Follow:

About me

Welkom op mijn Happy Susan blog!

Ik ben Susan, 51 jaar jong en draag iedere dag zo’n vrolijke Tante Betsy jurk. Na 4 jaar over mijn liefde voor deze geweldig leuke jurkjes te bloggen. Is het nu tijd om meer over het innerlijk te bloggen, maar natuurlijk wel ín een Tante Betsy jurk ;). Dus het uiterlijk komt zeker ook nog aan bod.

Ik blog iedere maandag – woensdag en vrijdag (op een enkele vakantie na) over zaken als positief denken, de wet van aantrekking en mijn weg van bewustwording. Laat je inspireren en motiveren en wandel gezellig met me mee. Óf geniet van mijn outfits ;).

Op mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses Facebook pagina zal ik ook Outfit of the day (OOTD) foto’s gaan delen op de dagen dat ik niet blog (miv het paasweekend 2019).

Op mijn nieuwe Happy Susan blog Facebook pagina zal ik naast mijn blogposts ook inspirerende post van anderen delen. Ik zou het ook heel leuk vinden als jullie me daar gaan volgen.

Ondertussen blog ik al 4 jaar over mijn voorliefde voor deze geweldig leuke jurkjes en deel ik die liefde met veel jurkjeszusjes en andere Tante Betsy girls. Maar het was tijd voor een grote verandering en een naamsverandering, ik blogde er al over in mijn blogpost ‘Time to change and let go‘ en op 11 maart 2019 veranderde ik mijn blognaam.

De naam ‘365 days of happy Tante Betsy dresses’ zal blijven verwijzen naar mijn Happy Susan blog en vooralsnog blijft die naam ook de hoofdnaam van mijn blog.

Happy Susan blog

Velen kennen mij van mijn ‘365 days of happy Tante Betsy dresses’ blog op blogger/blogspot. Waar ik met veel enthousiasme heb geblogd over Tante Betsy en aanverwante artikelen. https://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.com

De bijna 950 posts op mijn andere blog heb ik niet meegenomen. Die blijven wel als naslagwerk beschikbaar, zoek je iets Google dan op ‘happy Tante Betsy en het zoekwoord of de naam van de jurk

Ik draag maat L in mijn Tante Betsy jurkjes. Ik draag ze graag strak aan mijn lijf, zodat mijn weelderig lijf het best tot zijn recht komt. Mijn afmetingen zijn; bustewijdte 112 cm – taillewijdte 98 cm – heupwijdte 114 cm. Dit alles met een lengte van 1.57m en een gewicht van zo’n 77 kg. Doordat ik mijn welgevormd vrouwelijk lijf in een L pers vallen de jurkjes vanzelf korter ;). Ik heb een enorme buste waardoor het soms echt persen is, maar de jurkjes rekken heerlijk mee. 

happy Tante Betsy dresses - Pixel Rose print

In blogpost Tante Betsy AW2018 collection overview zie je een heel overzicht van de jurkjes van de wintercollectie en krijg je een goed beeld hoe de jurkjes bij mij staan en vallen en geef ik maatadvies (meten is weten). Onder de tag #blackfriday vind je ook de andere posts met maatadvies en reviews.

In de post Tante Betsy SS2019 photoshoot with Susan and Jacqueline kun je ook meer recente foto’s zien die ik samen met sidekick en passessie dinnetje Jacqueline maakte. We dragen beide maat L maar hebben allebei een ander figuur. Zo kun je nog beter zien hoe dezelfde Tante Betsy jurkjes staan bij verschillende vrouwen.

Inmiddels ben ik alweer heel wat maanden aan het bloggen op dit blog. En heb ik zelfs in de blogpost My Tante Betsy story mijn verhaal verteld. Want er zit natuurlijk meer achter, waardoor mijn Tante Betsy jurkjesverslaving is begonnen.

My Tante Betsy story

Ik heb ook een Tag About Me gemaakt, daar vind je blogposts terug waarin ik wat meer over mezelf deel.

Tegenwoordig post ik dus meer blogposts met diepgang en vertel ik meer over mijn pad van bewustwording, maar dit alles natuurlijk wel in een Tante Betsy jurk. Mijn liefde voor de jurkjes van Tante Betsy is natuurlijk niet veranderd, maar mijn behoefte om meer over het innerlijk te delen is wel veranderd ;).

Je kunt iedere maandag, woensdag en vrijdag een nieuwe blogpost van me verwachten. Mits het vakantie is, tegenwoordig gun ik me ook vakantie dagen na jaren lang dagelijks geblogd te hebben. Tot ziens hier op mijn Happy Susan blog

Lots of love from Susan

(bijgewerkt op 25 april 2019).

3 Comments

 • Reply Manuela

  Ik vond je direct via je Link en heb je aan mijn startscherm toegevoegd. Ik kon gelijk reageren en het was niet nodig om een account aan te maken.
  Lay-out ziet er prima uit. Blijf je volgen hoor😃😃. Je belevenissen en je liefde voor TB jurkjes zijn leuk om te volgen.

  13 augustus 2018 at 20:45
 • Reply Monique den Boer

  Hoi Susan, gefeliciteerd met je wordpress, het is wel even wennen maar alle veranderingen komen vaak goed. Ik hoop dat mijn telefoon ook een beetje meewerkt vandaag .Wat gaaf dat je weer een aantal cadeaubonnen verloot en jou vraag waaraan die besteed zou worden nou ik zou het wel weten zon mooi wollen vest met bijpassende sjaal of een leuk rokje, of een geweldig jurkje ik vind zoveel leuk ik kan niet wachten tot de collectie online komt bin tante. Fijne avond xxxx lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  13 augustus 2018 at 20:49
 • Reply Hanne

  Mooie blog Susan! Je inspireert met je foto’s en verhalen! 🥰

  7 november 2018 at 21:38
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.