Follow:
BeYoutiful, Happy thoughts, Spirituality, Words of Wisdom

A message of love from Susan

Hey lieverds ik wist niet of ik deze blogpost zou durven delen op mijn blog. Maar de aanwijzingen vliegen me om de oren, er is zoveel synchroniciteit om me heen en ik moet er gewoon gehoor aan geven. Er zijn altijd lieverds die ik mag helpen, inspireren en motiveren met het schrijven én delen van mijn blogposts.

Ik droomde vanochtend vroeg (woensdag op donderdag) van mijn ex-vriend, die inmiddels al weer heel wat jaren overleden is. We hadden een jarenlange knipperlicht relatie nadat hij naar Miami is verhuisd. Ik weet nog dat veel mensen om me heen niet altijd even blij waren met deze relatie. Ja deze man heeft me bedrogen, maar we hadden ook een enorme diepe connectie met elkaar. Het gebeurde regelmatig dat ik hem enorm mistte en dat hij dan zomaar even belde vanuit Miami, alsof hij mijlen verder aanvoelde dat ik hem nodig had. Urenlange gesprekken hebben we gehad, er was gewoon een hele diepe verbinding met elkaar.

Nu heb ik wel vaker over hem gedroomd de afgelopen jaren, maar ik begin steeds meer te beseffen dat deze dromen boodschappen zijn. Dat hij op zo’n moment bij me is en me dingen wil vertellen of lessen wil leren. Weet je lieverds ik ben ervan overtuigd dat als onze dierbaren overlijden, dat ze dan niet weg zijn. Hun ziel verlaat het lichaam, het lichaam sterft, maar de ziel leeft voort. Je dierbare is er nog gewoon, alleen in een andere vorm. Wij zijn energie lieverds en ons lichaam is onze vorm waarmee we hier op aarde rondlopen. Wees daarom niet droevig lieverd, praat nog gewoon met ze én tegen ze zoals je altijd al deed. Ze zijn bij je, want een ziel kan op meerdere plaatsen tegelijk zijn.

Vanochtend terwijl ik wakker werd realiseerde ik me dat ik dus gedroomd had van mijn ex-vriend. Ik bedacht me dat ik meteen even kaartjes wilde trekken van mijn ‘Talking to Heaven’ mediumship cards om te kijken welke boodschap hij voor me had. Kaarten die ik eigenlijk zelden gebruik. Ik was te wakker om terug in connectie te gaan en ik wilde ook gewoon nog even heerlijk bij manlief in bed gaan stappen. Ik trok drie kaarten (bij mij blijven kaarten ‘plakken’) en ik zal deze hier ook delen, de beschrijving van de kaarten zal ik op mijn Happy Susan blog Facebook pagina delen.

Een tijd geleden besloot ik hier geen kaarten meer te delen vanwege geloofsovertuigingen van diverse jurkenzusjes. Maar de bezoekersaantallen lopen terug en ik heb zoiets “ik ga gewoon mijn ding doen en de mensen blij maken die wat met mijn blogposts kunnen”. Het is nodig dat ik mijn pad vervolg en nu doe ik al langer mijn ding hoor, maar in mijn achterhoofd hou ik toch weer rekening met… Het is tijd om voluit te leven en te zijn wie ik ben. En natuurlijk doe ik dat al jaren whahaha, maar dat publiekelijk te delen via mijn blog is toch weer een ander verhaal.

Schrijven over de dood is ook weer zoiets. Toch hoop ik dat jullie beseffen, dat de zielen van jullie overleden dierbaren nog gewoon bij je zijn als je ze nodig hebt. Dat was ook de boodschap van een van mijn kaarten. Het is ook zo belangrijk lieverds om te denken aan alle mooie, blije, gelukkige momenten die jullie samen hebben meegemaakt. Ik schrijf vaker over de kracht van je gedachten. En ook hierin is het belangrijk om met een positief en gelukkig gevoel terug te denken.

En natuurlijk kan ik vertellen of denken over alles wat me ‘aangedaan’ is door deze man. Maar ik heb hiervan mogen leren, het heeft me wijzer gemaakt en ik heb hem vergeven. En hoe mooi is dat ik nu nog meer van hem mag gaan leren. Ik ben er klaar voor om dat te doen waarvoor ik hier ben gekomen. Vanochtend wilde ik ook meteen even opzoeken wat 6.40 uur betekende, in mijn Angel Numbers boek, en toen zag ik dat de kaart ‘Pay attention to your dreams’ nog in het boek stak. Ik trok die kaart de dag ervoor en zei de aanroeping op. Van dit soort toevalligheden word ik zo blij.

Daarna zag ik op Facebook dat die lieve Carola van Light Wings of Love, een actie heeft voor de stichting Ambulance Wens. In het kader van “Make it a december to remember”. Ik heb meteen een overleden dierbare reading aangevraagd. Die lieverd waar ik een coaching traject volgde, geeft van iedere verkochte edelstenen armband en reading, €5 voor dit mooie doel. Ik was al langer aan het denken dat ik graag een boodschap van mijn overleden exvriend wilde ontvangen. En nu volg ik dat gevoel en steun ik op mijn beurt ook dit mooie doel.

Daarna zag ik een deelactie van Daniëlle Besseling van de Facebook pagina ‘Engelen Academie voor Ondernemende Lichtwerkers’. Ik volg haar dagkaarten en haar wekelijkse engelenboodschappen. Nog zo’n heerlijk puur mens. Ze deelde de site Terug naar het licht. Ik ben de pagina van José meteen actief gaan volgen en heb haar eerste blogpost gelezen.

Zo hoop ik zelf steeds meer stappen te maken op mijn levenspad. Er is me ooit jaren geleden door een medium verteld, dat ik boodschappen van overleden dierbaren zou gaan doorgeven. Maar mijn hoofd was altijd te vol, ik heb me veel zorgen gemaakt, nachtenlang gepiekerd en veel stress gekend. Maar nu weet ik dat mijn gedachten enorm krachtig zijn. En dat ik door affirmaties en positieve gedachten mijn eigen leven kan manifesteren. Nu is het de tijd om meer te gaan mediteren, tot rust te komen en open te staan voor de boodschappen van mijn overleden dierbaren. En dan komt de rest vanzelf.

Lieverds ik hoop dat je steun mag ondervinden bij het lezen van deze blogpost. Eigenlijk sluit hij ook wel mooi aan op de blogpost van woensdag; The power of imagination with Susan. Ik weet dat het gemis van dierbaren rond feestdagen altijd enorm is en hoop dat mijn blogposts helpen. En wie weet inspireer ik je ook wel om met de billen bloot te gaan en nu in december nog nieuwe stappen te gaan maken op je levenspad.

Waarom zouden we wachten tot januari, om goede voornemens te maken. Volg de synchroniciteit in jouw leven, de schijnbare toevalligheden en ga heerlijk stralen. Heb een fijn weekend lieverds!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

21 Comments

 • Reply Mina

  Wauw Susan hoe speciaal is dit? Ga ik weer over nadenken! Wens je een heel fijn weekend!😘😘😘

  6 december 2019 at 19:58
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja zo bijzonder is dat ook alles zo mooi synchroon liep. Ik ga echt meer tijd maken om mijn rustmomenten te nemen en te mediteren. Vanmiddag tijdens het ophangen van de kerstballen ook echt even een rust moment genomen met een geleide meditatie om te gronden. Wat mooi dat je het gewoon heerlijk laat binnenkomen en voelt wat je ermee kan. Dikke knuffels😘😘

   6 december 2019 at 21:08
 • Reply patricia

  Dankjewel voor je mooie en inspirerende blog. Ik ben blij je dit doet en van mij mag het nog wel vaker.
  Dikke knuffel!
  Lfs Patricia

  6 december 2019 at 19:59
  • Reply Annelies

   Goed dat jij je eigen weg volgt. En dames die het er niet mee eens zijn zijn niet verplicht om je blog te lezen. Wat mij dan weer wel opvalt zodra er wat te winnen valt ze allemaal massaal reageren. Het lukte mij ook niet altijd om te reageren vanwege weinig energie s’avonds. Maar je kan er van uitgaan dat ik je blog altijd lees. En de dingen die je schrijft erg interessant vind. Ik wens jou een mooi weekend gezellig bij de kerstboom. Liefs Annelies

   6 december 2019 at 20:17
   • Reply Happy Susan blogger

    Hihi dat weet ik ook wel dat je altijd mee leest lieverd. Het ging me niet zo zeer om dat er minder reacties zijn, maar ook dat ik zie dat er minder lezers zijn.
    Nu trekken winacties en het delen van de nieuwe collectie natuurlijk meer lezers. Maar daar wil ik me steeds minder op gaan richten, de winacties kosten enorm veel werk en tijd en vaak krijg je dan alleen maar extra reacties omdat er wat te winnen is.
    Toch hebben die ook vast nieuwe volgers gebracht die wel zijn blijven hangen. Ik blijf gewoon heerlijk mijn gevoel volgen en dat geeft vanzelf wel aan waar over te bloggen. Dankjewel voor je bezoekjes lieverd en je lieve reactie. Dikke knuffels😘😘

    6 december 2019 at 21:14
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh wat lief💕 en ook leuk om te horen. Ja de afgelopen tijd heb ik er wel een beetje mijn weg ingezocht, maar ook bewust geen kaarten meer gedeeld omdat ik niemand wilde afschrikken.
   Maar aan de andere kant inspireren de engelenboodschappen me wel regelmatig tot het schrijven van mijn blogposts. En door dat te delen kan het inderdaad ook weer anderen inspireren. Dikke dankjewel knuffels voor je reactie lieverd😘😘

   6 december 2019 at 21:10
  • Reply Annette

   Mooi Susan! IK volg met interesse je pad! Mooie “toevalligheden” vielen je ten deel zeg! Heel veel liefs!

   6 december 2019 at 21:50
   • Reply Happy Susan blogger

    Dankjewel lieverd dat je me heerlijk blijft volgen. Ik ga gewoon in vol vertrouwen verder huppelen en leuk dat jij en anderen samen met me mee wandelen. Dikke knuffels😘😘

    7 december 2019 at 08:23
 • Reply Caro

  Mooi Susan! Mooi dat je kan vergeven, leren van ervaringen en kan ontmoeten in je dromen. Mooi dat je jezelf steeds meer vertrouwd in de keuzes die je maakt. Ik geniet er van. En blijf je lekker volgen😘

  6 december 2019 at 20:04
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd, ja het is ook zo waardevol om daarin mijn gevoel te blijven volgen. Maar ook door nieuwe stappen te durven nemen, zo blijft het leven een uitdaging en is er altijd verandering en vooruitgang. Dikke dankjewel knuffels😘😘

   6 december 2019 at 21:16
 • Reply Melanie

  Juist met het opzetten van de kerstboom is mijn Omi engel heel dichtbij. Ergens maakt het me dan verdrietig maar juist het idee dat ze zou glimlachen om dat gekke kerstmannetje van haar wat nu bij mij hangt vind ik dan weer een hele fijne gedachte

  6 december 2019 at 20:04
  • Reply Happy Susan blogger

   Wat mooi lieverd en ja dat geeft toch ook een brede glimlach op je gezicht om dat gekke kerstmannetje van je omi. Zo is ze er toch een beetje bij, of stiekem wel een heleboel😉. Dankjewel om dit te delen lieverd😘😘

   6 december 2019 at 21:19
  • Reply Monique

   Fijn om je ervaringen te lezen en ik herken er veel in. Ik voel en weet dat mijn ouders nog steeds bij me zijn. Maar ik zou wel willen dat ik dat nog sterker zou kunnen ervaren. Anderzijds mag ik best vertrouwen op mijn innerlijk weten.

   Het klinkt misschien gek maar ik voel nu meer liefde en een sterkere band met mijn vader dan voor zijn overlijden 21 jaar geleden. En mijn moeder, dat is en blijft echt mijn engel.

   Ik vind het echt goed en dapper dat je deze kant van je uit. Merk zelf dat ik daar wat terughoudend in ben. Ook ivm mijn werk als freelancer; dat maakt dat ik me online toch niet te uitgesproken wil profileren… En misschien toch nog een beetje te bang voor de mening van anderen.

   6 december 2019 at 21:31
   • Reply Happy Susan blogger

    Wow wat bijzonder lieverd en wat fijn dat je dit deelt.
    Ja ik hoor dat wel vaker dat je na het overlijden van dierbaren vaak een nauwere band krijgt.
    Er is geen afstand meer en ze zijn er gewoon voor je als je ze nodig hebt.
    Ook zijn ze nu pure liefdevolle energie en is daardoor de connectie nog zuiverder.
    Geniet maar van die momenten en vertrouw maar op je gevoelens en je gewaarwordingen lieverd.
    En ja het is toch een dingetje om over dit soort dingen openlijk te spreken, maar ik ben enorm blij dat ik mijn gevoel heb gevolgd want kijk eens wat een mooie liefdevolle reacties.
    Volg daar ook je gevoel in lieverd, weet dat jij ook op jouw manier mensen mag steunen. Dikke knuffels😘😘

    6 december 2019 at 21:43
 • Reply Corine

  Mooi Susan, echt prachtig is dit, toen mijn nichtje overleed was ik echt helemaal van de rel, zij was altijd zo rustig en kalm en ik altijd gestressed en gehaast, twee dagen na haar begrafenis voelde ik ineens een enorme rust, zo kalm had ik me nog nooit gevoeld, ik weet zeker dat zij de hele dag bij mij was om me gerust te stellen en te laten voelen dat er inderdaad iets is na de dood. Als ik er nu aan denk word ik al rustiger, er is zo veel meer dan dat wij weten, knuffels Corine

  6 december 2019 at 20:18
  • Reply Happy Susan blogger

   Wow wat bijzonder lieverd💕 ja ze was vast bij je om je gerust te stellen en te laten weten dat ze er gewoon nog was.
   En wie weet was ze er nu ook weer bij terwijl je dit schreef, omdat je op dat moment natuurlijk weer aan haar dacht.
   En ze zeggen dat onze overleden dierbaren maar een gedachte weg zijn…just a thought away… Dikke dankjewel knuffels voor je reactie lieverd😘😘

   6 december 2019 at 21:27
 • Reply Willeke van Schagen

  Susan, ik vind je blogs heel erg fijn, dankjewel daarvoor. Nu ook weer een heel toepasselijke voor mij, want op 20 november j.l. Is mijn vader overleden. Hij is 84 jaar geworden. We hebben er vrede mee hoor, ook al missen we hem wel. Veel liefs💋💋💋

  6 december 2019 at 20:29
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh lieverd dan is het gemis natuurlijk nog heel vers. Blijf maar aan alle mooie leuke bijzondere momenten denken die jullie hebben mogen delen. Vooral ook aan momenten dat hij heerlijk vitaal was. Hij heeft dat oude lichaam van zich af geschud en is nu een en al energie. Dikke dankjewel knuffels voor je lieve reactie 😘😘

   6 december 2019 at 21:30
 • Reply Jacqueline Aarts

  Ik weet zeker dat onze overleden dierbaren bij ons blijven om ons beschermen en geruststellen 😊, je hebt me het verhaal van je overleden ex wel eens verteld, maar heb toen geen foto van hem gezien. Volgens mij was hij een klant bij insop de zaak, maar ik weet het niet zeker. Mooie blog weer susan 😘

  6 december 2019 at 20:41
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh jawel dat zit er dik in dat hij klant bij jullie op de zaak was. Hij heeft in Maastricht gewoond en ook in Lanaken. Hij is een tweetal jaren in Miami geweest, voordat hij weer terug gekomen is. Wat bijzonder dan weer dat je hem herkend…nu was het ook wel een man met een stralend en sociaal karakter…hij was niet te missen. Hij was vaak in kostuum want presentatie was heel belangrijk voor hem.
   Dikke daankewel knoevels leeve veur dien reactie😘😘

   6 december 2019 at 21:35
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, wat een bijzonder blog zeg vooral met de kerst mis ik mijn opa en oma. Met mijn oma had ik zo’n goede band het verlies slijt maar ik mis haar nog iedere dag. Ga zeker vanavond eens een kaarsje voor de lieverds aansteken en ik blijf je volgen hoor ook al heb ik momenteel veel te dragen op mijn eigen pad maar ik heb er vertrouwen in dat ook dat weer goed gaat komen. Knuffel van mij😘, lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  8 december 2019 at 18:45
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.