Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day, Tante Betsy

Baby it’s cold outside

Hey girls vandaag weer een gezellige kwebbelblogpost. Wellicht hadden jullie al ergens online gelezen dat de eerste collectie van de Spring Summer 2019 collectie van Tante Betsy is vertraagd. Als alles goed gaat ligt het hopelijk eind februari in de winkels. En eerlijk gezegd vind ik dat helemaal niet erg hoor. Ik zie me nu nog geen zomerse fotoshoot doen in de sneeuw whahaha.

Ik deed vandaag dezelfde jurk aan als gisteren, want het leek me een leuke jurk om live op Facebook mee te gaan. Een keertje geen rode jurk aan als ik live ga en gewoon heerlijk live in mijn wensjurk, Dress Lola Strawberry Blue, die ik nog in de sale heb gescoord. Ik draag het Lola model altijd in mijn eigen maat, maat L.

Gisteren kwam het er niet van en waarschijnlijk vandaag ook niet ;). Ik ben me nog aan het bedenken of ik me bij elkaar pak en het bos in ga om te wandelen. Ik ben trouwens ook zo enorm blij met de wollen gebreide vesten, Tante Betsy Cardigan Rose, die absoluut niet kriebelen. Zo heerlijk warm zijn ze. De link verwijst naar mijn review erover. Ik draag ze in maat S.

Gisteren heb ik in ieder geval heerlijk genoten van een mooie lange wandeling. Wat ben ik toch blij met mijn ZOO Adventure outdoor laarzen. Het is een feestje om gewoon heerlijk onbezorgd het bos in te kunnen gaan met een jurk aan en een paar heerlijke comfortabele wandellaarzen. Én met een jas natuurlijk whahaha. In dit geval een Danefae Jane softshell jas met van die leuke polkadots met mijn Tante Betsy sjaal <3.

Als ik vandaag het bos nog in ga, dan verruil ik mijn Pamela Mann panty wel voor een thermo panty. Verder geniet ik enorm van die fijne Curvy Super Stretch panty’s van Pamela Mann (Aqua Green). Voor mij is dit warm genoeg aan mijn benen in de winter. Maar met sneeuw en temperaturen onder het vriespunt wil ik toch liever een thermopanty/legging aan mijn benen als ik naar buiten ga. Onder de link vind je mijn review erover.

Gisteren kreeg ik trouwens dé brief van het Uwv met de toekenning van mijn Wia uitkering (80-100%). Volgend jaar mag ik weer op keuring, maar voor nu geeft het rust. En lieverds ik heb er dus helemaal geen last van dat ik niet meer aan het werk ben. Ik lig enorm achter met allerlei werk in huis en wil gewoon ook weer heerlijk creatief gaan zijn. En ik ben sowieso iemand die geniet van lekker alleen zijn, ik ben mijn beste dinnetje, en geniet van rust om me heen. Natuurlijk geniet ik ook van sociale contacten, maar het is dus echt niet zo dat ik me nu afgeschreven voel. Er start gewoon een nieuwe fase in mijn leven en die omarm ik vol liefde en vertrouwen.

Nou lieverds ik ga deze blogpost lekker afronden en kijken of dochterlief nog met me wil gaan wandelen of dat ik alleen ga of dat ik ga opruimen. Zoals jullie al kunnen zien, ben ik gezellig met dochterlief gaan wandelen ;). Nu wel total loss van anderhalf uur door de sneeuw lopen.

Lots of love from Susan

* Beide Danefae jassen heb ik zelf gekocht, alsook mijn Tante Betsy jurkje. Mijn Tante Betsy vest en sjaal én ZOO Adventure boots heb ik ontvangen voor mijn blog. Alsook mijn Urban Hippies Primrose broche. Danefae jassen kun je trouwens kopen bij diverse Tante Betsy verkooppunten. De Else polkadot winterjas niet meer, die is van een oudere collectie.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

19 Comments

 • Reply Hennie

  Mooie foto’s Suzan van jullie wandeling in de sneeuw. Fijn dat je er zo van geniet. Fijne avond. Liefs Hennie

  30 januari 2019 at 19:36
 • Reply chucky1012

  Prachtige foto’s in je mooie outfits ?
  Fijn dat het voorlopig voor jou rust geeft ??
  Zo mooi is de natuur.
  Geniet van alles wat jij wilt gaan doen….

  ?

  30 januari 2019 at 19:38
 • Reply Corry

  Welkom bij de club Susan
  Wat zul jij blij zijn met de uitslag van het uwv
  Wat is dat een mooie kleur jas van danefae heel apart met dat rood is dit al van de nieuwe lichting

  30 januari 2019 at 19:38
 • Reply Neeltje

  Fijn dat het uwv nu rust brengt. Lekker dan alles loslaten en gaan opladen.

  30 januari 2019 at 19:45
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Wat goed om dit te lezen nu even rust en volgend jaar zien we wel weer verder. En wat heb je een lieve dochter die heerlijk met je mee gaat te wandelen. Veel liefs en je zag er weer prachtig uit.

  30 januari 2019 at 19:45
 • Reply Wilma

  Wat een fijn bericht voor je! Nu lekker aan jezelf denken en doen wat je graag wilt!
  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Heerlijk in de sneeuw en lekker ingepakt! Lekkere roze wangen!
  Zo’n wandeling doet je goed! Knuf!

  30 januari 2019 at 19:47
 • Reply Giny

  Wat fijn dat het allemaal geregeld is. Dat zal ook wel rust geven. Heerlijk wandelen door de sneeuw. Hier hebben we niks gehad. Goed om te weten dat jij die lola gewoon in L hebt. Ik twijfel bij die altijd. Fijne avond?

  30 januari 2019 at 20:01
 • Reply Caro

  Fijn dat er weer rust is gekomen en de brief positief bleek. Helaas dus volgend jaar weer de mallemolen in?. Dit jurkje staat je mooi. Zeker ook zo in de sneeuw⛄️

  30 januari 2019 at 20:05
 • Reply Annelies van der Valk

  Fijn dat je in ieder geval een jaar rust heb. Ik vermaak me ook goed alleen thuis. Loop wel dagelijks met de buurvrouw een uurtje. Ik vind het ook niet erg om wat langer te wachten op de zomercollectie het is nog zo koud. Moet me denken aan de wintercollectie die kwam toen het bloedheet was. Ik wens jou een fijne avond en morgen een fijne dag. Liefs Annelies

  30 januari 2019 at 20:13
 • Reply Petra van Schijndel

  Fijn nieuws van het UWV. Mooie foto’s in de sneeuw. ❤️

  30 januari 2019 at 20:39
 • Reply Mina

  Blij voor je lieve Susan! Deze brief geeft je rust en dat heb je hard nodig. Dus lekker elke dag (als het kan) naar buiten en heel goed je rust pakken. Mooie foto van jullie samen! Nou er zal een hele last van je schouders vallen laat maar lekker vallen! Liefs en een dikke knuffel.

  30 januari 2019 at 21:22
 • Reply Sylvia W

  You did it! ??
  En nu heerlijk in pluk de dag modus ?
  Niets moet en alles kan ?
  Wat een mooie foto’s van dochter lief en jou in het mooie winterse landschap ?
  Heerlijk ‘t blauw ? bij je! Ook de mooie sjaal ?? warme knuff ?

  30 januari 2019 at 21:28
 • Reply Wilma Rommelse

  Wat een fijne blog. Uwv met de bevestiging en heerlijk met jezelf bezig. Wat een mooie foto’s, kon er heerlijk van tot rust.
  Xx

  30 januari 2019 at 21:30
 • Reply Ger da

  Wat een fijn bericht, eindelijk rust wat het werk aan gaat. Wat zal je een diepe zucht hebben geslaakt. Ben blij voor je Susan, en volgend jaar zie je wel weer verder, komt tijd komt raad (of zo iets toch? ?)

  En wat een super leuke foto’s van jullie in de sneeuw,als ik er zo naar kijk kan ik de frisse lucht bijna ruiken, lekker! Geniet er maar fijn van.
  Tot de volgende keer ❤

  30 januari 2019 at 21:48
 • Reply Annette Elias

  Wat een prachtige foto’s zeg! Net een sprookje zo!
  Heerlijk dat je nu rust hebt wat het UWV betreft! Dat geeft ruimte en rust voor andere dingen! Waaronder jezelf!
  We genieten nog volop van de winter, dus ook van de winterkleding. Dat de collectie van tante nog onderweg is is helemaal niet zo erg… kunnen we mooi nog even sparen! ?
  Geniet van het wandelen, opruimen, creatief zijn, of wat je maar gaat doen!

  31 januari 2019 at 10:05
 • Reply Alexandra

  Wat een goed nieuws van het UWV, ik ben blij voor je! Wat fijn dat je zo van het mooie witte landschap kon genieten.

  31 januari 2019 at 16:56
 • Reply Jacqueline Harbers

  Oooohhhh lieverd, wat een heerlijk nieuws, dat dè brief van het UWV binnen is en er een positief oordeel is geveld. Het kon ook eigenlijk niet anders, maar het moest maar wel even gebeuren!

  Geniet van deze “vrijheid”, je hebt het hard nodig nu de volledige focus en al je energie in jezelf en je herstel/accu opladen te stoppen…. ben blij voor je ?

  En jaaaaaaa wat goed, dat je de Lola Strawberry Blue nog hebt gekocht. Staat je supermooi, ben zelf ook helemaal weg van die kleurcombi, zo heerlijk “fris”.

  Dikke knoedels en een heel fijne avond ???

  31 januari 2019 at 18:56
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, wat fijn dat je nu duidelijkheid hebt van het UWV en wat fijn dat je nu de dingen mag doen op jouw tempo en je zal zien er komt straks weer veel moois op je pad. Voor alles staat een tijd en ga er maar eens lekker van genieten. En opruimen maakt ook ruimte in je hoofd. Kan je straks weer lekker losgaan op de nieuwe collectie van tante. Ik ben zo benieuwd wat er allemaal voor moois komt. Ga er nu nog maar even van dromen. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht.

  31 januari 2019 at 20:02
 • Reply Ina Sloot

  Lieve Susan, je ziet de opluchting en rust weerspiegeld in je ogen! Wat fijn!! En volgend jaar, dat duurt nog een jaar. Nu eerst maar doen waar je energie van krijgt ipv dat het energie kost. Mooie winterse foto’s. Wat heerlijk he als je buiten kunt zijn! liefs, Ina

  1 februari 2019 at 09:55
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.