Follow:
Happy thoughts, Messages of love from Susan, Spirituality, Words of Wisdom

Being inspired by and with Susan

Being inspired by and with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Garden Bouquet Gold

Hey lieverds gisteren dronk ik thee van een theezakje ontvangen van een lief jurkenzusje met de vraag ‘Wie inspireert jou om een beter mens te zijn’. Wie mij inspireert dat is geen mens, maar dat is mijn geloof, dat is mijn vertrouwen in het Universum. Vandaag wil ik wat dieper ingaan op inspiratie ontvangen en wie weet ook wel inspiratie geven.

Being inspired by and with Susan - Happy Susan blog

Ik heb een rotsvast vertrouwen in het Universum. Daarom zul je mij ook niet zien druk maken over de hele covid situatie. Ik blijf in mijn kracht staan en zie vaak onderliggende krachten die aan het werk zijn. Ik ben ervan overtuigd dat ik altijd op de juiste plaats ben op de juiste tijd. Ik handel vanuit mijn gevoel en vanuit mijn hart. En ik zie deze situatie dan ook als een grote transformatie, dat er dingen anders moeten.

Being inspired by and with Susan - Happy Susan blog - Guardian angel tarot cards Radleigh Valentine

Ik heb de afgelopen tijd allerlei prachtige initiatieven gezien van ondernemers die geïnspireerd werden om actie te ondernemen. Door te denken in oplossingen en mogelijkheden en zo toch omzet te genereren. Door uitdagingen en moeilijke tijden wordt je in feite uit je comfortzone gehaald en mag je dingen anders gaan doen.

Being inspired by and with Susan - Happy Susan blog - Guardian angel tarot cards Radleigh Valentine

Being inspired by and with Susan - Happy Susan blog - Affirmations

Ik weet dat alle ideeën die je ontvangt door God en de engelen geïnspireerd zijn. Briljante oplossingen, lumineuze ideeën die je opeens in je hoofd krijgt zijn antwoorden op je gebeden, op je vraag om hulp. Ontvang je een idee vaker achter elkaar dan is het zaak om ernaar te handelen. Je denkt bijvoorbeeld opeens ergens aan, daarna heeft iemand het erover en het komt binnen korte tijd nog eens op je pad op een andere manier. Onderneem dan actie, want je idee zal dan heel succesvol zijn.

Being inspired by and with Susan - Happy Susan blog - Guardian angel tarot cards Radleigh Valentine

Being inspired by and with Susan - Happy Susan blog

Ik vind het zo mooi om geïnspireerd te worden door het Universum en luister daarom ook heel goed naar mijn intuïtie en naar mijn gevoel. En niet naar mijn ego, dat negatieve stemmetje op mijn schouders en al helemaal niet naar de angstzaaiende media en maatschappij. Het is zo belangrijk om in je kracht te blijven staan of in je kracht te gaan staan. Wij zijn zo onnoemelijk sterk, kijk maar eens terug naar alles wat al op je levenspad is gekomen. Je bent er altijd sterker uit gekomen, dus sta open voor deze transformerende tijd. Zie het als een zegening, want je mag de controle loslaten en veranderingen in je leven omarmen.

Being inspired by and with Susan - Happy Susan blog - Guardian angel tarot cards Radleigh Valentine

Being inspired by and with Susan - Happy Susan blog

Zie al het goede lieverds in het leven, geniet van de ontluikende lente. De natuur is een prachtig voorbeeld om te laten zien dat ze keer op keer de winter weer overleefd. Ieder voorjaar komen de prachtigste bloemen tevoorschijn, je ziet weer knopjes aan bomen en struiken waar straks blaadjes en bloemen uit ontstaan.

Being inspired by and with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy girls and ZOO Adventure outdoor boots

En ja wie weet kan er toch nog een koude tijd aankomen, waardoor misschien toch niet alle knopjes uitkomen. Ook dat hoort erbij dat er planten zijn die de winter niet hebben overleefd. Dan komt er weer plek om wat nieuws te laten ontluiken. Omarm je leven lieverds, sta open om geïnspireerd te worden, vraag het Universum om hulp en sta dan open die te ontvangen.

Being inspired by and with Susan - Happy Susan blog - Guardian angel tarot cards Radleigh Valentine

Lots of love from Susan

PS de afbeeldingen van de kaarten zijn afkomstig van ‘Beschermengelen tarotkaarten‘ met mijn slaapjurkje van Tante Betsy als achtergrond ;).

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Mina

  Wat een mooie boodschappen weer! Dank je wel voor deze inspirerende blog! 🙏❤️💗💜💙💚🧡💃😘

  24 februari 2021 at 13:11
  • Reply Annelies

   Wat een mooie blog weer Susan. Ik geniet momenteel ook weer ontzettend van alles wat er weer uit de grond komt. Door corona kunnen we niet zo heel veel momenteel maar elke dag wandelen wij en daar genieten we erg van. Ik ben ook niet zo heel erg bang ook komt dat door mijn gezonde leefstijl. 😘

   24 februari 2021 at 21:22
   • Reply Happy Susan blogger

    Wat fijn om te horen ja iedere dag heerlijk in de buitenlucht wandelen en een gezonde leefstijl helpt enorm mee. En niet te vergeten een optimistische levensstijl helpt daar dan ook nog bij, in feite gewoon je energiepeil en je frequentie hoog houden. Goed bezig lieverd. Dikke knuffels 💕😃😘

    25 februari 2021 at 19:56
  • Reply Happy Susan blogger

   Heel graag gedaan lieverd en ook heel leuk om te horen dat ik jullie nog steeds mag inspireren. Dikke knuffels💕😃😘

   25 februari 2021 at 19:54
 • Reply Annemiek

  Ik ga helemaal met je mee hoe moeilijk de omstandigheden nu ook zijn ik geloof ook dat alles een doel heeft.Niet leuk voor een ieder die nu financiële problemen heeft maar zoals je zei sommigen buigen dit om en gaan anders kijken naar ondernemen en naar het leven. ❤

  25 februari 2021 at 10:10
  • Reply Happy Susan blogger

   Jaaa het is zo belangrijk om niet bij de pakken neer te zitten en te denken in oplossingen. En soms zullen er geen oplossingen zijn en is het wel voor het hoogste goed van diegene dat ze failliet gaan. Puur omdat het dan nodig kan zijn om de weg vrij te maken voor een nieuw begin.
   En natuurlijk als je midden in zo’n situatie zit zie je vaak geen lichtpuntjes en zou je het allemaal zo graag bij het oude laten, maar eigenlijk zijn veranderingen altijd voor ons hoogste goed.
   Daarop vertrouwen helpt al enorm. Dankjewel voor jouw bijdrage lieverd. Dikke knuffels💕😃😘

   25 februari 2021 at 20:00

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.