Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Outfit of the day, Words of Wisdom

A time for great personal growth with Susan

Happy Susan blog - A time for great personal growth with Susan - Tante Betsy Dress Lila Savon Rose

Hey lieverds ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar deze tijd is echt een tijd om op persoonlijk vlak enorm te groeien. Deze onzekere tijden vragen veel van ons, maar geven ons ook enorme groeimogelijkheden. Zoals jullie weten zoek ik altijd naar ‘the silver lining’. Wat heb ik te leren, wat heeft deze situatie of verandering mij te bieden. Om op zo’n manier naar het leven te kijken, naar alles wat op je pad komt geeft zoveel voldoening. Het geeft vertrouwen, want ik heb al die andere stormen al doorstaan. Dus weet ik dat ik deze ‘storm’ ook kan doorstaan. Lees je weer met me mee en wie weet leer je er wat van.

Happy Susan blog - A time for great personal growth with Susan - Tante Betsy Dress Lila Savon Rose

Op de eerste plaats wil ik wel even heel duidelijk vertellen dat mijn leven niet enorm overhoop is gehaald door dit virus, deze crisis. Ik ontvang een kleine wia uitkering en vooralsnog blijf ik die gewoon ontvangen. Ik had wel nog na het bezoek aan de neuroloog in België naar de huisarts willen gaan om te bespreken hoe verder met bijvoorbeeld een speciaal revalidatie traject. Maar dat heb ik maar even in de ijskast gezet, omdat die nu wel wat anders te doen heeft en dat ik nu toch geen traject kan starten omdat alles op slot staat.

Happy Susan blog - A time for great personal growth with Susan - Tante Betsy Dress Lila Savon Rose

Manlief is wel een aantal weken thuis geweest ivm zijn werk. Deze week gaat hij wel weer een paar uurtjes werken. Maar ik heb het absoluut niet storend ervaren dat hij ook thuis was. Ik ben zelf een echte huismus en kan enorm genieten van Me-time. Dit heb ik gelukkig nog steeds kunnen doen, want hij was ook heerlijk bezig met creatief zijn op zijn eigen manier. En ik ben ook heerlijk alleen gaan wandelen in het bos en heb daar mijn ding gedaan, lekker affirmaties op zeggen en genieten van de energie van de natuur. Daarnaast heb ik heerlijk genoten op ons terras, onze tweede huiskamer. Terwijl manlief aan de keukentafel bezig was of aan zijn pc in de huiskamer. Zo hebben we elkaar eigenlijk heerlijk aangevuld en hebben we ieder ons eigen ding kunnen doen.

Happy Susan blog - A time for great personal growth with Susan - Tante Betsy Dress Lila Savon Rose

En ja lieverds dat is zo belangrijk in deze tijd om je eigen ding te kunnen doen. Om in je eigen kracht te kunnen staan en zo te werken aan je persoonlijke groei. Ik snap dat als je (kleine) kinderen thuis hebt dat het hebben van Me-time nu een uitdaging kan zijn. Dat je nu extra taken hebt gekregen bij de hoeveelheid taken die je al hebt. Toch is het belangrijk om je kinderen te leren dat jij ook tijd voor jezelf nodig hebt. Ik heb dit mijn dochter al vroeg geleerd, nu is het even Susan tijd. Even lekker een tijdschrift lezen terwijl zij tv aan het kijken was. Even tijd om met een vriendin te bellen en nee even geen tijd om allerlei vragen te beantwoorden, het was even mijn tijd. Je hoeft niet 24/7 klaar te staan voor je kids lieverd, leer ze dat mama ook tijd voor zichzelf nodig heeft. Dat jij jouw ‘speeluurtje’ nodig hebt en neem dat dan ook.

Happy Susan blog - A time for great personal growth with Susan - Tante Betsy Dress Lila Savon Rose

Ik schrijf deze blogpost midden in de nacht, in de vroege ochtend. Ik lig wakker, nee niet van zorgen, maar er komt weer een volle maan aan. En het kan ook wel weer een hoge energiedag zijn, dat de Schumann resonantie weer de pan uit slaat. Als je hooggevoelig, hoogsensitief bent kun je daar ‘last’ van hebben. Tegenwoordig speel ik op die momenten geleide meditaties af, een engelenhealing of een activatie of een slaapmeditatie. Zo krijg ik toch bewust of onbewust mooie healing mee. Ik lig er niet meer wakker van dat ik wakker ben en vaak val ik ook weer heerlijk in slaap.

Happy Susan blog - A time for great personal growth with Susan - Tante Betsy Dress Lila Savon Rose

Nu ‘moet’ ik even vanalles van me af schrijven ;). Ik ben in ieder geval heel dankbaar dat ik de tijd en de ruimte heb en krijg om me persoonlijk te ontwikkelen. Als je eenmaal de deur hebt open gezet om je op spiritueel niveau, op innerlijk niveau te ontwikkelen dan kan het heel hard gaan. Dit soort hoge energiedagen en maanstanden helpen je daarbij. Er is zoveel meer lieverds en als je open staat voor de grote transformatie waar wij nu als mensheid doorheen gaan, dan mag je je heel rijk voelen. Ik voel me enorm dankbaar dat ik bewust door het leven ga, dat ik op dieper niveau naar het leven kijk. Dat ik de zegeningen in iedere situatie kan zien, dat ik mag groeien en bloeien.

Happy Susan blog - A time for great personal growth with Susan - Tante Betsy Dress Lila Savon Rose

Zo dankbaar ook dat ik daar andere lieverds mee mag helpen met mijn ‘Messages of love from Susan’. Ik heb al een aantal mooie boodschappen mogen brengen, zo mooi om dit te mogen doen. Ik krijg steeds meer vertrouwen in mijn eigen gaven. En daarnaast blijf ik ook leren en goed voor mezelf zorgen. Ik heb me net ook weer aangemeld voor de gratis ‘You can heal your life summit’ van Hayhouse. Maar ik volg ook online cursussen bij Nederlandse dames, zo mooi wat er allemaal aangeboden wordt. Sta er voor open lieverds, sta open voor jouw leermomenten en vertrouw er volledig op dat je ook door deze ‘storm’ heen komt. We hebben allemaal al onze uitdagingen gehad in het leven, we komen er altijd sterker uit. Stay safe & be strong lieverds!

Happy Susan blog - A time for great personal growth with Susan

Lots of love from Susan

PS Vandaag koos ik voor Tante Betsy Dress Lila Savon Rose Blue. Meer info over de jurk vind je hier.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo mooi geschreven 👌🏾
  Het is jou van harte gegund dat jij hiermee anderen kunt helpen….
  Dat had ik ook jarenlang gedaan en doe het nog steeds.
  Het is zo mooi dat dit kan.
  Wat staat deze vrolijk gekleurde dress jou prachtig 😍

  Een fijne avond 😍

  6 april 2020 at 19:38
  • Reply Happy Susan blogger

   Wat mooi om te horen lieverd. Blijf maar heerlijk jouw licht en liefde verspreiden in deze wereld. Dikke knuffels😘😘

   7 april 2020 at 06:12
 • Reply Corine

  Prachtig blog weer, veel invloed heeft dit virus bij mij ook niet, omdat ik altijd al veel thuis ben, het enige is dat de kids nu heel veel tijd opslokken en de me time, ben ik soms al te moe voor, daar moet ik nu nog de balans voor vinden, knuffels Corine

  6 april 2020 at 21:27
  • Reply Happy Susan blogger

   Dat kan ik me heel goed voorstellen dat je soms gewoon te moe bent voor Me-time. Gelukkig maak je wel nog steeds je mooie wandelingen en je leest ook nog mijn blog. Ook allemaal Me-time. Geniet van alle kleine dingen en het is toch ook wel heel bijzonder om de kids zoveel bij je te hebben ook al kan dat natuurlijk ook heel vermoeiend zijn😉. Dikke knuffels😘😘

   7 april 2020 at 06:14
 • Reply José den Ronde

  Wat ben je toch een positieve, kleurrijke persoonlijkheid! Ik sta precies hetzelfde in het leven als jij. En klopt inderdaad wat je zegt over het starten op je spirituele pad. Kan heel hard gaan en wat een mooie reis gaat het dan worden. Dank je wel voor je fijne blog!
  Liefs José

  6 april 2020 at 21:42
  • Reply Happy Susan blogger

   Hey wat leuk José dankjewel leuk om te horen.
   Ja ik bewandel dit pad alweer heel wat jarennnn, maar de transformatie gaat nu wel veel harder sinds een paar jaar. En nu in deze tijden van grote transformatie gaat het nog sneller. Ik geniet er volop van. Jij ook dankjewel voor jouw prachtige blogs💕🙏😃 dikke knuffels 😘😇

   7 april 2020 at 06:18
 • Reply Caro

  Helaas heeft de coronacrisis bij ons thuis wel een enorme impact. Maar we laten ons niet kisten: schouders eronder en doorrrr!!! Me-time pak ik zeker, maar met 2 pubers in huis die zich verbergen in hun kamers lukt dat ook prima. De maan was gisteren prachtig en ik moest ook meteen aan je denken. Fijn dat je meer rust en vrede hebt gekregen door de hoge energie te accepteren. En wat staat dit jurkje je mooi❤️

  7 april 2020 at 07:52
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja lieverd ik had het gelezen op je blog. Ik moet even eens uitzoeken hoe ik kan reageren, is weer een ander wordpress blog en dan heb ik weer een andere manier van reageren nodig☺️
   Wat goed van je dat je je Me time pakt en inderdaad met pubers die zich terug trekken is dat makkelijker. Geniet van alles dat is lieverd. Dikke knuffels😘😘

   14 april 2020 at 10:49

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.