Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy, Tante Betsy kids

Black Friday at Tante Betsy

Hey girls vandaag toch even een blogpost die alleen in het teken staat van Tante Betsy. Vannacht start Black Friday in de webshop van Tante Betsy . En ik wilde daar toch even aandacht aan schenken, met een blogpost vol handige links. Om online shoppen van de AW2018 collectie makkelijker te maken.

Vanmiddag ging ik weer gezellig live op mijn Facebook pagina, omdat ik het op mijn blog verder niet wilde hebben over Black Friday. Maar er zijn natuurlijk een heel stel dames die geen Facebook hebben. Ik wil ook voor jullie de links delen die ik daar deelde (en nog meer informatieve links!).

Ga je vannacht of morgen bestellen bij Tante Betsy in het kader van Black Friday, je krijgt 24 uur lang 20% korting op alles.
Dan kun je nog even goed kijken naar mijn blogposts met maatadvies;
Dit is de blogpost met een overzicht van de jurkjes van de eerste lichting van de AW2018 wintercollectie (klik op de link). Mét één jurk van de business collectie.


Dit is het overzicht van de jurkjes van de laatste lichting. Die winactie is natuurlijk al lang verlopen ;).


In deze blogpost liet ik de Tante Betsy jassen (Tilly) aan bod komen en in de blogpost ‘In love with Tante Betsy Cardigan Rose‘ vertel ik uitgebreid over de wollen Tante Betsy vesten.

Heb je Facebook of een van je familieleden waarvan je wellicht even gebruik mag maken, dan kun je ook naar de Live passessies op mijn Facebook pagina kijken als extra info. Die vind je bij de video’s.
Daar vind je de pas sessie met Vera en Angelique (AW2018 eerste lichting) en de passessie met Jacqueline (laatste lichting AW2018).

Ik deed met sidekick Jacqueline ook nog een fotoshoot (klik op de link). Jacqueline heeft een echt L figuur tov mij. Ze is slanker en langer en ik hoop dat het jullie helpt om zo makkelijker online te shoppen.

Ik ben zelf meer een XL die zich in een Large perst. En ja dat komt door mijn enorme busteomvang, dat ik me echt in veel jurkjes moet persen ;). Mijn busteomvang is 112 cm en de jurkjes zijn in de taille in maat L 41-42 cm plat gemeten (dus 82-84 cm). De oksel tot okselwijdte is in maat L veelal 47 cm plat gemeten, dus 94 cm omvang. Maar gelukkig rekken de jurkjes heel goed mee ;). Mijn taillewijdte is 98 cm en mijn lengte is 1.57m.

Doordat ik maat L draag met mijn weelderige lijf, vallen ze mooi op lengte. Dus voor mij is dat de ideale maat. Je kunt zien dat ze vaak toch hetzelfde qua lengte vallen, als iemand zoals Jacqueline die een heel stuk langer en slanker is. Bij mij gaat er gewoon meer omvang in zo’n jurkje waardoor ze korter vallen.

Oh jaaa natuurlijk deed ik ook een leuke fotoshoot met ons buurmeisje. Je kunt bij Tante Betsy heerlijk twinnen met je dochter, kleindochter, nichtje of zelfs met je buurmeisje ;).

Dus zeker leuk om even je slag te slaan en voor sinterklaas zo’n leuke jurk te kopen. Wat zullen ze trots zijn als ze net zoals mama, oma of tante of als de buurvrouw in zo’n mooie jurk mogen lopen. Of zo’n gaaf jasje…ook leuk voor jongens by the way zo’n gaaf jasje! Je vind ze onder MINI in de webshop van Tante Betsy.

Ik deelde ook andere foto’s van Tante Betsy kids (klik op de link).

Deze keer geen blogpost met diepgang, ik vertelde wel wat meer in mijn Live on Facebook video. Ga daar zeker ook even naar kijken als je die gemist hebt, want ik legde een en ander uit.

Vandaag draag ik Dress Sporty Dot Red, je kunt in het overzicht van de laatste lichting (met maatadvies) ook lezen dat ik die in maat M draag ipv maat L.
Verder draag ik een rode Pamela Mann panty, Curvy Super-stretch. En mijn rode ZOO Adventure outdoor laarzen en mijn rode Danefae softshell jas Jane.

Lots of love from Susan

*De jurk en de panty heb ik ontvangen voor mijn blog. De ZOO Adventure laarzen heb ik 2 jaar geleden met een mooie korting kunnen shoppen en mijn Danefae jas kreeg ik voor mijn verjaardag (in 2016).

PS Je kunt ook altijd de zoekfunctie op mijn blog gebruiken. Typ bijvoorbeeld ‘Tilly’ in als je info over de jas zoekt.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply chucky1012

  Leuk dat jij op fb. life was geweest.
  Fijne shoptips voor morgen met flinke korting.
  Fijn en goed dat jij nogmaals goed de dressen van de T.B. collectie laat zien ?
  Wat steek jij toch veel tijd en werk in je blog ?????

  Een fijne avond ?

  22 november 2018 at 19:37
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Yeahh morgen black Friday snel dat wolle vest bestellen. Vraag Susan je weet hoe ik eruit zie. Denk je dat ik een 2xl of beter een 3xl kan kopen. Ben in dubio hierover. Heb wel weer genoten van jouw mooie blog en wat een werk stop je er weer in. Heb je vanmiddag gemist???. De volgende life ben ik erbij??

  22 november 2018 at 19:47
 • Reply Caro

  Nice Susan! Nu kunnen we vanavond echt doelgericht en zonder maattwijfels de website van Tante laten ontploffen ?

  22 november 2018 at 19:51
 • Reply Maria Louisa

  Leuk, ik ga gelijk even je filmpje kijken dan straks ; )

  22 november 2018 at 20:17
 • Reply Annelies van der Valk

  Ik heb dit jurkje in rood en blauw. Een heerlijk warm jurkje. Ook was ik er weer live bij vanmiddag. Was een gezellige afleiding omdat ik erg moe was kon ik heerlijk op de bank ploffen. Fijne avond.

  22 november 2018 at 20:25
 • Reply Jacqueline Harbers

  Wat ben je toch een ongelofelijke kanjer! Wat willen we nog meer? Alles wat we nodig hebben op een rijtje, heerlijk!

  De zippie staat je tof, ik heb deze in de Selma. Heerlijk winterjurkje ?

  Fijne avond lieverd ?

  22 november 2018 at 21:27
 • Reply Ger da

  Oeps, ik heb het weer eens gedaan ? Tijdens het lezen van je blog naar het filmpje gaan kijken en niet meer terug gekomen om een reactie te plaatsen,dus nu nog even. Wat ben je toch ook een lekkere kwebbel tante,het gaat ook zo automatisch bij jou, voor je het weet is er bijna een half uur voorbij. ? En wat staat deze zippy jou ook weer mooi, maar ja, rood is echt ook jou kleurtje ❤
  ?

  22 november 2018 at 21:50
 • Reply Annette

  Heerlijk filmpje was het Susan! ?

  23 november 2018 at 17:04
 • Reply Monique den Boer

  Bedankt voor het regelen van de korting Susan, we gaan er goed gebruik van maken. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  23 november 2018 at 19:53
 • Reply Marjon

  Hmmm, ik blijf twijfelen of ik nog eens een jurkje voor mijn nichtje ga kopen, die leuke foto’s van die schattige meisjes in vrolijke jurkjes, zo tof!!

  Bedankt voor t delen weer!

  27 november 2018 at 20:26
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.