Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Outfit of the day

About dreamboards and more with Susan

Hey girls vandaag heb ik gewoon heerlijk genoten van een relaxte dag én van het mooie weer. Lekker buiten zijn, mijn boek uitlezen, wat tuinieren en creatief bezig zijn met een dreamboard. Niks fijners als dat om heerlijk tot rust te komen en te genieten van Me-time.

Blij dat het vandaag mooier weer is in het zuiden en het zonnetje heerlijk schijnt. Dus yess een zomerjurk aan van de SS2019 collectie, Tante Betsy Dress Pepper Butterfly n Roses Black. Met een onderbroektop eronder zodat ik de rits wat kan openhouden om een mooiere halslijn voor mezelf te creëeren. Zo’n heerlijke vrolijke print om blij van te worden, zo mooi om zelf naar al die vrolijke heldere kleurtjes te kijken.

Ik had besloten om vandaag aan de slag te gaan met een dreamboard voor onze relatie. Ik werd er toe geleid door mijn orakelkaarten om weer aan de slag te gaan met manifesteren. En een dreamboard in het teken van onze liefde, onze relatie, had ik nog niet gemaakt. Nou ja wel ooit een keertje hoor, maar dat is alweer heel wat jaartjes geleden. Manlief vond het niet leuk dat zijn naam niet voorkwam op de meer recentere dreamboards. Maar dat kwam ook dat ik in die tijd nog erg aan het twijfelen was hoe verder met elkaar.

Het is nu alweer een aantal maanden geleden dat ik toch heel duidelijk voor onze relatie en opnieuw voor mijn man gekozen heb. En daar hoort een nieuw dreamboard bij, alleen is dat nog work in progress. Die krijg ik vandaag niet af en ook moet ik even tijd maken om deze blogpost te typen. Daar ben ik ook nog wel even mee zoet.

Een dreamboard is dus eigenlijk een wensenbord, waarop je je wensen duidelijk maakt. Ik gebruik dan steekwoorden van eigenschappen die ik heb of meer wil ontwikkelen. Ik liet al een paar voorbeelden zien in oudere blogposts. Zo’n wensenbord is iets waar je regelmatig naar kijkt en zo in feite jouw droomsituatie mee visualiseert. En daarmee dus ook manifesteert…waar maakt. De beste manier om je toekomst te voorspellen is door hem zelf te creëeren.

Vandaag heb ik ook heerlijk getuinierd, ik kan er niet veel van laten zien, want ik heb zaadjes geplant. Ook dat hoort bij manifesteren. Zaadjes planten in het vertrouwen dat ze overvloedig zullen gaan groeien. Lekker met mijn handen in de aarde woelen, onkruid verwijderen en vrolijke bloemen zaaien. Ik verheug me nu al op prachtige zomerbloemen.

Ondertussen geniet ik van de andere bloemen die ik reeds eerder geplant heb. Sommige hebben zelfs de winter doorstaan ivm de kunststof wanden in ons afdak. Zo blij mee! En hebben jullie ook al die heerlijke kitsch kunstbloemen boeketten gezien die ik gemaakt heb? Iedere keer als ik op ons terras aan tafel zit kan ik er enorm van genieten.

Lieverds ik hou het verder kort, het is al bijna weer tijd dat manlief thuis komt. Dadelijk eten op tafel zetten…en dan deze blogpost verder af maken. Ligt er even helemaal aan of manlief overwerkt of op tijd thuis is. Anders kan ik dat nog doen voordat hij thuis is, dat is wel zo fijn. Dus niet echt een blogpost met veel diepgang, vandaag gewoon genoten van een heerlijke relaxte dag. Lekker gebladerd in oude tijdschriften voor mooie teksten en plaatjes. Ik kwam ook nog al eerder bewaarde knipsels tegen. Er gaat toch heel wat werk in zo’n dreamboard zitten. Als hij straks af is mag hij heerlijk boven ons bed hangen te prijken samen met andere dreamboards. Als hij af is zal ik hem natuurlijk hier met liefde met jullie delen.

Heb jij als eens een dreamboard of visionboard gemaakt? Ben jij bezig om jouw wensen door middel van affirmaties en visualisaties helder te krijgen en waar te maken? Of is dat nog even de ver van je bed show? Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen.

Lots of love from Susan

PS In de blogpost Tante Betsy SS2019 photoshoot with Susan and Jacqueline, vind je meer info en afmetingen. Ik draag de jurk in maat M ipv L. Hij valt namelijk groter.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Caro

  Wat heerlijk lekker bezig zijn met gefreubel en getut! Mooi dat je weer een dreamboard maakt over jullie relatie en dat daar weer whole hearted plek is voor Arno. Zulke boarden maak ik zelf niet. Ik zou best wel eens bewuster mogen stilstaan bij wat er is… maar sta er nu nog niet voor open… wie weet leer ik het van jou?

  22 mei 2019 at 21:46
  • Reply Happy Susan blogger

   Hihi lieverd dat zou zomaar eens kunnen. Vaak is het dat zoiets je een paar keer op je pad komt als het de bedoeling is dat je daar wat mee mag gaan doen. Zolang dat niet zo is hoef je daar ook helemaal niks mee ;).
   Vanavond (vrijdagavond dus) aan het dreamboard voor onze relatie mogen werken, Arno was pas om 20uur thuis dus nog even lekker creatief kunnen zijn. Heeft me wel goed gedaan. Knuff??

   24 mei 2019 at 22:35
 • Reply Sylvia W

  Heerlijk met jou meegenieten door jou relaxte dag! Wat een mooie dreamboards heb je gemaakt en wat een heerlijke ben je nu aan het maken. Ik ben nog niet zo lang geleden veranderd van werkgever/baan. Niet gelet op de uren alleen erop gelet dat de baan mij zou passen. Tot nu toe blij met mijn keuze, maar hij is wel bijna fulltime (38 uur) dat is even wennen want ik ben mijn vrije dag kwijt! Maar ik ga er van uit dat het allemaal ergens voor is, en met plezier werken is belangrijk. Hihi lang verhaal om uit te leggen dat ik tijd even aan het herverdelen ben. Maar iedere avond neem ik even mijn rustmomentje door te lezen voor het slapen. Ik ben trouwens ook benieuwd of je straks een mooie zomerse bloemenpracht hebt laten bloeien. Ik hou er ook zo van! Hopelijk nog meer heerlijke zonnige dagen de komende tijd. Fijne avond x

  22 mei 2019 at 21:51
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh dat is dan wel even wennen lieverd een dag extra werken, maar met plezier gaan werken doet een mens zo goed.
   En je hebt nu ook nog de groep samen met Jacqueline waar je je energie in steekt dus heel begrijpelijk dat je minder tijd hebt. Zorg goed voor jezelf lieverd! Ennuh als ze prachtig staan te bloeien ga ik dat zekers met jullie delen. Dikke knuffels??

   24 mei 2019 at 22:37
 • Reply Willeke

  Oh wat een mooie Susan! ??.

  22 mei 2019 at 22:39
 • Reply Ger da

  Hé lieve Susan,
  Wat een fijne relax dag had jij gisteren. Dat is genieten en onder tussen ben je jezelf aan het opladen,win win zeg ik. Ik zou dat momenteel ook wel kunnen gebruiken, elke dag is er wel iets waardoor ik niet aan dat soort dingen toe kom. Frustrerend,zit mij niet altijd in de weg maar de laatste tijd dus wel. Ik sta op de wachtlijst voor een lies breuk operatie, de 3e keer, en heel stom,ik kijk er naar uit. Gewoon omdat ik dan in de rust stand moet, te erg voor woorden dit. Maar dan kan ik zonder dat stomme schuld gevoel naar iedereen toe lekker in de ruststand. En nu maar hopen dat de napijn niet te erg is. Zo’n moodboard lijkt mij ook wel wat. Misschien voor die tijd maar eens langs kringloopwinkels voor tijdschriften. Ook altijd leuk om dan te lezen natuurlijk.
  Ik vind die van Arno en jou ook super worden, fijn dat het nu goed gaat. Liefde heeft iedereen nodig ❤

  23 mei 2019 at 09:08
  • Reply Happy Susan blogger

   Hey lieverd even tijd maken om op jullie reacties te reageren. Ja het doet een mens zo goed om heerlijk niks te doen en te relaxen. Gewoon heerlijk uren lang jezelf verliezen in een spannende roman, zalig. Ik gun me daar ook niet altijd de tijd voor, maar leer steeds beter goed voor mezelf te zorgen.
   Heel veel succes met je liesbreuk operatie lieverd, zorg maar goed voor jezelf lieverd dat je dan tot rust komt.
   Als je aan de slag gaat met een dreamboard dan wens ik je heel veel plezier ermee. Dikke knuffels??

   24 mei 2019 at 22:49

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.