Follow:
Messages of love from Susan, Spirituality, Words of Wisdom

Being on the right path with Susan

Being on the right path with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Betsy London PurpleHey lieverds alweer een blogpost van mijn hand en deze keer wel met de afbeeldingen van de getrokken kaarten erbij. Ik deed gisterenavond de New Years Spread van Radleigh Valentine, tijdens de Magical Manifestation Masterclass. Deze is zo mooi en zo toepasselijk en daarom wil ik deze graag met jullie delen. De aanroepingen op de kaarten en mijn wijze woorden helpen jou wellicht ook om alle angst van 2020 los te laten en te vertrouwen dat je het juiste pad bewandeld.

Being on the right path with Susan - Happy Susan blog - Magical Manifestation Radleigh Valentine

De Magical Manifestation Masterclass van Radleigh Valentine ging over het loslaten van 2020. Én natuurlijk ook over het manifesteren van je doelen voor 2021. Radleigh Valentine is de auteur van diverse engelen tarot decks die de angst voor tarot weg nemen. Zijn kaarten en beschrijvingen zijn zo mooi en helpen echt enorm om met plezier te werken met Tarot kaarten. Mocht het je interesseren dan zal ik er een volgende keer wat dieper op ingaan.

Being on the right path with Susan - Happy Susan blog - Rider Waite tarot tov Engelen tarot van Radleigh Valentine

Terwijl ik gisterenavond laat aan het luisteren was naar zijn masterclass, was ik toevallig een orakelkaarten deck aan het ‘schoonmaken’ dat op mijn bed lag. Ik werk graag met Aartsengel Michael en de aanroepingen op deze kaarten helpen mij enorm. Mijn gevoel zei me om dit deck te gebruiken en wow wat was en ben ik blij met de boodschappen die ik kreeg. Ik voel me op zo’n moment enorm gesteund en begeleid.

Being on the right path with Susan - Happy Susan blog - New Year spread

Op de eerste plaats; Wat moet ik loslaten van vorig jaar? Bij mij kwam daar de kaart ‘Let go of fear…now’ oftewel laat je angsten nú los. Het is echt niet dat ik me het afgelopen jaar angstig heb gevoeld, maar zo’n scheiding/verhuizing en al het geregel eromheen én die pandemie dat gaat je toch niet in je koude kleren zitten. Daarom is de boodschap om alle controle los te laten en erop te vertrouwen dat alles goed komt heel fijn. En natuurlijk weet ik dit allemaal wel al, dat alles goed ís.

Being on the right path with Susan - Happy Susan blog - Laat je angsten los

Op de tweede plaats; Hoe kan ik het beste in mijn kracht staan om dat te doen? Twee kaarten kwamen daar tegelijkertijd uit, dus dan luister ik naar mijn gevoel dat dat zo hoort te zijn. Nou de eerste dat ben ik bij deze aan net doen ‘Schrijf je gedachten en gevoelens op’. Ik voelde gisterenavond laat meteen de behoefte om dit met jullie te delen, wetende dat ik er anderen mee kan helpen. En natuurlijk kun je zoiets ook doen in een dagboek of zo. Voor mij is dit een teken om meer te gaan delen en nu doe ik dat middels een blogpost.

Being on the right path with Susan - Happy Susan blog - Schrijf je gedachten en gevoelens op

De kaart ‘Bescherm jezelf’ is een hele krachtige, want om je angsten los te laten in de toekomst is het heel belangrijk om jezelf te beschermen. Als je hooggevoelig bent ben je veel gevoeliger voor de gevoelens en dus ook angsten van anderen. Het is van groot belang om jezelf te beschermen en dit kun je doen door jezelf in het licht te zetten. Ik schreef er al eens een blogpost over met nog andere tips. Een aanroeping zoals op de kaart helpt daar natuurlijk ook bij.

Being on the right path with Susan - Happy Susan blog - Bescherm jezelf

Op de derde positie; Hoe kan ik vrede vinden bij wat ik achterlaat/loslaat? Niks mooiers als een kaart ontvangen met de boodschap ‘Een gunstig resultaat’. Dat geeft de burger moed en vertrouwen. En wat ook zo fijn is dat je dan deze aanroeping kunt doen voor alle betrokkenen. Dus niet alleen een gunstig resultaat voor mezelf/jezelf, maar ook voor alle betrokken partijen. En natuurlijk kan het zo zijn dat bijvoorbeeld een scheiding echt niet aanvoelt als van hey dat is een gunstig resultaat. Maar als beide partijen straks gelukkiger worden en nog meer zichzelf kunnen zijn bij een nieuwe partner dan is dat zeker wel gunstig. Natuurlijk kunnen grote veranderingen in je leven angstig aanvoelen, maar vertrouw erop dat ze eigenlijk altijd jouw hoogste goed dienen. Dat zie je vaak pas achteraf als je die nieuwe baan/nieuwe relatie hebt gekregen die veel beter bij je past.

Being on the right path with Susan - Happy Susan blog - Een gunstig resultaat

Op de vierde positie; Wat is mijn hoogste prioriteit dit jaar? ‘Eerbiedig en vertrouw je gevoelens’. Wow ik mag nog meer naar mijn gevoelens en mijn ingevingen gaan luisteren. Zo mooi om te kunnen handelen vanuit je intuïtie en daarop te mogen vertrouwen dat je het juiste doet. Ik weet dat dit de weg is die ik te gaan heb en daarmee kom ik ook meteen op mijn laatste kaart.

Being on the right path with Susan - Happy Susan blog - Vertrouw je eigen gevoelens

Want op de vijfde positie; Wat is mijn eerste stap naar mijn doel? kwam de kaart ‘Je bent op de juiste weg’. Nou ja de Engelse versie dan ;). Ik heb de Nederlandstalige kaarten er even bij gezocht zodat je zelf kunt kiezen wat voor jou krachtiger is qua aanroeping. Voor mij is en blijft dat Engels.

Being on the right path with Susan - Happy Susan blog - Je bent op de juiste weg

Ik ben enorm dankbaar voor alle boodschappen die ik mag ontvangen en die mij de weg wijzen. Die mij helpen om mijn pad van bewustwording te bewandelen. Ik voel me enorm gesteund door het Universum en de engelen. Ik vertrouw op mijn Goddelijke leiding en weet dat ik omringd word door talloze engelen en lichtwezens. Ik hoop dat jij dit vertrouwen ook in je leven hebt op welke manier je dan ook gelooft. Ik ben enorm dankbaar dat ik mijn vertrouwen in het leven mag uitdragen. Heel veel dikke knuffels voor jullie!

Being on the right path with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Betsy London Purple

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Charline

  Ik wou even zeggen; respect meid. Je ziet er top uit en op naar een mooie toekomst. Stap voor stap maar vooruit en positief. Dikke knuffel.

  P.s interessante kaarten.

  5 januari 2021 at 23:44
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd zo lief. En ja ik heb er ook alle vertrouwen in. En inderdaad gewoon stap voor stap, de ene keer in kleine stapjes en de andere keer neem ik grote stappen💃😃 dikke knuffels😘😘

   7 januari 2021 at 08:16
 • Reply Jacqueline Oud

  Ha de engelse bussenjurk staat je prachtig! Die heb ik ook net mogen ontvang en erg blij mee:-) Een vrolijke jurk in deze helaas in iets minder vrolijke tijd. De eerste foto vind ik ook heel mooi en symbolisch, jij op weg op je nieuwe pad! Heb het gevoel dat je het heel goed doet, mooi huis , alles op de rit en op weg naar nieuwe doelen. Maar ondanks dat moet het je veel energie kosten je scheiding en verhuizing te verwerken. Veel sterkte en succes met deze nieuwe weg die je opgaat. Hoop dat die je veel geluk en liefde mag brengen. Hoop dat je nog wel Tante Betsy sessie’s samen met Jacqueline blijft doen, daar geniet ik altijd van:-)Sowieso dat jullie elkaar natuurlijk ondanks je verhuizing kunnen blijven zien. Vriendschappen geven ook rust en steun.
  Liefs

  6 januari 2021 at 14:23
  • Reply Happy Susan blogger

   Wat enorm lief. En ja natuurlijk blijven we dat gewoon doen van onze aangekochte jurkjes. Dat zullen er toch wel minder worden omdat het nu extra passen en meten is qua budget. Maar heb alweer een paar jurkjes op de nominatie staan om te verkopen als het zover is.
   Gelukkig heeft Jacqueline een auto dus dat zal wel goed komen, voor mezelf is het toch bijna drie kwartier fietsen.
   Ik zit verder heel goed in mijn vel en voel me hier prima op mijn plek en kom rustig bij van de verhuizing. Heb nog genoeg uit te pakken én er staat in Heerlen ook nog best veel.
   Weet je lieverd dat verdriet om onze relatie heb ik door de jaren heen allemaal al gehad, nu was het gewoon dé stap maken.
   En natuurlijk zijn er (én komen er vast nog) momenten dat ik verdrietig ben om wat had kunnen zijn, maar het is zo zoals het is.
   Dit is voor ons beiden uiteindelijk een betere keuze, we verdienen allebei een nieuwe start.

   Geniet heerlijk van je mooie Londense bussen jurk lieverd en heel veel dikke knuffels ook voor jou💕💃❤️😘

   7 januari 2021 at 08:25

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.