Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Outfit of the day

Being surrounded by happy positive people with Susan

Being surrounded by happy positive people with Susan - Tante Betsy Zipp Stars & Trudy Hearts

Hey lieverds vandaag heb ik genoten van quality time samen met Jacqueline, die vandaag jarig is. Zo leuk dat we samen haar verjaardag konden vieren. Ze heeft zelfs haar eigen cadeau mogen maken hihi. Ja we waren heerlijk creatief samen. Lees je gezellig mee.

Being surrounded by happy positive people with Susan

Wat is het toch bijzonder dat Jacqueline en ik ons eigenlijk pas een jaar kennen (sinds de Live Facebook passessie op 2/10/’18). Vanaf het eerste moment hebben we een klik. Het voelt zo vertrouwd aan als we bij elkaar zijn, alsof we ons al jaren kennen. Ik vind het dan ook wel heel leuk om vandaag samen haar verjaardag te vieren. En hoe leuk is het dan om die paar uurtjes dat we samen kunnen zijn, heerlijk creatief te zijn.

Being surrounded by happy positive people with Susan - Tante Betsy Zipp Stars Red & Trudy Hearts Blue

Being surrounded by happy positive people with Susan

Jacqueline moest hierheen komen want ik heb zo’n tien Ikea dozen met kralen op kleur. En daarnaast nog wat verzameldozen met kraaltjes en bedels van Tibetaans zilver. En ook nog een houten kistje met benodigdheden en ook nog wat gereedschap. We hadden geluk want het zonnetje scheen volop hier in het zuiden van Limburg. Onder het afdak in de tuin met de terraszeilen ervoor, was het zelfs heel warm met de zon erop. Jacqueline die het altijd koud heeft, deed zelfs haar vest uit. En dat zegt nogal wat hihi.

Being surrounded by happy positive people with Susan - Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars Red

Ze had zelf een mooie groene Jade hanger en een paar edelstenen ringetjes meegenomen om als basis voor haar ketting te gebruiken. Ze koos veelal rozenkwarts kralen uit om mee aan de slag te gaan, afgewisseld met pastel groene kraaltjes. Later vond ik ook nog wat edelstenen kralen van aventurijn. Zo heeft ze voor zichzelf een prachtige ketting gemaakt die helemaal haar smaak is.

Being surrounded by happy positive people with Susan - Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars Red - Cardigan Cable Cerise

Being surrounded by happy positive people with Susan

Roze en groen zijn de kleuren voor het hartchakra. Dat vertelde ik al eens in de blogpost; The power of colour with Susan. Waar ik meer vertelde over wat kleuren met ons doen. Wel grappig dat ik ook met roze en groen aan de slag ging. Ik heb ooit eens een ketting gemaakt, die ik maar niet droeg omdat er geen edelstenen kralen in verwerkt zaten. Ik had deze al eens meegenomen naar twee classic mini meetingen, maar daar werd ze niet verkocht.

Being surrounded by happy positive people with Susan - Tante Betsy Dress Trudy Hearts Blue

Stiekem had ik het op het terras veel te warm gekregen met die zon op mijn hoofd en zelfs er wat hoofdpijn van gekregen. Nadat Jacqueline weg was, ben ik uit de zon gegaan. En ben ik heerlijk wat gaan lezen in mijn zitzak met een boterhammetje erbij. We hadden lekkere Limburgse vlaai gegeten die Jacqueline had mee genomen. Maar ik heb dan toch ook nog wat normaal eten nodig ;). En lekker lezen in mijn zitzak is heerlijk ontspannend.

Being surrounded by happy positive people with Susan - Tante Betsy Dress Trudy Hearts Blue

Being surrounded by happy positive people with Susan - Tante Betsy Dress Trudy Hearts Blue

Ik ga zodadelijk mijn ketting verder af maken. Die zal mooi staan bij de Tante Betsy Zipp Stars Green, die ik zaterdag aan had. Ik had er vanochtend wel even over nagedacht of ik mijn roze Zipp Stars zou aan doen. Maar bedacht me toen dat het wel eens zo zou kunnen zijn dat Jacqueline die zou aan hebben. Ik koos daarom voor mijn blauwe hartjes jurk, Tante Betsy Dress Trudy Hearts Blue.

Being surrounded by happy positive people with Susan - Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars GreenBeing surrounded by happy positive people with Susan

Being surrounded by happy positive people with Susan - Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars Green

Binnenkort een betere foto ?

Wat is het toch bijzonder om zo’n lief leuk jurkenzusje te hebben. Ik voel me enorm dankbaar dat Jacqueline in mijn leven is gekomen. En wow vanochtend ook al zo’n toepasselijke affirmatie van mijn Louise Hay kalender. Dankbaar om omringd te worden door liefdevolle positieve en blije mensen. Ook ben ik heel dankbaar dat ik zoveel leuke lieve enthousiaste jurkenzusjes heb. Dankjewel lieverds dat jullie er zijn. Dikke dankjewel knuffels.

Being surrounded by happy positive people with Susan

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Happy Susan blogger

  Hey lieverds ik wil jullie ook nog even bedanken voor jullie reacties nav mijn blogpost over de Tante Betsy verkooppunten???.
  Ik zou het het enorm waarderen als nog meer Tante Betsy girls hun favoriete webshop/winkel in de spotlights zetten.
  Laat een reactie achter bij; https://www.365daysofhappytantebetsydresses.nl/happy-tante-betsy-shopping-guide-with-susan/
  Dankjewel???

  25 november 2019 at 19:35
  • Reply Jelka

   Het was vandaag duidelijk een sterren-feestdag! Ik droeg óók m’n stars jurk, in het groen, en ik ben ook jarig vandaag! Mooie kettingen gemaakt hoor!
   Liefs, Jelka

   25 november 2019 at 19:42
   • Reply Jacqueline Aarts

    Ja leuk hè dat jij ook jarig bent en de stars droeg ?⭐️

    25 november 2019 at 19:50
 • Reply Bouke

  Heerlijk om zo samen te fröbelen! Ik krijg er zelf ook veel zin om weer eens iets te maken! Zo’n 12 jaar geleden heb ik sieradenworkshops gegeven en daar nog veel houten letterbakken vol kralen etc van over… komt er veel te weinig van. Zo waardevol, vriendschap die zo vertrouwd en vanzelf voelt❤️ Mooie vrouwen, vanbinnen en vanbuiten

  25 november 2019 at 19:39
  • Reply Jacqueline Aarts

   Doen Bouke! Het was heerlijk ontspannend, alhoewel ik van al die kralen, bedels, kleuren enz. In het begin een beetje keuze stress had, maar het is helemaal goed gekomen ?

   25 november 2019 at 19:52
 • Reply Jacqueline Aarts

  Ik vond het ook een super relaxte ochtend/middag. Ik heb genoten van het samen zijn. Ik vind onze band ook heel bijzonder, dankjewel voor de mooie ketting ?

  25 november 2019 at 19:44
 • Reply Natasja

  Wat een heerlijke manier om samen de verjaardag van Jacqueline te vieren ♥

  25 november 2019 at 19:47
  • Reply Jacqueline Aarts

   Ja, het was erg ontspannend en relax, lekker kletsen, thee drinken en ook nog iets moois maken ?

   25 november 2019 at 19:54
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, wat hadden jullie het gezellig zeg vandaag en heerlijk als je dat zo samen kunt doen. Sieraden maken deed ik vroeger zo’n 35 jaar geleden ook kettingen, oorbellen en armbandjes en die verkocht ik dan op rommelmarkten en braderieën heerlijk vond ik dat. Als ik jullie zo bezig zie jeuken mijn handen maar ik vind spulletjes een tweede leven geven ook zo leuk misschien als ik weer iets meer tijd over heb het blijft tenslotte leuk om te doen. Fijne avond , lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  25 november 2019 at 19:59
 • Reply Corine

  Wat een heerlijke dag zo, prachtige kettingen gemaakt en jullie hadden zon !! Hier was het potmistig. Zo leuk dat jullie elkaar gevonden hebben, dat is een groot geschenk, knuffels Corinr

  25 november 2019 at 20:02
 • Reply Annelies

  Jacqueline van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een leuke manier om je verjaardag te vieren. Ik doe ook het liefst iets leuks met mijn verjaardag. Susan en Jacqueline blijf vooral genieten van jullie samen zijn. Fijne avond nog.

  25 november 2019 at 20:14
 • Reply Rebelle

  Wat een fijne creatieve manier om zo je verjaardag te vieren!
  Liefs Rebelle

  26 november 2019 at 22:09
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.