By the way heb je last van het witte scherm, zet dan de helderheid op je mobiele lager (ik heb die zelf altijd heel laag staan ;)). Zo nu eens kijken hoe mijn reactie uitziet…ik zit even aan mijn pc een en ander te doen. Dikke knuffels!

  14 augustus 2018 at 19:38
 • Reply Marjon

  Wat fijn dat het steeds beter gaat met je arm! En ik heb onlangs een hip pocket gekocht, ideaal! Heb er een tweede bij gekocht 😉
  Nou leuk weer je blog te lezen met al die vrolijke kleuren en kleding!
  Groetjes,
  Marjon

  14 augustus 2018 at 19:38
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Wat zijn die hip pockets heerlijk handig hè. Ik ben echt groot fan, alleen heb ik ze de laatste tijd minder gebruikt omdat ik veel minder in het bos ben gaan wandelen. En ik ben ook pas weer aan het werk. Meestal zijn dat de plekken waar ik ze gebruik en ik heb ze inmiddels in diverse kleurtjes verzameld de afgelopen drie jaar ;). Geniet ervan! Knuff!

   14 augustus 2018 at 19:54
 • Reply Jobke

  Super leuke combi! En fijn dat het met je arm een stuk beter gaat. Hopelijk bij de tweede lichting wel een live passessie van jou. Ook al was het met de andere dames ook erg leuk.

  14 augustus 2018 at 19:40
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja dat zal al over een paar weken zijn, ik weet niet of het dan al gaat lukken. Ik kom wel al makkelijker in een jurk, maar uit een jurk daar moet ik me echt nog uitworstelen en dat ziet dan ook wel heel stom uit live whahaha. We gaan het zien…ik heb nog een paar weken de tijd om te oefenen ;). Knuff!

   14 augustus 2018 at 19:52
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hé lieve stuiterbal…. wat zie je er weer heerlijk uit! En wil je aub stoppen met me nu weer dat mooie jasje te laten zien… volgens mij “moet” ik nu de oranje 😜… grapje natuurlijk, heerlijk om te zien hoe zich alles met elkaar laat combineren! Maak er een heerlijke avond van en héél graag tot morgen 😘 (oudejaarsdag 😉)

  14 augustus 2018 at 19:42
  • Reply Jacqueline Harbers

   Vergeet ik nog te zeggen, hoe ontzettend blij ik voor je ben, dat het met je arm en schouder zoveel beter gaat 😊😘

   14 augustus 2018 at 19:44
   • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

    Hoe leuk om nu ook hier van jou te horen. Ik genoot altijd van je reacties op Facebook, maar onder mijn blog zelf is stiekem nog leuker hihihi. Nu zit ik nog aan mijn pc en kan ik even reageren. Een dezer dagen of van het weekend maar eens uitzoeken hoe ik dat via mijn mobiele kan doen. Want een leuke reactie achterlaten op jullie reacties is ook wel zo leuk. Knuff!

    14 augustus 2018 at 19:50
 • Reply Daisy van Vliet

  Haha de foto’s zijn laat ik het zo zeggen zeer goed zichtbaar 😉
  Maar nu kon ik wel het vest goed bekijken en die is ook gaaf zeg!
  Fijn dat het langzaam toch wat beter gaat met je arm!

  14 augustus 2018 at 19:44
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Whahaha oops ja ze zijn nu allemaal in groot formaat hihihi. Ik wilde kijken hoe het uitziet als ik een complete blogpost via mijn iPhone post. Alhoewel ik effe de doorkliklinks heb aangepast zodat ze in een nieuw venster openen. De komende dagen komt er niet veel van bloggen, dus dan wel posts maar met een hoog kwebbel gehalte denk ik whahaha en natuurlijk met hele grote foto’s. Ook dat moet ik eens gaan uitzoeken hoe ik dat moet aanpassen als ik mijn posts via mijn mobiele maak. Och ja zo blijven we bezig! Knuff!

   14 augustus 2018 at 19:48
 • Reply Hennie Rijnders

  Fijn dat het zo vooruit gaat met je arm. Mooie combinatie vandaag….goed idee om zo te combineren.
  😘 Hennie

  14 augustus 2018 at 19:54
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel lieverd! Ja normaal draag ik sneller mijn hoodies, maar dit kleurrijke vest is toch wel heel leuk op de jurkjes. Ik geloof dat ik er meer van wil whahaha. Oh ja Jacqueline schreef al een oranje…en een blauwe is ook wel heel leuk…hihihi. Knuff!

   14 augustus 2018 at 19:56
 • Reply chucky1012

  Superleuke combinatie heb je aan 😍
  Prachtige foto’s👌
  Wat een pech dat jij zo weinig kleur zag in het bos.
  Fijne en leuke samenwerkingen ga jij tegemoed met toffe actie’s….

  Fijne avond 😗

  14 augustus 2018 at 19:59
 • Reply Merula ten Hove

  Wat staat dat gardenia vest je gaaf!! Ik wil hem graag in het blauw bestellen, kan ik je gelijk vragen of hij op maat valt? Of hetzelfde als de gewone sporty jacket valt?
  Je blog is mooi zo! Je harde werken is beloond!

  Lieve groetjes Merula

  14 augustus 2018 at 20:01
 • Reply Brenda

  Wat is dit een leuke combi die je aan hebt, staat echt super leuk.

  14 augustus 2018 at 20:03
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Wat een mooie combi! Dit vestje staat dus nog op mijn wensenlijst. Samen met het rokje, want ik vind die combinatie nog leuker dan het gardenia sporty jurkje ☺️. Fijn te horen dat het beter gaat met je arm en schouder.
  Liefs Jacqueline

  14 augustus 2018 at 20:04
 • Reply Ina Sloot

  Wat een gaaf vestje is dit! Komt ook wel heel mooi uit op je zwarte jurk…. eh zwart? Jij zwart? hahaha, nee hoor, staat je echt geweldig! Ik denk dat ik mij maar eens in ga schrijven voor een loterij, of ‘weekend miljonairs’… er zijn veeeeeel te veel leuke dingen! Die laarzen van ZOO ook: geweldig! Heb ook al zo’n mooi tasje van Urban gescoord. Misschien moet ik wat minder je blogs lezen, word ik wat minder verleid voor al die mooie dingen…. Hm, nee gaat ook niet lukken…. nu, dan maar een nieuwe portemonnee om geld te besparen… hahahaha, word niks, je merkt het al. Hee fijne avond!

  14 augustus 2018 at 20:05
 • Reply Monique den Boer

  Hoi Susan, dit jasje is ook zo leuk, alles is leuk het is straks zooo moeilijk om een keuze te maken als de site van Tante is bijgewerkt. Mijn lijstje wordt steeds groter en langer😂😂 fijn dat het weer beter gaat met je arm Susan. Fijne avond nog, lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  14 augustus 2018 at 20:07
 • Reply Caro Kuiper

  WHAAA!! Wat combineert dit jackje goed bij deze jurk uit een oudere collectie!! Staat je heel mooi💕. Ik ben blij met mijn hip pocket (zwart met stipjes en ankertje). Maar ik vind het nog toffer dat Femke een maat groter aan het ontwerpen is (heb uiteraard al mijn ideetje geopperd op Urban Hippies Vips😜

  14 augustus 2018 at 20:10
 • Reply Annette Elias

  Wat weer een heerlijke post Susan, en wat een gave combi draag je! Geweldig! Ik verheug me al weer op alles wat nog komt!

  14 augustus 2018 at 20:11
 • Reply Alexandra

  Wat fijn dat het beter gaat met je arm. Heerlijk meer bewegingsvrijheid en minder pijn. Leuk die verschillende combinaties.

  14 augustus 2018 at 20:33
 • Reply Nienke

  Fijn dat het wat beter gaat met je arm! Het Gardenia vest matcht inderdaad mooi met het jurkje uit een eerdere collectie, dat is nou juist zo leuk vind ik, een nieuw item combineren met iets wat je al hebt!
  Ben ook benieuwd naar de panty’s, bestel ze ook altijd daar, die zijn zo fijn!
  Fijne avond!
  Lieve groetjes,
  Nienke

  14 augustus 2018 at 20:43
 • Reply Tamara

  Wat een heerlijke blije foto’s, fijn dat het je allemaal zo enthousiast maakt!

  14 augustus 2018 at 20:55
 • Reply Peet

  Het ziet er super goed uit via je mobiel … de fotos ook …kan lekker goed inzoomen op items dus dat is fijn … en dat vest ❤ prachtig … die ga ik zeker bestellen … je ziet er weer prachtig uit. Enige wat me nu niet lukt is een profiel foto bij reacties … vind ik ook altijd leuk om te zien wie anderen zijn. Fijn dat het goed gaat met je x

  14 augustus 2018 at 20:56
 • Reply Daniëlle Schoonderwoerd

  Wat ben je toch een heerlijk mens! Je bent altijd zo positief. De straalt heerlijke energie uit, zowel op je foto’s als in het schrijven van je Blogs. Dank je voor je positiviteit 😘❤️😘

  14 augustus 2018 at 21:04
 • Reply Corine

  Nieuwe jacket staat je super, we zien je genieten, heerlijk toch!! Knuffels Corine

  14 augustus 2018 at 21:08
 • Reply Wilma Buijse

  Wat een vrolijk blog weer en wat zie jer er goed uit! Fijn dat je arm nu beter beweegt en je beter in en uit je jurkjes komt! Je hebt weer een gave combi aan. Oud combineert goed met nieuw! Super mooi je blog en reageren gaat heel makkelijk! Knuf!

  14 augustus 2018 at 21:29
 • Reply Ina van Splunter

  Wat heb je een mooie combi gemaakt, fijn dat het met arm en schouder ook steeds beter gaat

  14 augustus 2018 at 21:57
 • Reply Ger da

  Hay Susan!

  Wat staat dit je ook weer goed, vind de jacket’s geweldig. En wat leuk dat ze zo goed combineren met eerdere collecties. Zou dat toeval zijn of denkt tante daar echt aan. Want inmiddels in al die jaren is er al zoveel van haar hand gekomen.
  Ze blijft ons verrassen. 😄

  Gisteren direct jou blog aan mijn start scherm toegevoegd en de oude verwijderd maar helaas werkt dat bij mij niet. Dan krijg ik alleen de blog van gisteren te zien, en geen keuze om naar vandaag te gaan. Nu ben ik een digibeet, zal vast iets over het hoofd zien. Moet ik nog gaan uitvogelen maar via Facebook kom ik er ook. 🤗

  Doei Susan 😘

  14 augustus 2018 at 22:11
 • Reply EstherK

  Ik vind de combi die je draagt echt super! Zeker ook nog eens met die prachtige rode laarzen eronder. 😍 Ik vind print op print heel gaaf, maar dan wel nog bij anderen. Bij mijzelf vind ik wat druk, past niet zo bij mij!

  15 augustus 2018 at 10:52
 • Reply Ria

  Hoi Susan, weinig online geweest de laatste weken maar ben terug boven water 😁 wat een geweldige foto bovenaan je blog, word je gewoon vrolijk van! En wat past die gardeniavest leuk op dat oudje met het prachtige printje 😍 fijn dat de fysio je al zover gekregen heeft, het is me wat zo’n revalidatie… Vraag me trouwens af hoe het ondertussen met de zoon van tante gaat, die had een wel hele zware revalidatie voor de boeg he… Veel beterschap nog met je arm, liefs, Ria

  15 augustus 2018 at 11:32
 • Reply Natasja ter Horst

  Nou, zou ik nu dan eindelijk een
  reactie achter kunnen laten☺️, is me op de andere nooit gelukt. Maar lees meestal trouw mee! Mooie combi’s heb je gemaakt! En heeel fijn dat je arm weer aan het herstellen is! Liefs Natasja

  15 augustus 2018 at 22:06
 • Reply Sylvia

  Heel leuk deze print op print! <3
  Oh en je blog vind ik echt zoveel fijner (rustiger) om te lezen!

  15 augustus 2018 at 23:37
 • Reply Carol

  Wat een leuk blog. Ik ben ook een rood fan. Staat je prachtig. Hoe gaat het met je blessure. ?
  Ik doe graag mee voor de bon. Ik heb ja je gelooft het niet een heel leuk rode roze retro rok waar ook een jurk blouse van zijn in rood en in een soort van blauw groen gezien. Het rokje zou me blij maken. Door mijn afvaltraject blijf ik constant nieuwe dingen nodig hebben en het rokje wauw carol in retro print. Gefeliciteerd met je nieuwe blog in word press en het blijft leuk om jouw blog te lezen. Ik doe dus graag mee voor een bon

  16 augustus 2018 at 07:40
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.