Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day, Review, Tante Betsy

About Tante Betsy ánd my DailyBag

Hey girls wow wat een overvloed aan bezoekers had ik vrijdag en wat een lieve reacties. En natuurlijk ook wel geschrokken reacties. Wees gerust lieverds ik blijf in samenwerking met Tante Betsy, maar dan gewoon een beetje anders. En natuurlijk zal ik als ik live ga op mijn Facebook pagina wel met liefde iets vertellen over mijn outfit en hoe die valt, so no worries.

Ik blijf natuurlijk gewoon lekker outfit foto’s delen in mijn Tante Betsy jurkjes, maar ik heb nog zoveel meer met jullie te delen. En zeker weten dat heel veel dames veel steun of herkenning zullen gaan vinden in mijn blogposts. Ik vind het zo mooi dat ik door de jaren heen al zoveel dames heb kunnen helpen met meer zelfverzekerdheid te krijgen. Heerlijk toch dat we met zoveel dames de wereld een stukje vrolijker maken door lekker onszelf te zijn.

Het bloggen over mijn pad van bewustwording en aanverwante zaken gaat alleen maar een toevoeging zijn. En dit gaat verdieping in je leven brengen. Ik ga heus niet over gekke dingen bloggen en blijf gewoon heerlijk met twee voeten op de grond staan. Ik ben en blijf gewoon de Susan die ik altijd al was.

Vandaag wil ik wel even wat vertellen over de nieuwe tas van Urban Hippies. Dus toch nog een fashionblogpost en geen post met diepgang ;). Jullie zien wel eens de hippockets van Urban Hippies op mijn outfit foto’s en ik draag eigenlijk dagelijks zo’n gave leren armband, Primrose Bracelet. Ik vind ze zo leuk en zo mooi. Hierboven zie je mijn outfit van vandaag.

Onlangs bracht Urban Hippies nieuwe tassen uit, je zag ze wellicht al bij een jurkjeszusje of in een Tante Betsy verkooppunt óf in de nieuwsbrief van Urban Hippies. Ik ben zo’n bofkont en kreeg zomaar uit het niets deze DailyBag toegestuurd. Ik moet eerlijk zeggen toen ik destijds de schetsen van het ontwerp zag, had ik zoiets van ‘mwah geef mij maar die leuke hippockets’. Maar ik ben er superblij mee en vind het een hele leuke én handige tas.

Ik heb de tas al diverse malen mee naar het bos genomen. Wat fijn is dat er gewoon een 500ml fles in past, zodat ik mijn waterfles kan meenemen (wel liggend). En daarnaast is er nog ruimte voor mijn best wel dikke beurs en wat andere spulletjes. Voorin is een groot vak waar mijn iPhone 8 met gemak in past, dus lekker snel bij de hand.

De tas is er in drie effen varianten en drie varianten met een mooie geborduurde bloem. De rode bloem en de groene accenten op de zwarte variant, Denim Black Rose DailyBag, spraken mij meteen aan. Ik hou nu eenmaal van kleur en deze kan ik leuk combineren met mijn Tante Betsy outfits. Deze tassen zijn te koop in de webshop van Urban Hippies en bij diverse verkooppunten, waaronder veel winkels die ook Tante Betsy verkopen.

En lieverds hebben jullie al plannen om naar de diverse Tante Betsy verkooppunten te gaan? Velen van jullie zijn vast al op de hoogte dat de eerste lichting van de SS2019 zomercollectie in het land is. En die wordt deze week uitgeleverd aan de verkooppunten (Let op mijn happy Tante Betsy shops list wordt niet meer geüpdate en zal binnenkort verdwijnen). De vetgedrukte link is naar de shoplocator op de website van Tante Betsy.

Wie weet kan ik jullie aan het einde van de week ook al iets laten zien. Ik ga donderdag bij het Tante Betsy team op bezoek. In mijn sneak peeks gaf ik trouwens al maatadvies en ik ben zo’n 99,9% zeker dat dit ook gaat kloppen. Ik wens jullie in ieder geval alvast heel veel shopplezier!

Lots of love from Susan

*Denim Black Rose DailyBag heb ik ontvangen voor mijn blog.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply chucky1012

  FanTAStische bag om dagelijks te kunnen gebruiken ?
  Waar men ook naar toe zal gaan….
  Of het nu een dag is om te gaan shoppen, op holiday is etc..
  Prachtige foto’s.
  De boots weet jij tekens weer goed te combineren met een pretty T.B.
  dress.
  Of het er nu 1 met strawberries is of met een andere vrolijke print.
  Ga zo door en doe wat jij wilt op jouw blog….
  Een mooie en zeer fijne dag komende week met het team van T.B…..

  Xoxo

  25 februari 2019 at 19:39
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hoi lieverd! Wat zijn die UH tasjes idd gaaf zeg! Hoop er bij een verkooppunt eens 1 tegen te komen, kan ik even lekker live kijken of de grootte iets voor me is! En jaaaaaaa uiteraard zijn er plannetje te gaan shoppen, heb er zoveel zin in ?! Hopelijk kunnen we jou idd ook snel zien in de nieuwe collectie ???.

  Maak er een mooie avond van!

  Dikke knuffels ?

  25 februari 2019 at 19:40
 • Reply Marianne

  Heel leuk je tas en superhandig lijkt mij ook. Ja handig en leuk weer om te lezen dat je toch ook gezellig blijft kletsen over je eigen outfits. Helemaal toppie. Veel succes en fijne avond, heb even verder niets te melden

  25 februari 2019 at 20:18
 • Reply Bouke

  Fijn dat je gewoon blijft samenwerken met Tante Betsy. Je inspireert een hoop lieve vrouwen om écht te leven zoals zij willen en wat zou het dan jammer zijn als Tante dat niet zou kunnen waarderen. Gelukkig is dat dus niet zo en kan ik gewoon via jouw blogs en lives besluiten welke jurk (in welke maat?) bij mij in de kast past☺️ Én genieten van de boodschappen en andere wijsheden die je stralend brengt. Ik vind je (H) eerlijk licht en liefdevol?
  Lieve groetjes

  25 februari 2019 at 20:29
 • Reply Marjolein

  Mooie tas Susan! Lijkt me erg handig handig! Ik volg je blog wel maar reageer niet zo veel. Goed dat je gewoon je eigen weg volgt met je blog, dat lis namelijk altijd de goede weg! ? Wel fijn dat je nog steeds passessies houdt ….. ?

  25 februari 2019 at 20:34
 • Reply Ger da

  Oh lieve Susan, schrik me een hoedje. Je blog van vrijdag niet mee gekregen, dus hup na de eerste zinnen van deze blog gelezen te hebben snel naar die van vrijdag gegaan. Maar gelukkig, voor mij gaat er niks veranderen hoor, ik vind je diepgang heel leerzaam en fijn om te lezen,En weet eigenlijk ook vrij zeker dat jij dat ook wel van mij weet.? Mooi doen waar jij je gelukkig bij voelt, dat kan nooit verkeerd zijn. ?

  Dikke knuffel ?

  25 februari 2019 at 21:25
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  ?

  26 februari 2019 at 22:38
 • Reply Marion

  Oooh ik zocht op deze tas maar zie nu hoe cool jij de bracelets combineert. Ik heb er 1 maar vind m net te smal.. cool dit!

  11 juli 2019 at 18:32
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.