Follow:

About me

Welkom op mijn Happy Susan blog ‘365 days of happy Tante Betsy dresses’

Ik ben Susan, 52 jaar jong en draag iedere dag zo’n vrolijke Tante Betsy jurk. Inmiddels blog ik al bijna 5 jaar over mijn liefde voor deze geweldig leuke vrolijke jurkjes. Tegenwoordig blog ik wat meer over het innerlijk, maar ik deel ook nog steeds gezellige kwebbelblogs. En natuurlijk komt het uiterlijk ook nog steeds aan bod, met informatie over en outfit foto’s van de jurkjes van Tante Betsy.

Ik blog iedere maandag – woensdag en vrijdag (op een enkele vakantie na) over zaken als positief denken, de wet van aantrekking en mijn weg van bewustwording. Laat je inspireren en motiveren en wandel gezellig met me mee. Óf geniet heerlijk mee van mijn outfits en kwebbel blogposts ;).

In maart was het tijd voor een grote verandering en een naamsverandering, ik blogde er al over in mijn blogpost ‘Time to change and let go‘. Op 11 maart 2019 veranderde ik mijn blognaam van ‘Happy Tante Betsy blog‘ naar ‘Happy Susan blog‘.

De naam ‘365 days of happy Tante Betsy dresses‘ zal blijven verwijzen naar mijn Happy Susan blog en blijft ook de hoofdnaam van mijn blog. Want ik draag nog steeds iedere dag een Tante Betsy jurk.

Happy Susan blog

Ik draag maat L in mijn Tante Betsy jurkjes. Ik draag ze graag strak aan mijn lijf, zodat mijn weelderig zandloper figuur het best tot zijn recht komt. Mijn afmetingen zijn; bustewijdte 112 cm – taillewijdte 100 cm – heupwijdte 115 cm. Dit alles met een lengte van 1.57 m en een gewicht van zo’n 78 kg. Doordat ik mijn welgevormd vrouwelijk lijf in een L ‘pers’ vallen de jurkjes vanzelf korter ;). Ik heb een enorme buste waardoor het soms echt persen is, maar de jurkjes rekken heerlijk mee ;). 

happy Tante Betsy dresses - Pixel Rose print

Meten = Weten

In de blogpost Tante Betsy AW2019 with Susan and Jacqueline vind je het meest recente overzicht van de Autumn Winter collectie van Tante Betsy (met afmetingen en maatadvies). Jacqueline en ik deden die dag ook een Live on Facebook passessie, waarbij diverse jurkjes de revue passeerden (trek er anderhalf uur voor uit ;)).

Jacqueline ken ik nu een jaar, we zijn twee Mestreechse meidskes, die elkaar hebben gevonden doordat ik hulp nodig had bij een live passessie. Het klikte meteen en we hebben heel wat overeenkomsten, we hebben beide een niet aangeboren hersenletsel (cva). Inmiddels hebben we samen al vier Live on Facebook passessies gedaan en ontmoeten we elkaar ook om samen te wandelen of creatief te zijn.

Tante Betsy AW2019 collectie passessie

In de blogpost Tante Betsy AW2018 collection overview zie je een heel overzicht van de jurkjes van de wintercollectie (2018) en krijg je een goed beeld hoe de jurkjes bij mij staan en vallen en geef ik maatadvies (meten is weten). Onder de tag #blackfriday vind je ook de andere AW2018 posts met maatadvies en reviews.

In de post Tante Betsy SS2019 photoshoot with Susan and Jacqueline kun je foto’s zien die ik samen met sidekick en passessie dinnetje Jacqueline maakte. We dragen beide maat L maar hebben allebei een ander figuur, wederom met maatadvies en onze afmetingen. Zo kun je nog beter zien hoe dezelfde Tante Betsy jurkjes staan bij verschillende vrouwen.

In de blogpost My Tante Betsy story vertelde ik wat meer over mijn Tante Betsy verhaal. Want er zit natuurlijk meer achter, waardoor mijn Tante Betsy jurkjesverslaving is begonnen.

Dit is trouwens een autonoom blog en is níet verbonden aan Tante Betsy. Dit blog is ontstaan uit mijn liefde voor Tante Betsy jurkjes. Ik heb wel al jarenlang een leuke samenwerking met het Tante Betsy team.

My Tante Betsy story

In de tag About Me vind je blogposts terug waarin ik wat meer over mezelf deel. Eigenlijk is dit wel in iedere blogpost terug te vinden ;). Ik ben inmiddels 12,5 jaar getrouwd met Arno (mijn tweede huwelijk) en heb ik uit mijn eerste huwelijk een 26 jarige dochter, Nicky, die niet meer thuis woont. We wonen in Heerlen, maar ik ben geboren en getogen in Maastricht.

Tegenwoordig post ik dus meer blogposts met diepgang en vertel ik meer over mijn pad van bewustwording, maar dit alles natuurlijk wel in een Tante Betsy jurk. Mijn liefde voor de jurkjes van Tante Betsy is natuurlijk niet veranderd, maar mijn behoefte om meer over het innerlijk te delen is wel veranderd ;).

Je kunt iedere maandag, woensdag en vrijdag een nieuwe blogpost van me verwachten. Mits het vakantie is, tegenwoordig gun ik me ook vakantie dagen na jaren lang dagelijks geblogd te hebben.

Wil je niks meer missen?

Ga dan mijn Facebook pagina actief volgen. Dit kun je doen door naast ‘Vind ik leuk‘ op ‘Volgend‘ te klikken. Er opent zich dan een menu, daar kun je aanvinken ‘Als eerste weergeven‘…zo zie je mijn meest recente post bovenaan in je tijdlijn. Je kunt ook Meldingen aan vinken…zo krijg je een melding als ik wat post of als ik live ga op het moment dat je op Facebook bent.

Hieronder een foto hoe je dit doet in de mobiele versie van Facebook.

365 days of happy Tante Betsy dresses Facebook pagina

Op mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses Facebook pagina deel ik inmiddels dagelijks mijn Outfit of the day (OOTD) op de dagen dat ik niet blog. Natuurlijk deel ik daar ook mijn blogposts.

Op mijn nieuwe Happy Susan blog Facebook pagina zal ik naast mijn blogposts ook inspirerende post van anderen delen. Ik zou het ook heel leuk vinden als je me daar gaat volgen als je er mee resoneert. Ik deel er namelijk ook wel eens een dag kaart of affirmatie of een live Facebook video met diepgang.

De tips hieronder in de afbeelding gelden natuurlijk voor iedere Facebook pagina, waar je niks van wilt missen. 

Tot ziens hier op mijn Happy Susan blog ‘365 days of happy Tante Betsy dresses’

Lots of love from Susan

PS Velen kennen mij van mijn ‘365 days of happy Tante Betsy dresses’ blog op blogger/blogspot. Waar ik met veel enthousiasme heb geblogd over Tante Betsy en aanverwante artikelen sinds september 2015. https://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.com

De bijna 950 posts van mijn oude blog heb ik niet meegenomen. Die blijven wel als naslagwerk beschikbaar, zoek je iets…Google dan op ‘happy Tante Betsy en het zoekwoord of de naam van de jurk

Hier op dit blog kan dit middels de Zoekfunctie (te vinden onderaan de pagina en onder mijn profielfoto).

(bijgewerkt op 8 oktober 2019).

3 Comments

 • Reply Manuela

  Ik vond je direct via je Link en heb je aan mijn startscherm toegevoegd. Ik kon gelijk reageren en het was niet nodig om een account aan te maken.
  Lay-out ziet er prima uit. Blijf je volgen hoor??. Je belevenissen en je liefde voor TB jurkjes zijn leuk om te volgen.

  13 augustus 2018 at 20:45
 • Reply Monique den Boer

  Hoi Susan, gefeliciteerd met je wordpress, het is wel even wennen maar alle veranderingen komen vaak goed. Ik hoop dat mijn telefoon ook een beetje meewerkt vandaag .Wat gaaf dat je weer een aantal cadeaubonnen verloot en jou vraag waaraan die besteed zou worden nou ik zou het wel weten zon mooi wollen vest met bijpassende sjaal of een leuk rokje, of een geweldig jurkje ik vind zoveel leuk ik kan niet wachten tot de collectie online komt bin tante. Fijne avond xxxx lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  13 augustus 2018 at 20:49
 • Reply Hanne

  Mooie blog Susan! Je inspireert met je foto’s en verhalen! ?

  7 november 2018 at 21:38
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.