Follow:

About me

Welkom op mijn happy Tante Betsy blog!
Ik ben Susan, 51 jaar jong en draag iedere dag zo’n vrolijke Tante Betsy jurk. Vandaar ook de naam ‘365 days of happy Tante Betsy dresses’.

Ondertussen blog ik al 4 jaar over mijn voorliefde voor deze geweldig leuke jurkjes en deel ik die liefde met veel jurkjeszusjes en andere Tante Betsy girls.

Velen kennen mij vast van mijn ‘365 days of happy Tante Betsy dresses’ blog op blogger/blogspot. Waar ik met veel enthousiasme heb geblogd over Tante Betsy en aanverwante artikelen. https://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.com

Nu is de tijd gekomen om een nieuwe verse start te maken op dit happy Tante Betsy blog op WordPress, de bijna 950 posts op mijn andere blog neem ik niet mee ;). Die blijven wel als naslagwerk beschikbaar, zoek je iets google dan op ‘happy Tante Betsy en het zoekwoord of de naam van de jurk

Ik draag maat L in mijn Tante Betsy jurkjes. Ik draag ze graag strak aan mijn lijf, zodat mijn weelderig lijf het best tot zijn recht komt. Mijn afmetingen zijn; bustewijdte 112 cm – taillewijdte 98 cm – heupwijdte 114 cm. Dit alles met een lengte van 1.57m en een gewicht van zo’n 77 kg. Doordat ik mijn welgevormd vrouwelijk lijf in een L pers vallen de jurkjes vanzelf korter ;). Ik heb een enorme buste waardoor het soms echt persen is, maar de jurkjes rekken heerlijk mee. 

happy Tante Betsy dresses - Pixel Rose print

In blogpost Tante Betsy AW2018 collection overview zie je een heel overzicht van de jurkjes van de eerste lichting van deze wintercollectie en krijg je een goed beeld hoe de jurkjes bij mij staan en vallen en geef ik maatadvies (meten is weten).

Onder de tag #blackfriday vind je ook de andere posts met maatadvies en reviews.

Inmiddels ben ik alweer een aantal maanden aan het bloggen op dit happy Tante Betsy blog. En heb ik zelfs in de blogpost My Tante Betsy story mijn verhaal verteld. Want er zit natuurlijk meer achter, waardoor mijn Tante Betsy jurkjesverslaving is begonnen.

My Tante Betsy story

Ik heb ook een Tag About Me gemaakt, daar vind je blogposts terug waarin ik wat meer over mezelf deel.

Inmiddels post ik met grote regelmaat blogposts met diepgang en vertel ik meer over mijn pad van bewustwording.

Lots of love from Susan

(bijgewerkt op 19 december 2018).

3 Comments

 • Reply Manuela

  Ik vond je direct via je Link en heb je aan mijn startscherm toegevoegd. Ik kon gelijk reageren en het was niet nodig om een account aan te maken.
  Lay-out ziet er prima uit. Blijf je volgen hoor😃😃. Je belevenissen en je liefde voor TB jurkjes zijn leuk om te volgen.

  13 augustus 2018 at 20:45
 • Reply Monique den Boer

  Hoi Susan, gefeliciteerd met je wordpress, het is wel even wennen maar alle veranderingen komen vaak goed. Ik hoop dat mijn telefoon ook een beetje meewerkt vandaag .Wat gaaf dat je weer een aantal cadeaubonnen verloot en jou vraag waaraan die besteed zou worden nou ik zou het wel weten zon mooi wollen vest met bijpassende sjaal of een leuk rokje, of een geweldig jurkje ik vind zoveel leuk ik kan niet wachten tot de collectie online komt bin tante. Fijne avond xxxx lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  13 augustus 2018 at 20:49
 • Reply Hanne

  Mooie blog Susan! Je inspireert met je foto’s en verhalen! 🥰

  7 november 2018 at 21:38
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.