Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Outfit of the day

Believe in yourself with Susan

Happy Susan blog - Believe in yourself with Susan

Hey girls vandaag een blogpost over geloven in jezelf en in je dromen. Het is heel makkelijk in de twijfels die door je hoofd rondspoken mee te gaan. Maar het is veel belangrijker dat je die negatieve gedachten tot een halt toe roept en in je kracht gaat staan. Dat je vertrouwt in je eigen kunnen, dat jij vertrouwt op de weg die je aan het bewandelen bent en op de weg die je te gaan hebt. Op de deuren die open gaan en de anderen die dichtgaan. Lees je mee wat ik er nog meer over te vertellen heb.

Happy Susan blog - Believe in yourself with Susan

Als ik dit bericht schrijf zit ik in het bos omringd door fluitende en zingende vogels. Wat is het toch fijn om even heerlijk het bos in te kunnen gaan en even alles achter me te laten en los te laten. Vanochtend spookten allerlei twijfels door mijn hoofd. De negatieve stemmetjes die allemaal onaardige dingen bedenken, twijfel en achterdocht zaaien en de energie uit je lijf trekken. Gelukkig had ik het snel in de gaten en riep ik die gedachten een halt toe en zei ik krachtige affirmaties op.

ik Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose Ice Blue met mijn wollen Tante Betsy Cardigan Rose & aqua groene Pamela Mann Curvy Super Stretch panty en Cowboy boots

Ik besloot ook gewoon naar de meeting te gaan die al een aantal weken in de planning stond. Een meeting met hooggevoelige en overgevoelige mensen. Pas ik daar wel thuis bij, ben ik echt wel HSP’er? Of komt die overgevoeligheid van mijn cva, mijn niet aangeboren hersenletsel, had ik me al vaker afgevraagd. Ik blogde er al eerder over. Ik besloot gewoon te gaan en mijn twijfels in de groep te gooien. Het maakt me op zich niet uit waar het vandaan komt en wat ik ben. Het is een feit dat ik overgevoelig ben en dat ik anders als anderen ben. Zoals velen van ons en stiekem iedereen ;). Alleen is niet iedereen zich daar even bewust van.

ik Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose Ice Blue met mijn wollen Tante Betsy Cardigan Rose & aqua groene Pamela Mann Curvy Super Stretch panty en kobalt blauwe ZOO Adventure outdoor laarzen

Hoe bijzonder mooi dat als je eenmaal een nieuwe weg ingeslagen bent, er vanzelf deuren openen. Het is aan een kant verbazend en aan de andere kant voelt het meteen als een logisch gevolg. Ik geniet zo van al die mooie dingen, mogelijkheden die op mijn pad komen. Vanochtend was een mooie waardevolle ontmoeting tussen een stel gevoelige vrouwen met diverse raakvlakken (niet aangeboren hersenletsel, hooggevoeligheid, burn-out) en wie weet wat nog allemaal meer, dat gaan we vanzelf ontdekken. De ochtend vloog in ieder geval om en ik ben blij dat ik gegaan ben. Het heeft me goed gedaan om naar elkaars verhaal te luisteren. Het heeft me in ieder geval energie gegeven, dat kun je ook wel aan de foto’s zien. Ik had wel bewust van te voren een cirkel van licht om me heen gezet, een regenboog van kleuren ;).

Happy Susan blog - Believe in yourself with Susan

Ik ben heel benieuwd wat en wie er nog allemaal op mijn pad gaan komen. Mooi ook om naast mijn jurkenzusjes ook een groep vrouwen te leren kennen waar ik in real life mijn pad van bewustwording mee mag gaan delen. Wij vrouwen zijn zulke krachtige wezens en er is niks mooiers als elkaar daarin te ondersteunen om in je kracht te staan. Om elkaar te inspireren en motiveren en van elkaar te leren. Dat is ook wat ik graag doe op mijn Happy Susan blog.

Happy Susan blog - Believe in yourself with Susan

Zo girls ik ga weer verder wandelen, heb een mooi weekend. Op mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses Facebook pagina kunnen jullie op de dagen dat ik niet blog outfit foto’s zien. Ik blog op maandag, woensdag en vrijdag, mits het geen vrije dag of vakantie van manlief is.

Happy Susan blog - Believe in yourself with Susan

Morgen hopen we samen met dochterlief heerlijk te gaan genieten van een gezellige Koningsdag markt, ik heb al droog weer gevisualiseerd ;). Hebben jullie ook leuke plannen? Geniet ze en heb een fijn weekend!

Lots of love from Susan

Vandaag draag ik Tante Betsy Dress Mia Pixel Rose Ice Blue met mijn wollen Tante Betsy Cardigan Rose (beide van de AW2018 collectie). Ik draag een aqua groene Pamela Mann Curvy Super Stretch panty en tijdens de wandeling mijn kobalt blauwe ZOO Adventure outdoor laarzen. Vanochtend oude Tante Betsy cowboylaarzen die veel lijken op de La Pintura laarzen van Boeties.nl Oh ja ik heb ook weer mijn DailyBag van Urban Hippies om. En ik draag dagelijks leren armbanden van Urban Hippies, Primrose Bracelet, bij mijn outfits.

*onder de links vind je veelal reviews

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Wilma Rommelse

  Heerlijk genieten dus op koningsdag. Altijd fijn om mensen te leren kennen die je waard
  Eren, steunen en he iets kunnen meegeven. Er is genoeg negativiteit in de wereld hou vast aan het moois. Wij genieten nog van een paar dagen Costa del Sol. Fijn weekend.

  26 april 2019 at 19:48
 • Reply Corine

  Susan, weer goed om te lezen, jullie ook hele fijne koningsdag en goed weekend, knuffels Corine

  26 april 2019 at 19:50
 • Reply Rebecca van Barneveld

  Wat fijn dat je een mooie ochtend gehad hebt!
  Waardevol om positieve mensen om je heen te hebben die je opbouwen. Dat doe jij voor ons ook via deze blog, dank je wel daarvoor ?.
  Liefs, Rebecca

  26 april 2019 at 20:59
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Wat een heerlijk vooruitzicht ik wil je heel veel plezier wensen met je gezin op koningsdag. Ik lig helaas op bed en wachtend op een operatie. Maar ook dat komt weer goed. Dikke knuffel van mij ??

  26 april 2019 at 23:30
 • Reply chucky1012

  Fijn dat je er niet alleen voor staat en dit ging uitzoeken….
  Dit klopt…
  Die deuren sla ik ook dicht en begin aan een nieuw boek….
  Heb een mooie, fijne en leuke dag….

  ?

  27 april 2019 at 09:16
 • Reply Ger da

  Fijn Susan, dat er een groep dames op je pad is gekomen die gelijkgestemden zijn. Hoef je niet eens veel uit teleggen, in een paar woorden word je al begrepen.
  Leuke blog weer, geniet van koningsdag met je lieve mensen om je heen, fijn weekend! ❤

  27 april 2019 at 09:50
 • Reply Willeke

  Lieve Susan, ik word heel blij van jou blogs en je outfits , dankjewel en een fijne Koningsdag met je gezin?

  27 april 2019 at 11:15
 • Reply Btjaaktje

  Zwaai naar jou Susan! Wat fijn dat je weer nieuwe dames hebt leren kennen waar jij je fijn en veilig bij voelt om dit pad te bewandelen. Soms gaat er zo dan weer een hele nieuwe wereld open!

  Ik vind dat Iceblue pixeljurkje jou zo mooi staan. Ik heb nog altijd spijt dat ik deze kleur heb overgeslagen. Ik heb zwart, geel, blauw, old blue … maar geen ice blue. Wie weet komt die nog eens op mijn pad.

  Ik wens jou een fijne Koningsdag! Ik doe het rustig aan, thuis een beetje rommelen en daarna asperges eten bij mij ouders.

  Liefs xx

  27 april 2019 at 14:52
 • Reply D.

  Fantastische jurk! De kleuren en details zijn top.
  Voor mij te strak helaas, dacht even ergens te hebben gevonden dat ze groot valt, maar nee. 🙁 Ik ben eigenlijk een 4XLer, vandaar.

  De kettingen die je maakt zijn erg leuk, passen zo mooi bij je!
  Xx D.

  16 mei 2019 at 18:17
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.