Follow:
Giveaway, Love Clogs, Boots & Sneakers, Tante Betsy

Being grateful for ZOO Adventure outdoor boots

Being grateful for ZOO Adventure outdoor boots

Hey girls vrijdag beloofde ik in de Tante Betsy SS2019 sneak peek post dat ik vandaag een leuke weggever zou hebben. Wellicht vroegen jullie al af wat dat zou zijn. Nou vandaag komen jullie er achter ;). Naast de liefde voor Tante Betsy jurkjes, heb ik ook een grote voorliefde voor laarzen. En deze weggever heeft daar dan ook alles mee te maken.

Happy Tante Betsy blog - Being grateful for ZOO Adventure outdoor boots

Als jullie me al wat langer volgen hebben jullie gezien dat ik ook heerlijk in het bos ga wandelen met mijn Tante Betsy jurkjes aan. En wat ben ik blij dat te kunnen doen met een paar heerlijke comfortabele wandellaarzen in een vrolijke kleur. Ik word daar instant happy van, lekker je ding kunnen doen en onbezorgd gaan wandelen. Zonder je druk te hoeven maken dat je laarzen vies, vuil of nat worden.

Happy Tante Betsy blog - Being grateful for ZOO Adventure outdoor boots

Ik ben zo dankbaar dat de geweldig fijne ZOO Adventure outdoor laarzen op mijn pad gekomen zijn. Zo kan ik toch lekker mijn vrolijke Tante Betsy jurk aan houden en comfortabel wandelen. Modder of een plas water, geen enkel probleem. Deze laarzen zijn waterdicht en het vuil was je er zo vanaf. Ik geniet dan ook enorm van wandelen in de natuur en kom heerlijk tot rust. Ik voel me een stuk beter na een wandeling in het bos, het doet me zo goed.

Happy Tante Betsy blog - Being grateful for ZOO Adventure outdoor boots

Ik schreef al eens een uitgebreide review over deze geweldige outdoor laarzen op dit happy Tante Betsy blog. Deze kun je altijd terug vinden onder de categorie Review . In die blogpost zie je mijn Fuchsia Adisa laarzen van ZOO Adventure.

Happy Tante Betsy blog - Being grateful for ZOO Adventure outdoor boots

In november 2018 had ik zelfs een enorm gave winactie in samenwerking met ZOO Adventure. Ik mocht een paar laarzen weggeven en ik mocht ook twee waardecheques weggeven twv. €50. En omdat ik zo’n enthousiaste blogpost had geschreven én jullie zo enthousiast gereageerd hebben mocht ik zomaar vijf waardecheques weggeven naast een paar outdoor laarzen. Zo enorm lieff. (klik om de Wist je dat blogpost te lezen).

Happy Tante Betsy blog - Being grateful for ZOO Adventure outdoor bootsHappy Tante Betsy blog - Being grateful for ZOO Adventure outdoor bootsHappy Tante Betsy blog - Being grateful for ZOO Adventure outdoor boots

Winnares Joyce is helemaal over the moon met haar ZOO Adventure enkellaarsjes in het model Brechje. Ze schreef van te voren dat ze pijnlijke en moeilijke voeten had. En wat was ik blij om te lezen dat ze de laarsjes heerlijk vond lopen en geen pijn meer had. Dat doet me zo goed. Ja je loopt ook echt op wolkjes, alsof je een paar sloffen aan je voeten hebt. Ik ben groot fan en ZOO Adventure heeft er weer een fan bij.

Happy Tante Betsy blog - Being grateful for ZOO Adventure outdoor boots

Nu heeft een van de dames van de gewonnen waardecheque me al een tijdje geleden laten weten, dat ze een paar laarzen bij haar vriendin heeft kunnen passen. En dat ze haar jammergenoeg niet passen omdat ze zo’n moeilijke voeten heeft. Ze vroeg me of ik iemand wist die ik er blij mee kon maken. Nu leek me dat leuk om dat weer middels een winactie te doen.

Happy Tante Betsy blog - Being grateful for ZOO Adventure outdoor boots

Wil jij kans maken op een waardecheque twv. €50?

Om een paar ZOO Adventure outdoor laarzen met 50 euro korting te kunnen aanschaffen? Laat dan hieronder in een gezellige reactie weten dat je graag mee doet. Alleen de reacties hieronder deze blogpost doen mee bij deze weggever, dat is voor mij nu even het makkelijkste ;). Reageren kan tot aanstaande woensdag 13 februari 12 uur ‘s middags. Dan maak ik ‘s avonds de winnares bekend.

Dames die reeds zo’n waardecheque gewonnen hebben kunnen niet mee doen, want deze gewonnen cheques kun je niet samen inwisselen. Je kunt natuurlijk wel altijd een aangekochte cheque (die je bijvoorbeeld als cadeau ontvangt) samen met je gewonnen bon inwisselen.

Happy Tante Betsy blog - Being grateful for ZOO Adventure outdoor boots

Happy Tante Betsy blog - Being grateful for ZOO Adventure outdoor boots

Jullie valt het vast op in deze blogpost dat ik een nieuw kleurtje aan heb. Ik heb onlangs mijn kobalt blauwe ZOO Adventure laarzen mogen ontvangen in het model Adisa. Ik had deze nog tegoed en ben er enorm blij mee. Het is dan ook echt een geweldige kleur en ik heb de laarzen al met diverse blauwe Tante Betsy jurkjes gecombineerd.

Happy Tante Betsy blog - Being grateful for ZOO Adventure outdoor boots

Happy Tante Betsy blog - Being grateful for ZOO Adventure outdoor boots

Er ging wel nog even wat mis, want ik kreeg per ongeluk het model Brechje toegestuurd. Maar geen probleem dan zet ik die toch ook even op de foto. Ik ben er bewust niet mee naar buiten gegaan, want de enkellaarsjes gingen natuurlijk weer netjes retour.

Dat is trouwens ook zo fijn bij ZOO Adventure, je kunt de laarzen kosteloos retourneren. Ook vanuit België! Zo maakt het wel heel makkelijk om te kijken en passen of zo’n gave outdoor laarzen ook iets voor jou zijn.

Happy Tante Betsy blog - Being grateful for ZOO Adventure outdoor boots

Happy Tante Betsy blog - Being grateful for ZOO Adventure outdoor boots

Ik schrijf natuurlijk niet alleen gesponsorde blogposts en dit wordt dan ook enorm gewaardeerd door mijn sponsors. Ik schrijf vanuit een enthousiasme en deel gewoon graag mijn liefde voor de Tante Betsy jurkjes en alle aanverwante items. Al dan niet ontvangen voor mijn blog, dat veranderd namelijk niets aan mijn enthousiasme. Ik schrijf vanuit mijn hart en als ik ergens heel blij van wordt dan schreeuw ik die liefde van de daken. En ja het mag duidelijk zijn dat ik enorm blij ben met deze geweldige outdoor laarzen, die ik ook op andere momenten draag ;).

Happy Tante Betsy blog - Being grateful for ZOO Adventure outdoor boots

Lots of love from Susan

*Deze winactie is tot stand gekomen ism Tante Betsy girl Alexsandra én mijn sponsor ZOO Adventure. De laarzen die ik draag op de foto’s heb ik ontvangen voor mijn blog.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

73 Comments

 • Reply Alexandra

  Die kobaltblauwe laarzen zijn echt supergaaf! Ik ben dol op die kleur. Staat geweldig onder je jurkjes. Ik sla deze actie over. Ik heb twee peesplaatontstekingen en dat is een langdurige kwestie. Ik kan dus niet beoordelen of ze goed zitten of niet, want alles doet zeer aan mijn voeten. Ik wens de andere dames veel succes!

  11 februari 2019 at 19:35
 • Reply Bouke

  Oeeoeee, beauties die nog altijd op mijn verlanglijstje staan? gisteren zijn de puppy’s geboren, eind maart hebben wij “Guus of Saar” in ons gezin erbij. Dat belooft vast heerlijke wandelingen- wel aan toe! Dus heel graag waag ik een kansje

  11 februari 2019 at 19:37
 • Reply Jelka

  O, wow! Wat is die kobaltblauwe kleur toch mooi! Ik ben nog steeds ontzettend blij met mijn rode laarzen, en ik draag ze zó veel. Ik zou dan ook héél graag een tweede paar hebben, liefst in deze mooie blauwe kleur.
  Dus ja, ik doe weer heel graag mee voor deze cadeaubon! Dan komt zo’n tweede paar weer een stuk dichter bij! ??

  11 februari 2019 at 19:39
 • Reply Heidi

  Wat een geweldige actie weer. Ja heerlijk zijn die laarzen. T voelt zo grappig prachtige laarzen waar je zo hoeps mee in de modder gaat. Ik doe niet mee. Ik ben zo’n geluksvogel dit jaar mijn 2e paar kunnnen kopen.

  11 februari 2019 at 19:39
 • Reply Joyce

  Oooh, hahaha, ik zie mezelf met mijn leuke boots ?
  Wat een verrassing.Ik ga niet meedoen maar raad ieder van jullie aan om mee te doen!!!
  Groetjes uit België
  ? Joyce

  11 februari 2019 at 19:41
 • Reply Wubbien

  Met veel plezier lees ik steeds je blogpost. Deze laarzen, waar je over schrijft, zijn prachtig met al die mooie kleuren. Ze staan nog steeds op mn wishlist?.Fijne avond?. Groetjes Wubbien

  11 februari 2019 at 19:49
 • Reply Rebecca van Barneveld

  Hey lieve Susan,

  Ik heb al vaker gekeken naar de laarzen, maar eigenlijk nu pas heb ik er vertrouwen in dat ik ze ook daadwerkelijk kan en zal gebruiken.
  Ik ben een aantal jaar geleden door een ziekte halfzijdig verlamd geraakt. En nu pas sinds afgelopen zomer gaat lopen op allerlei soorten schoenen weer. Ik krijg zelfs weer zin in (korte) boswandelingen☺️.

  Elke keer wordt getrokken naar de Adisa blauw, ik vind het zo’n mooie laars. Maar nu ik jou zie met die mooie kobalt kleur twijfel ik…?
  Het zou een fantastisch begin zijn van mooie wandelingen!

  Lieve groetjes,
  Rebecca

  11 februari 2019 at 19:54
 • Reply chucky1012

  Zulke pretty boots in een fantastische kleur ???
  Leuke foto’s en lief dat jij dit weggaatgeven…
  Deze winactie sla ik over…
  Veel succes allemaal…

  Een fijne avond ?

  11 februari 2019 at 19:55
 • Reply Marianne Asselman

  Zo supergaaf je laarzen. Kobaltblauw mijn favoriete kleur. Zo geweldig dat ze er in deze kleur zijn
  Toppie en gave leuke blog. Weer mooie info
  Liefs en knuffel
  Marianne

  11 februari 2019 at 20:08
  • Reply Marianne Asselman

   Geen reactie of mail gehad. Maar goed ze hebben voor mij toch mijn favo kleurtje miet

   15 februari 2019 at 21:41
 • Reply Nathalie

  Gaaf die blauwe kleur! ? Ik heb ze zelf in het rood en draag ze dagelijks als ik met de hond wandel, heerlijk lopen ze❣️ Zou er heel graag nog een ander kleurtje bij hebben voor de afwisseling.

  11 februari 2019 at 20:11
 • Reply Ilke Maas

  ik lees met heel veel plezier je blogs en haal er veel inspiratie uit.
  ik heb al vaak naar de laarzen gekeken en denk iedere keer wat zouden die mooi staan onder mijn jurkjes en rokjes.
  ze zouden goed van pas komen hier tijdens mijn wandelingen door de peel waar het vaak erg nat is.

  warme groet Ilke

  11 februari 2019 at 20:11
 • Reply Annette

  Wat een schitterende kleur zeg! LIjkt me heerlijk om zo’n mooi paar te hebben. Naar ik van iedereen die ze heeft hoor zitten en lopen ze heerlijk, en dan ook nog lekker vuil en waterbestendig zijn is natuurlijk helemaal geweldig! ik kom dan ook graag in aanmerking voor zo’n bon!

  11 februari 2019 at 20:14
 • Reply Giny van t Klooster Wittenberg

  Ik droom al heel lang over een paar van deze heerlijke laarzen. Wandelen is op dit moment zo goed voor me om lekker mijn hoofd leeg te maken en even gewoon in rust te zijn. En zeg nou zelf waar word je nou vrolijker van dan dit in een mooie tante betsy met een paar lekkere wandellaarzen te doen.

  11 februari 2019 at 20:19
 • Reply Kroonjuweeltjes

  Sweeeet and colorful shoes…they also make happy….???..

  11 februari 2019 at 20:35
 • Reply Floor Hage

  Wat heerlijk toch altijd weer om jouw enthousiaste blogposts te lezen! Ik krijg altijd veel complimenten met mijn tante betsy jurkjes en zulke toffe laarzen maken het natuurlijk helemaal af ?Nu ik ook nog eens lees dat zelfs met moeilijke voeten ze goddelijk zitten durf ik daarmee (en ook een slechte knie) zeker mee te dingen! En nu maar hopen dat ik geluk heb en er vele lange wandelingen mee mag maken samen met mijn mooie gezin ?

  11 februari 2019 at 20:37
 • Reply Judith Aldershof

  Jaaaaaaa? een paar mooie en comfortabele wandellaarzen voor heel veel wandelplezier met onze puber Friese Stabij Guusje? en hier in Friesland met ál die klei zijn die echt nodig?

  11 februari 2019 at 20:39
 • Reply Melanie

  Wat een prachtige kleur die kobaltblauwe. Sinds we als gezin geocachen hebben ontdekt ben ik nog meer buiten en nu dus ook vaak op plekken met modder en lekker in het bos dus heb ik mezelf beloofd dat ik zo’n prachtig paar laarzen mag om lekker in de plassen te stampen, dan zou zo’n cadeautje al een leuk eerste sprongetje zijn. ?

  11 februari 2019 at 20:56
 • Reply Anek

  Ow heerlijk, elke keer als ik ze langs zie komen wordt ik er zo vrolijk van en denk ook ik er goed mee voor de dag kom daar ik graag lange wandelingen maak en dan wel in de kleurrijke jurkjes! Zo kleurt en fleurt het straatbeeld nog meer op!Dus ik waag ook een kansje op de bon! Lieve actie van je Susan.

  11 februari 2019 at 21:03
 • Reply Mariska

  Ik heb een paar voor mijn werk op de markt gekocht, maar ik kan gewoon niet meer zonder, draag ze het liefst iedere dag.. Wie had dat nou gedacht, ik met mijn moeilijke voeten, maar ze lopen als slofjes… Ze zijn warm, zelfs als het heel koud is en ze passen overal bij. Ik word er helemaal blij van. Die kobaltblauwe, wat een geweldige kleur. Wat zou ik graag een tweede paar willen, voor op de markt, bij ons op de boerderij, als ik met de honden en de kinderen door het bos modder en gewoon voor de mooi!

  11 februari 2019 at 21:08
 • Reply Babette Scheuermann

  Oh die blauwe zijn geweldig Susan! ? Ik zou daar ook echt heel blij mee zijn. Ik wandel graag, ga graag naar festivals en doe vrijwilligerswerk bij de Dierenbescherming bij de asielhonden, waar deze laarzen ideaal bij zouden zijn? Dus ik waag graag weer n poging voor die bon, want dat zou de kosten voor zo’n fantastisch paar laarzen wel n beetje drukken?? Liefs Babette?

  11 februari 2019 at 21:11
 • Reply Ina Sloot

  Hoi!
  Wat sneu voor Alexsandra dat zij de bon niet kan gebruiken! Dan win je wat en kun je er niks mee.
  Neemt niet weg dat het wel heel lief is dat wij nog een kansje maken! Ik vind het hele gave laarzen en lijkt me ook superhandig elke keer als ik met mijn vriendin mee ga de hond uit laten! Het is nogal eens modderig in het bos! En deze kobalt blauwe zijn wel heel gaaf! Mooie kleur heb je er bij gekozen zeg!
  Fijne avond nog! Grtjs

  11 februari 2019 at 21:39
 • Reply Andrea Taken

  Wauw, nog nooit zulke comfortabele laarzen in zulke gave kleurtjes gezien! Ik doe dan ook graag mee met deze winactie. ?

  11 februari 2019 at 22:13
 • Reply Ger da

  Hoi Susan,

  Wat jammer voor Alexsandra, dat zij niet van haar gewonnen bon gebruik kan gaan maken,en ook lief dat ze dan weer terug komt bij jou. Zo maken jullie samen weer een dame blij. ? Ik ding niet mee naar de bon,hebben de andere dames meer kans ? Er komt gewoon teveel moois van tante aan waar ik al uit moet kiezen, dus wil graag daar mijn budget voor reserveren. Maar dat het prachtige laarzen zijn zie ik zo, jou nieuwe cobalt blauwe zijn ook weer super, wat een pracht kleur! Geniet er maar fijn van tijdens je wandelingen.
  Dikke ?

  11 februari 2019 at 22:15
 • Reply Neeltje

  Wat een mooie gave blauwe laarzen heb je. Mijn wandelschoenen zijn kapot en daardoor zat ik te denken om maar zoo adventures te kopen. Uiteraard in een leuk kleurtje: rood denk ik.

  11 februari 2019 at 22:15
 • Reply Kim

  Ga in april naar schotland.Dus ik kan zeker zo’n paar laarzen gebruiken,om daar in steil rond te lopen

  11 februari 2019 at 22:18
 • Reply Silke

  Oh ik doe super graag mee! Ik ben 22 jaar en voor 80% afgekeurd wegens een misvorming in mijn wervelkolom (en twee operaties hieraan) en sindsdien ben ik erachter gekomen dat goed schoeisel echt het verschil kan maken als het gaat om rugpijn. Ik werk nu twee halve dagen per week en draag dan clumpy’s of sanita’s en dat werkt al een heel stuk. Maar ik zou ook zo graag fijne laarzen hebben voor buiten! Dat ik eindelijk weer eens lange wandelingen kan maken met de doggies en vooral ook sneller naar buiten ga met minder weer. Want we weten allemaal dat, welke lichamelijke conditie je ook hebt, bewegen en buiten zijn ontzettend belangrijk is. En natuurlijk ook voor het koppie! Ik duim dus heel hard mee, maar ik gun het een ieder net zo. Spannend!

  11 februari 2019 at 22:27
 • Reply Joke Visser

  Wouw wat een super leuke laarsjes perfect matching bij mijn Tante Betsy collectie! Dus ik doe graag mee en maak kans op een kadobon zodat ik ook leuke matching boots kan uitzoeken, Yes!

  11 februari 2019 at 22:33
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Meiden heel erg veel succes . En voor de gene die wint heel veel plezier ermee???

  11 februari 2019 at 22:34
 • Reply Sandra Spruyt

  Op een van je foto’s zag ik hele gave roze laarzen! Die zijn nou echt precies mijn kleur!!!! Ik doe graag mee met deze gave actie en wie weet kan ik ze binnenkort proberen.

  11 februari 2019 at 22:36
 • Reply Feodora

  Oh super leuk. Zou fantastisch zijn een paar vrolijke mooie outdoor laarzen te kunnen kiezen hierdoor!!

  11 februari 2019 at 22:37
 • Reply Tina

  Erg leuk en herkenbaar om de kleur! Mijn dochter loopt nu op mijn laarzen en eigenlijk zit ik al een tijdje zonder ?
  Ik doe deze ronde graag een keertje mee.

  11 februari 2019 at 22:48
 • Reply Ursula

  Ik zou heel graag mee willen doen om met de waardebon een paar mooie knalroze laarzen aan te schaffen. Ik heb ooit mijn grote teen verbrijzeld en die is vastgezet met een pin, waardoor het erg moeilijk is om laarzen te vinden waar ik lekker op kan lopen en lekker met onze honden het bos in kan. Ook bij het verzorgen van onze geiten moet ik altijd oude plastic klompjes aan doen om mijn nette schoenen niet vies te maken, kortom de laarzen zouden een uitkomst zijn!

  11 februari 2019 at 22:53
 • Reply Marjolein

  Ooooh ….. die kobaltblauwe ?. Staan je super! En wat ben je toch weer een lieverd mee zo’n geweldige actie. Sinterklaas iscer niets bij ?. Ik ben aan het sparen voor een paar zoo adventure laarzen … mijn huidige outdoor boots zijn niet meer waterdicht ?. Maar door allerlei andere uitgaven gaat sparen nog niet zo hard … met een waardebon zijn de laarzen ineens veel dichterbij ?? Duimen dus maar! Heel veel liefs,

  11 februari 2019 at 22:54
 • Reply Emma Noordhof

  Ik doe graag deze ronde weer mee, zou het zo gaaf vinden om een paar aan te schaffen. En lekker door de Groninger landerijen te wandelen in fleurige zoo laarzen ?
  ?????????????

  11 februari 2019 at 22:57
 • Reply Danielle Hammond

  Wat zou dat fantastisch zijn! Heb tante Berry vorig jaar “ontdekt” en (tot spijt van mijn 2 puberzoons ?) vind de jurkjes geweldig.
  Hoe leuk zouden die vrolijke stappers dan niet zijn….
  Ik ga heel hard duimen ?????

  11 februari 2019 at 23:00
 • Reply Jolande Buringa

  Ik lees sinds kort je blogs en ik word er elke keer weer vrolijk van. Het geeft mij ook inspiratie. Ik hou erg van kleur. Deze laarzen vind ik ook geweldig! Ik wandel ook graag, maar heb nog geen laarzen gevonden, die echt lekker lopen en er zo prachtig uit zien. Heel graag doe ik mee aan deze leuke Actie.

  11 februari 2019 at 23:00
 • Reply Aukje Otter

  Ohhh wat zijn ze mooi?. Ik doe graag mee want ik ben al zo lang op zoek naar laarzen waar ik goed op kan wandelen samen met mijn hielsporen??. En zon waardebon scheelt toch heel veel en maakt het wat betaalbaarder voor mij?

  11 februari 2019 at 23:03
 • Reply Marjolein

  Oohh dolgraag!!! Voor het wandelen met de asiel honden ideaal lijkt me, maar ook voor mijn werk in het speciaal onderwijs, op hakjes hou ik het gewoon niet de hele dag voor de klas uit, en deze zien er ook soort leuk uit onder een jurk! ???

  11 februari 2019 at 23:15
 • Reply Josie Arnoys

  Ja ik wil ja ik wil ja ik wil heeeeeel graag, ZOOOOO graag ZOOlaarzen! En met de waardecheque haalbaar. Beetje spannend wel of ze goed passen met mijn eigen steunzolen erin, dan kan ik eindelijk met de hond mee plonzen.

  11 februari 2019 at 23:40
 • Reply Kim

  Oooh zou ik eindelijk in stijl mijn hond kunnen uitlaten! Nu altijd mooie schoenen uit, saaie rubberen laarzen aan. Wat een heerlijke kleurtjes!

  11 februari 2019 at 23:42
 • Reply Trudy

  Net pas begonnen met mijn TB collectie…door jouw post tegen te komen?
  Zag deze laarzen al een paar keer en had niet door dat het echte wandellaarzen zijn. Wat zouden die goed uitkomen om lekker stylisch met mijn hond te gaan wandelen, maar zeker ook op een ‘shop-dag’….

  11 februari 2019 at 23:51
 • Reply Marjon

  Wat leuk weer Susan!!
  Die prachtige laarzen, lijkt me fantastisch om een paar te hebben!
  Ik zou dan denk ik voor de rode Adisa’s gaan! Tof kleurtje! En zal leuk staan bij heel wat van mijn outfits denk ik zo!
  Bedankt weer voor je heerlijk enthousiaste blog!

  Groetjes,
  Marjon

  12 februari 2019 at 00:00
 • Reply Marjon

  Wat leuk weer Susan!!
  Die prachtige laarzen, lijkt me fantastisch om een paar te hebben!
  Ik zou dan denk ik voor de rode Adisa’s gaan! Tof kleurtje! En zal leuk staan bij heel wat van mijn outfits denk ik zo!
  Bedankt weer voor je heerlijk enthousiaste blog!

  Groetjes,
  Marjon

  12 februari 2019 at 00:00
 • Reply Edith

  Al een paar keer naar gekeken en de aanbevelingen maken dat ik nu weer extra nieuwsgierig ben. Ik ga ook enorm graag de natuur in en vrolijke laarzen die ‘als op wolkjes’ lopen, zijn vast heel fijn, dus ik ben zeer geïnteresseerd…..

  12 februari 2019 at 05:38
 • Reply Joyce Jagerman

  Wauw Susan, wat staan de blauwe je ook geweldig! Pracht kleur bij je mooie jurkjes.
  Ik waag ook graag een kansje, ik zou deze zo fijn vinden om lekker mee te wandelen. Gaan regelmatig naar het bos met mijn girls en ik heb eigenlijk nog geen geschikte laarzen daarvoor.
  Super lief dat Alexandra de bon wil doorgeven, al is de rede daarvoor helemaal niet fijn. Sterkte Alexandra!
  Liefs Joyce

  12 februari 2019 at 07:33
 • Reply Janie Both

  Wat een supermooie laarzen, altijd maar weer switchen tussen buiten en binnen laarzen hoeft niet meer, deze spoel je ff af, doekje erover en hup naar binnen dat is fantastisch
  Ik zou graag een vrolijk kleurtje willen

  12 februari 2019 at 08:21
 • Reply Fhathima

  Ohh wat leuk om weet eens kans te maken op (een bon voor) zoo Adventure laarzen. Ik heb al een paar keer meegedaan met je winactie, want de laarzen lijken me heerlijk lopen! Ik wandel graag, met Mn zoontjes in t bos. Picknick tasje mee. Lekker de buitenlucht opsnuiven. Als ik zou winnen zou ik voor de Adisa navy grey laarzen gaan! Zou een leuk vejaardagscadeau zijn, want ik ben 14 februari jarig! Ik ga duimen ?

  12 februari 2019 at 08:22
 • Reply MIna

  Wat een Superlief gebaar van Alexsandra en ook van jou dat je dit weer doet voor ons! Ook ik maak graag een kansje want loop nu op saaie zwarte wandelschoenen met mijn hondje grote wandelingen wel met TB jurk of setje aan en groene jas met roze TB sjaal. Dus een paar knalroze laarzen zijn van harte welkom! Dus ja ook ik waag graag een kansje! Ben er ook al voor aan het sparen maar gaat niet zo hard als ik zou willen en de nieuwe collectie die eraan komt! Maar komt goed ik ben net als jij lekker aan het opruimen en ga ook weer een poging doen op MP. Dat opruimen vind ik ook al zo fijn elke dag doe ik iets. En en wat me nu net door mijn hoofd schoot tijdens het lezen van deze blog is het volgende. Je wandelt zo graag en vaak heb je wel eens een lief hondenkind overwogen? Je krijgt er zoveel liefde van en honden houden van het bos? Dit schoot door mijn hoofd dus dacht zeg het toch maar even. Liefs

  12 februari 2019 at 09:30
 • Reply Ellen Jacobs

  Wow, ikblijf ze zo mooi vinden, ik pastte een keer model Brechje maar die stonden mij absoluut niet doordat ze zo wijd zijn rond mijn kuiten. Een kortingsbon voor een paar fijne Adisa lijkt me een uitkomst want die kun je smaller maken en die zijn hoger. Na 4 winters op mijn oude boots zou ik graag volgende winter wat nieuws willen dragen. En deze winter duurt ook nog even.
  Ik zal er geen fantastische boswandelingen mee gaan maken ook al woon ik naast t bos maar in de rolstoel tijdens een uitje zullen ze ook heerlijk warm zijn

  Leuke blog trouwens weer
  Liefs van de Veluwe.
  Kus Ellen

  12 februari 2019 at 09:56
 • Reply Petra

  Jaaa! Ik doe heel graag mee. De rode Brechje laarzen staan al heel lang op mijn verlanglijstje. Zie mezelf al lopen met hond langs de dijk of in het bos met deze mooierds.

  12 februari 2019 at 12:06
 • Reply inge

  Ik doe heeeeel graag mee enne Susan, ik ben aangestoken door jou met deze prachtige laarzen waarin ik heerlijk kan wandelen zonder zere voeten, ik zou super blij worden van een paar korte exemplaren van dit mega fijne merk.

  12 februari 2019 at 12:14
 • Reply Wilma Rommelse

  Die kobaltblauwe laarzen zijn echt supergaaf, gaan zeker ook mooi passen onder de mooie “wish” aardbeien jurk die je nog in de sale kon aanschaffen. Wordt vast en zeker een mooie combi die je veel zal gaan dragen.
  Ik waag graag kansje. Een bon is bij uitstek het excuus om toch de roze laarzen aan te schaffen 🙂 Dank jullie wel voor deze win-actie Susan en Alexsandra ???

  12 februari 2019 at 12:31
 • Reply Karin

  Wowie…wat een pracht! Ik hou ervan. Wat zou ik ook graag een paar van die fijne stappers bezitten. Een uitkomst tijdens de wandelingen in het bos met de hond, maar ook bij het buitenspelen met de kinderen op mijn werk een top-item! Dus zo’n bon zou zeer welkom zijn!

  12 februari 2019 at 20:02
 • Reply monique den boer

  Lieve Susan, wat heb je er weer een mooie blog van gemaakt en idd de ZOO ADVENTURE laarzen lopen heerlijk eigenlijk zou een ieder er eens proef op moeten kunnen lopen. Ik heb ook een aantal kleuren dus ik doe niet mee hoor ik heb liever dat iemand anders kennis kan maken met deze mooie laarzen. Veel succes met kiezen Susan. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  12 februari 2019 at 20:56
 • Reply Milja

  Gave nieuwe kleur van Zoo…..
  Ik draag nu tijdens mijn werk als uitlaatservice hele saaie bruine afgetrapte laarzen onder mijn jurkjes (ik ben een kleurrijke uitlaat?) vind dat echt k*k staan…. Dus deze staan er veel beter onder
  Liefs Milja (en alle uitlaathondjes)

  13 februari 2019 at 08:22
 • Reply Hannelore

  Owh…wat een mooie laarzen! Doe graag mee. Sterkte met je keuzes…Maar luisteren naar je <3 is idd altijd het beste! Maar niet altijd de makkelijkste keuze….Geniet altijd van je blog en je passessies! X Hannelore

  13 februari 2019 at 10:42
 • Reply Louise

  Ik heb nog nooit gereageerd op je blog maar lees nu ongeveer 2 jaar mee, de tante betsy jurkjes draag ik ondertussen bijna dagelijks en deze laarzen passen daar super bij. Dus ik waag nu een kansje.
  Groetjes Louise

  13 februari 2019 at 10:49
 • Reply Karen

  Oh dat zou ik graag winnen. Ze staan al een tijdje op mijn verlanglijstje. En als straks mijn boerencamping opengaat is het natuurlijk wel heerlijk zulke leuke laarzen te hebben!!
  Liefs karen

  13 februari 2019 at 11:05
 • Reply brenda bootsma

  Ik doe heel graag mee en waag graag zo op de valreep nog een kansje

  13 februari 2019 at 11:15
 • Reply Peet

  Ha leveke

  Wat jammer dat ze niet passen bij de winnares. Ik doe heel graag mee want wil ze nog steeds graag aanschaffen. Ze lijken me zo fijn hier buiten met de honden in weiland en bos te lopen en zo gezellig die kleurtjes ?❤? loop ik tussen alle pieterpad wandelaars te shinen ? fijne dag

  13 februari 2019 at 11:33
 • Reply Wilma Veldhuis

  Dag mooi mens,
  Wat een mooie actie en wat bijzonder dat je dit in jouw proces om steeds meer bij jezelf thuis te komen organiseert voor je jurkensisters! Ik herken veel van hetgeen je verteld. Naast dat ik blij wordt van kleding heb ik een grote liefde….mijn hondenvriendje Sven. Iedere dag maak ik lange wandelingen door weer en wind en wat zou het geweldig zijn om dit met de prachtige boots te doen! Dus ik waag graag een kansje! Mooie reis op jouw verdere pad. Dat zich veel moois mag gaan ontvouwen. Harte groet van Wilma.

  13 februari 2019 at 11:52
 • Reply Tieneke Terpstra

  Super leuke actie van je! Zo lekker fleurig.. kan ik ook met slechter weer in o.a. mijn Betsy jurkjes mooi gekleurd de hort op. Samen met onze honden zijn we in weer & wind met onze honden in de Drensche bossen en andere mooie wandelplekken. Ik zeg jaaaa.. heel graag! Groetjes van Tieneke uit Assen <3

  13 februari 2019 at 11:53
 • Reply Hanneke

  Ik doe graag mee. Onder andere omdat ik het talent heb om met mijn goede schoenen niet om een modder plas te lopen maar recht er door heen te gaan ( altijd handig als je focus weer eens ergens anders ligt ?)
  Gevolg schoenen met een nieuwe ietwat discutabele kleur en bijzondere modder spat patronen.
  Met deze laarzen kan ik stampen in de modder zonder dat ik daarna een “wat ben jij een muts ” gesprek met mijzelf hoef te voeren. ?

  13 februari 2019 at 11:58
 • Reply Janet Mulder

  Op de valreep, ik heb ze laatst in het echt gezien en vind ze echt geweldig.? Graag wil ik hier dus ook een kansje maken, om mezelf over de drempel te tillen om ze toch echt aan te schaffen. Ik twijfel altijd veel te veel zegt mijn man.??

  13 februari 2019 at 12:04
 • Reply Saskia P

  Wat een lieve en fijne actie weer. Ik heb zelf ook een paar en ze zijn super. Ik doe deze keer niet mee, want ik ben aangewezen op de slim fit met m’n smalle beentjes en daarvan is er minder keuze.

  13 februari 2019 at 15:36
 • Reply Pauline Delfos

  Allereerst een persoonlijke oppmerking; je staat voor een aantal lastige beslissingen, las ik. Ondanks dat zie je er stralend uit! Ik wens je veel kracht toe ?
  Onderdeel 2: Natúúrlijk doe ik ook nog graag mee voor die superleuke laarzen! Heb ze al een keer gepast en idd, zelfs mijn reumavoeten voelden zich er fantastisch in. Alleen de prijs he…die hield me tegen. Dus deze winkans laat ik niet lopen! Ik ga nu duimen…:)

  13 februari 2019 at 16:14
 • Reply Carola

  Oh die Brechtjes vind ik echt te gek in kobalt blauw of roze♥️

  13 februari 2019 at 19:58
 • Reply Nieltje

  Wat tof! Ik had ze stiekem al een tijdje op het oog, maar andere onkosten. Ik waag graag 3en kansje, super leuk!

  13 februari 2019 at 20:37
 • Reply Melanie

  Ik heb 1 paar en draag ze het liefst elke dag. Tijd voor een kleurtje erbij.

  14 februari 2019 at 06:59
 • Reply Larja

  Oef, dat zou wel heel erg tof zijn!! Ik ben al heeeeel lang aan het sparen!! Maar nog niet bij het eind bedrag! En de zin begint eindelijk weer een beetje te schijnen. Dus wandelen in het bis zou erg tof zijn met zoo adventure. Ik ga hard duimen! ??

  14 februari 2019 at 08:59
 • Reply Gini

  Ik ging niet meedoen aan deze winactie omdat ik die ene kortingscode graag gun aan een ander. Nu Zoo Adventure meer kortingsbonnen ter beschikking stelt heb ik daar wel spijt van. Ik hoop toch dat die aan meer mensen kan worden verstuurd.

  14 februari 2019 at 15:30
 • Reply Willeke van Schagen

  Ik ben een paar dagen te laat maar ik laat toch even een reactie achter. Wat een praktische mooie laarzen. Volgens mij lopen ze heerlijk als je met de hond langs onbegaanbaar terrein aan het lopen bent. En van die kleurtjes word ik helemaal blij?

  14 februari 2019 at 18:58
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.