Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Words of Wisdom

About friendships and more with Susan

Hey girls ook vandaag ging ik weer live in plaats van een uitgebreide blogpost. Deze keer ging ik alleen live op mijn Happy Susan blog Facebook pagina. Ik sprak over vriendschappen en dat het nog wel eens een pijnpuntje kan zijn als je thuis zit en bijvoorbeeld chronisch ziek bent.

Soms zijn er ook andere redenen waarom je niet omringd wordt door goede vriendinnen. Gisteren wel heerlijk genoten van quality time met Jacqueline, waar ik een hele leuke klik mee heb.

Ik heb in ieder geval een dik half uur gezellig zitten te kletsen tegen een aantal jurkenzusjes die live mee luisterden. Altijd gezellig om wat publiek te hebben om tegen te praten. Verder ben ik zoveel mogelijk offline. Want als ik maar even online ben of zoals nu bezig ben met een kleine blogpost, krijg ik een band op mijn voorhoofd. Maar zo weten jullie hoe en wat ;).

Lieverds die geen Facebook hebben, mijn verontschuldigingen dat er deze week even geen lange diepgaande blogposts zijn. Ik geniet vandaag in ieder geval heerlijk van mijn Tante Betsy Dress Lola Drops Orange.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.