Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy

About the birds and the bees, flowers and trees

Hey girls vandaag gaan we het hebben over the birds and the bees, the flowers and the trees and a thing called love <3.

Whahaha ja dit liedje kwam zo maar in mij omhoog. Het is mooi om jezelf heerlijk in mooie woorden en mooie energie te wentelen én in mooie jurken van Tante Betsy.

Ik schrijf deze blogpost ‘s morgens voordat ik van start ga met opruimen van mijn slaapkamer. Ik slaap al een aantal jaren alleen omdat ik anders wakker lig van manlief zijn gesnurk ;).

Sinds dat dochterlief al een aantal jaren niet meer thuis woont heb ik beetje bij beetje haar kamer overgenomen. Ik heb me deze eigen gemaakt met leuke spreuken aan de muur en zelfgemaakte creaties.

Op de kast die mijn exvriend eens maakte heb ik mijn Engelstalige orakelsets liggen en allerlei andere spullen die ik bij de hand wil hebben. Vandaag ga ik aan de slag om die plek weer wat te organiseren. En ik ga nog wat items ophangen, zodat het er allemaal gewoon heerlijk uit ziet naar waar ik blij van wordt.

Ik wil beetje bij beetje ons huis weer op orde krijgen en overbodige items op te ruimen, weg te geven en te verkopen. Hierboven zie je hoe het vanmorgen uit zag ;).

Ik trok net nog kaartjes van de Flower Therapy oracle cards van Doreen Virtue en Robert Reeves.

Ik wil me toch vaker gaan omringen met de liefdevolle energie van bloemen. Gelukkig heb ik mijn fleurige en kleurrijke jurkjes van Tante Betsy die me daar bij helpen.

Ik kan enorm genieten van de mooie prints die mijn hart doen zingen. Dankjewel lieve Tante dat je ons zo blij maakt met al je creaties, met je prachtige ontwerpen.

Tante stuurde deze zomer zelfs zaadjes mee om een fleurige bloementuin te creëren, om een goede leefomgeving voor de bijen en andere insecten te maken.

Ik ben er zelf niet aan toe gekomen om ze te zaaien, maar ga dit volgend jaar zeker doen.

Tante heeft voor de zomercollectie dan ook een gave bijenprint ontworpen en natuurlijk nog zoveel meer moois.

Update…ik heb de bijenprint foto verwijderd en de collage is ook aangepast. Nog geen SS2019 sneak peek op verzoek van Tante ☺️

Ik heb echt zo genoten om vorige week de SS2019 zomercollectie te zien. Maar ik ben ook enorm blij met de kleurrijke eerste lichting van de wintercollectie. Yihaa heel het jaar kleurrijk en fleurig door het leven, niks leukers als dat.

En dan ook nog die mooie jassen met die gave binnenkant. Ook leuk voor dames die het liever allemaal wat sober houden, stiekem heb je binnenin je jas een feestje ;).

Ze komen zo te zien binnenkort ook bij Tante Betsy online. Tante deelde een paar foto’s van de fotoshoot, gaaf!

Even terug naar de birds and the bees, the flower and the trees and a thing called love.

Focus heerlijk op alle liefdevolle energie die je omringd lieverds. Je gedachten hebben de kracht om je realiteit te creëren. Dus kies alleen voor vreugdevolle, positieve en blije gedachten. Kijk naar alles wat je wel hebt en focus jezelf op de vreugde die je wilt aan trekken. Wees blij met jezelf, wees trots op jezelf en ga heerlijk stralend door het leven.

Lots of love from Susan

Ps geen foto van mijn outfit, ik huppel nog steeds rond in een oudje van Tante Betsy waarin ik slaap ;).

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

21 Comments

 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Hey girls ik heb de items die op Marktplaats staan verloot onder de reacties mbv naamloten.nl
  Ik zet dit even in de eerste reactie onder de blogpost en zal de winnaressen een berichtje sturen.
  De rode omslagdoek gaat naar Angelique, de Sendra laarzen gaan naar Claudia, de navy blauwe Pamela Mann panty gaat naar Margo, de jeansblauwe Pamela Mann pantylegging gaat naar Gerda, de petrol blauwe MarcMarcs pantylegging gaat naar Sandra, de azuurblauwe MarcMarcs pantylegging gaat naar Vera, de roestbruine Marianne legging gaat naar Liza.

  De twee Tante Betsy jurken, de drie Wow to go jurken (XS, M en XL), de Spoom winterjas en Happy Rainy Days winterjas blijven allemaal gewoon te koop. Heb je alsnog interesse dan hoor ik het graag. https://www.marktplaats.nl/verkopers/23394194.html
  De helft van de opbrengst van alle items op Marktplaats zijn ten bate van een nieuwe Tante Betsy kadobon winactie.

  Vandaag is de laatste kans om op mijn winactie te reageren waar je kans maakt op een van de vijf kadobonnnen twv €50. Succes girls! https://www.365daysofhappytantebetsydresses.nl/tante-betsy-autumn-winter-time/
  Dikke knuffels van Susan

  13 september 2018 at 19:30
 • Reply chucky1012

  Jij had netjes opgeruimd ?
  Leuk dat jij in een oude item van TB slaapt.
  Mooie foto’s.
  Vooral die laatste van jouw ?

  Een fijne avond Xoxo

  13 september 2018 at 19:37
 • Reply Manon

  Wat een heerlijke blog vandaag en ik heb nu het liedje in mijn hoofd! Je kamer ziet er heerlijk kleurig en opgeruimd uit. Liefs Manon

  13 september 2018 at 19:40
 • Reply Gracia

  ❤️❤️❤️

  13 september 2018 at 19:44
 • Reply Fhathima

  Fijn zo’n kamer met je eigen energie en spulletjes waar je blij van wordt!

  13 september 2018 at 19:52
 • Reply Monique den Boer

  Hoi Susan, dat opruimen brengt rust in je hoofd ik doe dat standaard iedere dag en natuurlijk in mijn tante Betsys . Doe ik dat niet dan krijg ik echt de kriebels en raakt mijn hoofd overvol en overprikkeld. Zo zie je maar bij ieder werkt het anders als jij je er maar gelukkig bij voelt toch. De oude betsy staat je trouwens prachtig hoor. Fijne avond. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  13 september 2018 at 19:57
 • Reply Paola

  hahaha, dat liedje had ik laatst ook bij een OOTD geplaatst… het blijft in je hoofd zitten… maar wat een gave printjes… ik word er weer blij van 🙂 die blauwe boompjes… whoei! En die jas…daar ben ik zo ontzettend halsoverkop fliefd op!

  13 september 2018 at 20:05
 • Reply Alexandra

  Wat heb je lekker opgeruimd. Ik houd van een opgeruimde kamer en ben dan ook heel netjes. Je vindt bij mij niet vaak troep of veel spullen. Dat maakt me onrustig. Wat heerlijk om even zo’n preview foto te zien. Ik word er meteen vrolijk van.

  13 september 2018 at 20:07
 • Reply Neeltje

  Wat een gave bijenprint. Maar ik wacht nu op de aw2018 hoor. Niet te snel gaan joh ?

  13 september 2018 at 20:15
 • Reply Ger da

  Oei, dat is wel een heel leuk lief printje zeg. En ik zag er ook een rokje van bij hangen, word er nu al blij van. ?
  En wat een gezellige kamer heb je, toch ook wel fijn om een eigen plekje te hebben en wat er dan ook echt uitziet waar jij je happy voelt, helemaal top toch.

  Dikke knuffel ❤

  13 september 2018 at 20:18
 • Reply Corine

  Heerlijk om af en toe op te ruimen.
  Je ziet er weer prachtig uit!! Mooi hoor die jas, met het feestje aan de binnenkant. Knuffels Corine

  13 september 2018 at 20:19
 • Reply Ina Sloot

  Oh nee!!!!…. nu kan ik niks meer van de wintercollectie kopen: moet sparen voor de zomercollectie 2019!
  Wauw wat een gave print en kleur!
  Misschien moet tante een keer iets ontwerpen wat ik minder mooi vind, is beter voor mijn portemonnee 🙂
  Nee: vindt het allemaal veel te mooi!! Ga gewoon harder sparen 😉
  Grtjs

  13 september 2018 at 20:20
 • Reply Annette Elias

  Wat een heerlijke kamer heb je voor jezelf gemaakt! Lekker met je eigen spulletjes en sfeertje, en vooral als het helemaal lekker opgeruimd is ….. Wat een heerlijke nieuwe dessins komen er aan… die bijtjes had ik stiekem al een beetje gespot over je schouder heen bij een andere foto… maar ook die bloesemboompjes, wauw, die zijn te gek…. dat wordt weer sparen, maar eerst nog maar even uitleven op de laatste bubs wintercollectie die nog uit gaat komen… en lekker genieten van alle fleurigheid die we deze winter kunnen dragen. Fijne avond!

  13 september 2018 at 20:39
 • Reply Sylvia W

  ??wat een gezelig echt “Susan” kamertje heb jij! Wat een vrolijkheid en dicht bij je amfimaties etc. Best goed dat je vandaag er voor jezelf even door heen gegaan bent om het eea in een andere “spotlight” te zetten met een gezellig deuntje erbij ??
  Echt ongelooflijk hoe & waarmee Tante ons blijft verassen ?? dat beloofd alweer een hoop gezelligheid ❤️
  Ene die jas die mag jij misschien vast wel eens per ongeluk een keertje binnenste buiten aantrekken ?hihi
  Geniet van je avond, en vannacht fijne lange dromen he knuff ?

  13 september 2018 at 20:41
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Hey girls ik heb op verzoek van Tante de sneak peek foto’s verwijderd. De concurrentie ligt op de loer dus als een gek een andere collage gemaakt en een andere foto erin geplaatst ipv de bijenprint. Zo nu echt offline. Dikke knuffels??

  13 september 2018 at 20:41
 • Reply Petra van Schijndel

  Fijn opgeruimd! Altijd belangrijk om een goed plekje te hebben voor jezelf, om tot rust te komen, om te slapen. En de jas met het feestje binnenin, geweldig! ?

  13 september 2018 at 21:00
 • Reply Tamara

  3x raden welk liedje ik nu mijn hoofd heb…?
  Ik probeer ook zo positief mogelijk te denken, al lukt dat de ene dag beter dan de andere. Maar vandaag was zo’n genietdag! Gewoon heerlijk een eind gaan lopen omdat het zulk mooi weer was, en daarna nog eens extra de fiets gepakt: dubbel genoten!
  Fijne avond nog en slaap lekker in je Betsy-oudje ?

  13 september 2018 at 21:55
 • Reply Caro

  Wat leuk: als ik mijn blog schrijf, komt er ook telkens een liedje boven die erbij past en die ik dan gebruik als thema?.

  Wat is het toch heerlijk als je de energie vindt om op te ruimen. En daarna de rust van het opgeruimde… geniet ervan?

  13 september 2018 at 23:12
 • Reply Maria Louisa

  Ohhhh nou ben ik zo nieuwsgierig naar de bijenprint……..
  Je bent een bevoorrecht mens dat je alles al sneak peak mag zien ; )

  14 september 2018 at 00:34
 • Reply Petra van Vliet

  Oh, dat opruimen, daar moet ik ook nodig aan beginnen! Maar er komt steeds iets tussen, nu lig ik weer in mijn mandje te snotteren 🙁
  Maar, het moet vast gaan lukken binnenkort.
  Het is in ieder geval altijd fijn om jouw blogs te lezen.
  Liefs!

  14 september 2018 at 16:38
 • Reply Tamara

  En wat een leuk liedje is dat ook, hihi. Ik hou ook zo enorm van bloemen. Kan me voorstellen dat de concurrentie op de loer ligt en je voorzichtig moet zijn….
  De jas is helemaal geweldig ?
  Ook ik ben aan het opruimen, moet wel want moeten en gaan verhuizen.

  Geeft ook rust, dat is echt fijn.

  Dikke knoevel ❤️???

  19 september 2018 at 09:52
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.