Follow:

About me

Welkom op mijn Happy Susan blog ‘365 days of happy Tante Betsy dresses’

Ik ben Susan, 53 jaar jong en draag iedere dag zo’n vrolijke Tante Betsy jurk. Inmiddels blog ik al meer dan 5 jaar over mijn liefde voor deze geweldig leuke vrolijke jurkjes. Tegenwoordig blog ik een stuk minder en als dan gaan mijn blogs wat meer over het innerlijk. Het uiterlijk zal vast ook nog aan bod komen, met informatie over en outfit foto’s van de jurkjes van Tante Betsy.

Ik ben sinds eind april 2020 veel minder gaan bloggen en ik ben meer actief op mijn beide Facebook pagina´s met dagelijkse outfitposts of met een post met diepgang. Ik vertelde er al over in de blogpost Embracing Change. Verder zal ik me in de toekomst blijven richten op zaken als positief denken, de wet van aantrekking en mijn weg van bewustwording. Laat je inspireren en motiveren en wandel gezellig met me mee.

In maart 2019 was het tijd voor een grote verandering en een naamsverandering, ik blogde er al over in mijn blogpost ‘Time to change and let go‘. Op 11 maart 2019 veranderde ik mijn blognaam van ‘Happy Tante Betsy blog‘ naar ‘Happy Susan blog‘.

De naam ‘365 days of happy Tante Betsy dresses‘ zal blijven verwijzen naar mijn Happy Susan blog en blijft ook de hoofdnaam van mijn blog. Want ik draag nog steeds iedere dag een Tante Betsy jurk.

Happy Susan blog

Ik draag maat L in mijn Tante Betsy jurkjes. Ik draag ze graag strak aan mijn lijf, zodat mijn weelderig zandloper figuur het best tot zijn recht komt. Mijn afmetingen zijn; bustewijdte 110 cm – taillewijdte 98 cm – heupwijdte 110 cm. Dit alles met een lengte van 1.57 m en een gewicht van zo’n 73 kg. Update: Dankzij mijn nieuwe levensstijl met koolhydraat beperkt eten volgens de Grip op koolhydraten methode, ben ik een aantal kilo’s afgevallen en daarmee ook in omvang…dat heb ik hierboven aangepast. Doordat ik mijn welgevormd vrouwelijk lijf in een L ‘pers’ vallen de jurkjes vanzelf korter ;). Ik heb een enorme buste waardoor het soms echt persen is, maar de jurkjes rekken heerlijk mee ;). 

happy Tante Betsy dresses - Pixel Rose print

Meten = Weten

In de categorie REVIEW vind je de meest recente blogposts met diverse reviews van de SS2020 zomercollectie, volgens het Meten=Weten principe. Jacqueline en ik bezochten diverse Tante Betsy verkooppunten en hadden zelf ook een aantal jurkjes besteld die we tijdens meerdere Live Facebook sessies de revue hebben laten passeren.

Ondertussen ken ik Jacqueline nu alweer twee jaar, we zijn twee Mestreechse meidskes, die elkaar hebben gevonden doordat ik hulp nodig had bij een live passessie. Het klikte meteen en we hebben heel wat overeenkomsten, we hebben beide een niet aangeboren hersenletsel (cva). Inmiddels hebben we samen al meerdere Live on Facebook passessies gedaan en ontmoeten we elkaar ook om samen te wandelen of creatief te zijn.

Tante Betsy AW2019 collectie passessie

In de blogpost Tante Betsy AW2018 collection overview zie je een heel overzicht van de jurkjes van de wintercollectie (2018) en krijg je een goed beeld hoe de jurkjes bij mij staan en vallen en geef ik maatadvies (meten is weten). Onder de tag #blackfriday vind je ook de andere AW2018 posts met maatadvies en reviews.

In de post Tante Betsy SS2019 photoshoot with Susan and Jacqueline kun je foto’s zien die ik samen met sidekick en passessie dinnetje Jacqueline maakte. We dragen beide maat L maar hebben allebei een ander figuur, wederom met maatadvies en onze afmetingen. Zo kun je nog beter zien hoe dezelfde Tante Betsy jurkjes staan bij verschillende vrouwen.

In de blogpost My Tante Betsy story vertelde ik wat meer over mijn Tante Betsy verhaal. Want er zit natuurlijk meer achter, waardoor mijn Tante Betsy jurkjesverslaving is begonnen.

LET OP Dit is trouwens een autonoom blog en is níet verbonden aan Tante Betsy. Dit blog is ontstaan uit mijn liefde en passie voor Tante Betsy jurkjes. Ik blog dus niet vóór Tante Betsy, maar heb wel jarenlang over Tante Betsy geblogd met een leuke samenwerking met het Tante Betsy team. Inmiddels hebben ze hun eigen vlogger en doe ik lekker mijn eigen ding.

My Tante Betsy story

In de tag About Me vind je blogposts terug waarin ik wat meer over mezelf deel. Eigenlijk is dit wel in iedere blogpost terug te vinden ;). Ik ben inmiddels 13 jaar getrouwd met Arno (mijn tweede huwelijk) en heb ik uit mijn eerste huwelijk een 27 jarige dochter, Nicky, die niet meer thuis woont. We wonen in Heerlen, maar ik ben geboren en getogen in Maastricht.

Tegenwoordig post ik dus meer blogposts met diepgang en vertel ik meer over mijn pad van bewustwording, maar dit alles natuurlijk wel in een Tante Betsy jurk. Mijn liefde voor de jurkjes van Tante Betsy is natuurlijk niet veranderd, maar mijn behoefte om meer over het innerlijk te delen is wel veranderd ;).

Wil je niks meer missen?

Ga dan mijn Facebook pagina actief volgen. Dit kun je doen door naast ‘Vind ik leuk‘ op ‘Volgend‘ te klikken. Er opent zich dan een menu, daar kun je aanvinken ‘Als eerste weergeven‘…zo zie je mijn meest recente post bovenaan in je tijdlijn. Je kunt ook Meldingen aan vinken…zo krijg je een melding als ik wat post of als ik live ga op het moment dat je op Facebook bent.

Hieronder een foto hoe je dit doet in de mobiele versie van Facebook.

365 days of happy Tante Betsy dresses Facebook pagina

Op mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses Facebook pagina deel ik inmiddels dagelijks mijn Outfit of the day (OOTD). Natuurlijk deel ik daar ook mijn blogposts.

Op mijn nieuwe Happy Susan blog Facebook pagina zal ik naast mijn eigen posts en live sessies ook af en toe een inspirerende post van anderen delen. Ik zou het ook heel leuk vinden als je me daar gaat volgen als je er iets mee hebt en ook het pad van bewustwording bewandeld. Ik doe er leuke Facebook Live Sessies waarbij ik help om in je kracht te gaan staan door middel van een dag kaart of affirmatie kaart. Dit alles gewoon op intuïtie en wanneer het goed voor mij voelt.

Lots of love from Susan

PS Velen kennen mij van mijn ‘365 days of happy Tante Betsy dresses’ blog op blogger/blogspot. Waar ik met veel enthousiasme heb geblogd over Tante Betsy en aanverwante artikelen sinds september 2015. https://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.com

De bijna 950 posts van mijn oude blog heb ik niet meegenomen. Die blijven wel als naslagwerk beschikbaar, zoek je iets…Google dan op ‘happy Tante Betsy en het zoekwoord of de naam van de jurk

Hier op dit blog kan dit middels de Zoekfunctie (te vinden onderaan de pagina en onder mijn profielfoto).

(bijgewerkt op 5 september 2020).

3 Comments

 • Reply Manuela

  Ik vond je direct via je Link en heb je aan mijn startscherm toegevoegd. Ik kon gelijk reageren en het was niet nodig om een account aan te maken.
  Lay-out ziet er prima uit. Blijf je volgen hoor??. Je belevenissen en je liefde voor TB jurkjes zijn leuk om te volgen.

  13 augustus 2018 at 20:45
 • Reply Monique den Boer

  Hoi Susan, gefeliciteerd met je wordpress, het is wel even wennen maar alle veranderingen komen vaak goed. Ik hoop dat mijn telefoon ook een beetje meewerkt vandaag .Wat gaaf dat je weer een aantal cadeaubonnen verloot en jou vraag waaraan die besteed zou worden nou ik zou het wel weten zon mooi wollen vest met bijpassende sjaal of een leuk rokje, of een geweldig jurkje ik vind zoveel leuk ik kan niet wachten tot de collectie online komt bin tante. Fijne avond xxxx lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  13 augustus 2018 at 20:49
 • Reply Hanne

  Mooie blog Susan! Je inspireert met je foto’s en verhalen! ?

  7 november 2018 at 21:38
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.