Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Review, Tante Betsy

Be your unique self with Susan

Happy Susan blog - Be your unique self with Susan - 365 days of happy Tante Betsy dresses - Tante Betsy Lola Beau BelleHey lieverds ik zag een paar weken geleden op een van de jurkjes Facebook groepen de vraag waarom je houdt van prints zoals kabouters, Frida Kahlo of Brigitte Bardot. En mijn antwoord was dat ik gewoon van over the top prints hou. Ik hou van die gekke bijzondere uitgesproken prints die Tante Betsy ontwerpt. De kabouter print uit AW2018 ‘Gnome Love’ heb ik in alledrie de kleuren en is en blijft nog steeds een favoriet. De hertjes print ‘Kitschy Deer’ AW2019 heb ik in alle vijf de kleuren en ook die is een absolute favoriet in model Lala. En inmiddels heb ik ook de Beau Belle print in alle drie de kleuren, whahaha ja ik kon het niet laten en bestelde van de week de blauwe Lola.

Happy Susan blog - Be your unique self with Susan - 365 days of happy Tante Betsy dresses - Tante Betsy Lola Beau Belle

De Lola Beau Belle Blue trok al meteen mijn aandacht, maar ik heb al vijf blauwe Lola jurkjes in de kast hangen en besloot de zwarte versie te bestellen. En de groene in het Maria model. Ik heb wel even gedacht van ‘Hey Susan ga je nu echt met Brigitte Bardot op je jurk rondlopen’. Dit vooral vanwege de associatie met dikke borsten, ik heb zelf een stel borsten waar je U tegen zegt. Het Lola model is deze keer hoger gesloten en heb je niet meer zo het Heidi in Tirol gevoel.

Happy Susan blog - Be your unique self with Susan - 365 days of happy Tante Betsy dresses - Tante Betsy Lola Beau Belle versus Lola Over The Top

En die Beau Belle print is zooo gaaf in dat mooie kader met rozen en met madeliefjes in het haar van Brigitte Bardot. Ik word gewoon enorm blij van al dat leuks op de jurk met vogels en vlinders. Het is een feestje om te dragen! En ja lieverds ik hang gewoon iedere dag zelf de slingers op en maak van iedere dag een feestje.

Happy Susan blog - Be your unique self with Susan - 365 days of happy Tante Betsy dresses - Tante Betsy Lola Beau Belle

Ik draag het Lola model trouwens wel in een maat kleiner, ook al valt ze qua afmetingen in de OtO mooi op maat. De dikkere bio katoen wijdt me wat te snel uit en ik ben daarom voor een M gegaan (OtO 44 cm en Taille 39 cm). Je kon dit al zien bij de Live passessie die ik deed met Jacqueline. Bij haar zaten deze jurkjes in maat L veel te ruim, nadat ik ze al gepast had (ik heb dan ook 17 cm meer omtrek). Alle info, maatadvies, foto’s én onze afmetingen vind je terug in de blogpost Happy Tante Betsy Live show with Susan and Jacqueline. Het Maria model draag ik trouwens nu in maat S ipv M. Dat model valt ruimer in de maat. De Beau Belle print is een Limited Edition én is alleen bij Tante Betsy in de webshop te koop!

Happy Susan blog - Be your unique self with Susan - 365 days of happy Tante Betsy dresses - Dress Maria Beau Belle

Ik vind niks leukers als gewoon heerlijk mezelf te kunnen zijn en in de jurkjes van Tante Betsy kan ik dat volop. Zo blij dat dit geweldige Nederlandse mode merk vijf jaar geleden op mijn pad is gekomen. Binnen no time had ik het Tante Betsy virus te pakken en het gaat vooralsnog nog steeds niet over. Ik ben besmet en ik besmet al jaren dames met dit geweldige virus, door mijn enthousiasme via mijn blog. Gelukkig is dit een onschuldig virus en kan het geen kwaad. Je word er blij van en samen maken we de wereld een mooiere plek met onze vrolijke kleurrijke jurkjes en outfits.

Happy Susan blog - Be your unique self with Susan - 365 days of happy Tante Betsy dresses - Tante Betsy Shirt Dress Leopard LightHappy Susan blog - Be your unique self with Susan - 365 days of happy Tante Betsy dresses - Tante Betsy Shirt Dress Leopard Light

Ik ben gewoon groot fan en natuurlijk word ik ook blij van mooie bloemenprintjes. Maar de uitgesproken printjes en knalkleurtjes daar word ik pas echt blij van. Daarom bestelde ik van de week ook Tante Betsy Dress Maria Apple Grain Pink. Yihaa een echt Susan jurkje, ik ben gek op roze en vind de appeltjes print gaaf!

Happy Susan blog - Be your unique self with Susan - 365 days of happy Tante Betsy dresses - Tante Betsy Dress Maria Apple Grain Pink

Begin volgende week wordt de laatste lichting geleverd aan de Tante Betsy verkooppunten en daarna komt ze ook bij Tante Betsy in de webshop te koop. Ze is wel al langer in het land, maar vanwege het corona virus was de levering nog even uitgesteld.

De Manga print komt dan ook te koop in diverse Tante Betsy verkooppunten (als ze deze hebben ingekocht). Het is een heerlijke uitgesproken print, I love it <3. Je bent er óf meteen verliefd op óf je hebt zoiets daar ga ik nooit mee rondlopen! Ik was natuurlijk meteen zwaar verliefd en wil de jurk het liefst in alle kleuren. Ze komt in het Lila model en het Lizzy model. Het Lila model heb ik al in de print Savon Rose (klik voor mijn blogpost).

Happy Susan blog - Be your unique self with Susan - 365 days of happy Tante Betsy dresses - Tante Betsy Dress Lila Manga

Het Lizzy model is volgens mij meer geschikt voor dames met een peer figuur en appel figuur, omdat deze wijder uitloopt bij de heupen. Mij maakt een te wijde jurk in de taille net dik, daarom draag ik een jurk altijd aangesloten en ga ik voor de Lila. Toch ben ik wel stiekem benieuwd hoe het Lizzy model me zou staan.

Happy Susan blog - Be your unique self with Susan - 365 days of happy Tante Betsy dresses - Tante Betsy Dress Lizzy Manga

Ik heb daar zelf dus echt schijt aan wat mensen zouden kunnen denken als ik met zo’n übervrolijke jurk rondloop. Ik ben er dan ook helemaal niet mee bezig wat andere vinden van mij. Het boeit me echt helemaal niet, want iedereen heeft een eigen mening en ik weet inmiddels dat die gekleurd is door ervaringen en voorkeuren. Net zoals onze jurkenzusjes allemaal ieder hun eigen mening hebben. Ik weet nog dat Jacqueline mijn passessie sidekick en dinnetje schreef dat ze de blauwe Kitschy Deer het mooiste bij me vond staan. Dat vind ik helemaal niet vreemd omdat ik weet dat blauw en groen haar favoriete kleuren zijn.

Happy Susan blog - Be your unique self with Susan - 365 days of happy Tante Betsy dresses - Tante Betsy Lala Kitschy Deer

Ik naaide ooit eens twee lappendekens met mini coopers op, eentje in blauw en eentje in roze. Manlief zei dat hij de blauwe het mooiste vond. Ja hatsiekadee, dat is zijn favoriete kleur, nogal wiedes dat hij die mooier vind. Daarom zal ik ook nooit advies vragen wat anderen ervan vinden. Ik weet zelf wel waar ik blij van word en natuurlijk is het leuk als andere mensen er ook blij van worden. En mijn outfits een glimlach op hun gezicht bezorgen. Maar het belangrijkste is dat ik er vrolijk van word! En er is toch niks leukers als heerlijk jezelf te kunnen zijn en dit uit te dragen door middel van je kleding.

Happy Susan blog - Be your unique self with Susan - 365 days of happy Tante Betsy dresses

Lots of love from Susan

PS Tante Betsy Shirt Dress Leopard Light (die ik kocht bij SoMuch Fashion) heb ik zelf gepimpt, de zwarte knopen heb ik vervangen door roze ;).

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply chucky1012

  Hihihihi….
  Zo goed en fijn om lekker jezelf te zijn en iedereen in zijn waarde te laten want wat hun vinden van jouw outfits gaat hun niets aan…. 😃😃😃
  Lekker boeiend.
  Zo goed dat jij een dress shopt die er in diverse kleuren te koop is…. het staat jou prachtig 😍
  Goed dat jou na en ook zij me ging had gegeven….
  Blauw is ook zo mooi.
  Wat alweer de laatste lichting…
  Daar ben ik zeer benieuwd naar….
  Mooie foto’s.

  Een fijne avond 😙

  1 april 2020 at 20:22
  • Reply Happy Susan blogger

   Nou ze mogen er gerust wat van vinden hoor lieverd😜. Maar ik vraag er niet naar omdat ik alleen aan doe waar ik blij van word💃💕😍. En het is mooi meegenomen als anderen er ook een glimlach van op hun gezicht krijgen😉😃😘

   2 april 2020 at 11:15
 • Reply Caro

  De Lola staat je prachtig meis. Ik wist niet dat ie nu wat hoger sluit. En de ‘woeste prints‘ passen lekker bij jou. Ook ik maak er een gewoonte van nooit te vragen wat een ander van mijn outfit vindt. Hoeft ook niet: ik weet het zelf wel.

  1 april 2020 at 20:35
  • Reply Annelies

   Lekker dragen waar jij blij van wordt. Dat doen we tenslotte allemaal. Mij interesseert het ook niet wat een ander van mij denkt. Ik ben blij met mijn gekleurde jurkjes. Fijne avond nog.

   1 april 2020 at 21:30
   • Reply Happy Susan blogger

    Yihaa goed van je lieverd. Geniet maar van al dat moois en van jezelf💃💕😃😘

    2 april 2020 at 11:19
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja het viel me opeens op dat mijn buste minder prominent aanwezig is😜😂
   En ja so it is lieverd we weten zelf wel wat we mooi vinden. Ik zie dat vaak meteen en weet ook vaak dat het aan de maat ligt mocht iets me niet mooi staan. Meten is weten en goed in de spiegel kijken en dan heb ik niemand anders nodig om te zien of ik ergens blij van word. Dikke knuffels😘😘

   2 april 2020 at 11:18
 • Reply Neeltje

  Inderdaad dragen waar je je prettig in voelt. Dat komt de uitstraling alleen maar ten goede!

  Je ziet er top uit!

  1 april 2020 at 23:29
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja dat is waar lieverd en voor iedereen is dat weer anders hè. Jij houdt net van de meer ingetogen jurkjes/printjes en zo ben jij heerlijk jezelf. You go girl💃💚😃😘

   2 april 2020 at 11:20
  • Reply Willeke van Schagen

   Hoi Susan, wat een mooie kleur blauw is dat, hij staat je echt mooi. Sowieso vind ik al je jurkjes prachtig staan en ja jij hebt mij ook aangestoken met het vrolijke jurkjes virus, hahaha! Ik had voordat ik jou blog ontdekte al twee Betsy jurkjes maar ik werd pas echt verslaafd toen ik jou ging volgen en ook lid werd van een paar Facebook groepen. En op mijn beurt heb ik mijn vriendinnen , zus en nicht ook verslaafd gemaakt aan de jurkjes . Wat is je Leopard jurk leuk geworden met die roze knopen. Ik ben ook benieuwd naar de tweede lichting vd zomercollectie. Ik vind die manga print erg leuk! Mijn budget is helaas al op voor de komende drie maanden. Gelukkig durf ik ook alles aan te trekken waar ik blij van word en dat zijn meestal kleuren en prints, I Love it❤️💚💙👗nou Susan, fijne avond nog, tot schrijfs.

   2 april 2020 at 20:41
 • Reply Jooske

  Heerlijk dit te lezen! Het geeft energie! Soms heb ik dat even nodig. Sinds een jaar heb ik TB ook ontdekt en helenaal wild er van. Vooral mijn vriendinnen vinden het ‘echte Jooske’ jurkjes… kortom ‘daar ga ik echt niet in lopen’ jurkjes. Maar ik word er blij van. En sinds een jaar steeds meer uit mijn schulp gekropen. Mede dankzij jou blogs ontdek ik waar ik blij van wordt. Het geeft energie! Dank daarvoor! Ik droom zelfs over TB kleding… ik slaap er zo lekker op haha. Omdat het happy thoughts zijn 🙂

  2 april 2020 at 10:31
  • Reply Happy Susan blogger

   Whahaha heerlijk Jooske. Ik slaap er zelfs in dus draag ze dag en nacht😂😂
   En wat mooi om te horen lieverd en graag gedaan hoor. En een heerlijke oppeppende kwebbelblogpost hoort er natuurlijk ook nog steeds bij 😃
   Geniet heerlijk van je Jooske outfits lieverd💕💃😃😘

   2 april 2020 at 11:23
 • Reply Ria

  De blauwe Brigitte Bardot staat je véél mooier dan de zwarte!
  Kan ook bevooroordeeld zijn natuurlijk want ik hou van dat hevig blauw 😍
  En je leopard met de roze knopen is prachtig geworden!

  2 april 2020 at 11:39
  • Reply Happy Susan blogger

   Whahaha heerlijk lieverd😂😂 ja die blauwe trok me vanaf moment een maar ik heb al vier blauwe zomerse Lola’s dus daarom toch voor de zwarte besloten😉. Maar die blauw bleef trekken hè en ik had nog wat budget over.
   En die roze Apple Grain moest er ook komen. Ik heb wel enorm zitten te twijfelen of ik de Betsy doorknoopjurk zou nemen of het Maria model. Toch besloten voor de Maria😉.
   Ja gaaf hè met roze knopen, maar zoals ze origineel is in de lange versie staat jou weer prachtig lieverd. Geniet er heerlijk van🤩💃💕😘

   2 april 2020 at 12:08
 • Reply Willeke van Schagen

  P.S. Knap hoor, 5 kilo er al af. Bij mij ging het ook niet hard vorig jaar maar het is er nu nog wel steeds af en ik zit veel beter in mn vel als ik koolhydraat beperkt eet.

  2 april 2020 at 20:46
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.