Follow:
Blog, Happy Tante Betsy dresses, Marktplaats, Tante Betsy

365 happy Tante Betsy dresses with Susan

Happy Susan blog - 365 happy Tante Betsy dresses with Susan

Hey lieverds vandaag is het dan eindelijk zover en heb ik 11 Tante Betsy jurkjes te koop gezet, waarvan 4 winterjurkjes. Nu zal ik zo’n groot aantal jurkjes niet meteen in mijn kast gaan missen. Het zomergedeelte hing bomvol en ik moest echt afscheid gaan nemen, om plaats te maken voor de Tante Betsy SS2020 zomercollectie. Lees je gezellig mee met deze kwebbelblogpost, met een kijkje in mijn kasten en achter de schermen ;).

Happy Susan blog - 365 happy Tante Betsy dresses with Susan

Het valt me op een of andere manier altijd zwaarder om van zomerjurkjes afscheid te nemen. Dat is toch de meest vrolijke kast van de twee kasten die vol hangen met Tante Betsy jurkjes. De zomercollecties daar heb ik altijd mijn hart aan verpand en die zijn nog kleurrijker als de wintercollectie. Gelukkig ontwerpt Tante ook veel leuke fleurige ‘winter’ stofjes. Ik hou nu eenmaal van knalkleurtjes en vrolijke prints.

Happy Susan blog - 365 happy Tante Betsy dresses with Susan

Niet alle winterjurkjes hangen hierin 😉

De Kitschy Deer print vind ik bijvoorbeeld de ultieme print van deze AW2019 wintercollectie waar ik enorm blij van word. Die heb ik dan ook gescoord in alle vijf de kleuren. En het Lala model is nu eenmaal een geweldig nieuw model. Ik was al lang groot fan van het Lola model, maar het Lala model valt nog mooier!

Happy Susan blog - 365 happy Tante Betsy dresses with Susan - Dress Lala Kitschy Deer

Ik heb trouwens vier van die vijf Kitschy Deer jurkjes zelf gekocht. Ik moet wel eens even slikken als ik bij een jurkenzusje op Instagram lees ‘onbetaalde reclame’. Ik krijg dus echt niet alle jurkjes gesponsord en vooral de laatste seizoenen is het aantal gesponsorde items flink terug geschroefd.

Happy Susan blog - 365 happy Tante Betsy dresses with Susan

Natuurlijk heb ik door de jaren heen een leuke samenwerking opgebouwd met die lieve Tante van ons. Ik blog alweer vijf jaar enthousiast over Tante Betsy. Ik heb zelfs een drietal jaren dagelijks geblogd over mijn liefde voor deze jurkjes. Ik kan er niks aan doen maar als ik verliefd ben, dan moet ik dat van de daken afschreeuwen whahaha. Door mijn burn-out en herstellende van een fikse val heb ik dat op een gegeven moment wel terug geschroefd. Er gaat enorm veel tijd zitten in het maken en publiceren van een blogpost, vooral ook voor mij met mijn niet aangeboren hersenletsel.

Happy Susan blog - 365 happy Tante Betsy dresses with Susan

Happy Susan blog - 365 happy Tante Betsy dresses with Susan

Vroeger toen ik nog veel gesponsord kreeg van die lieve Tante, kocht ik van de opbrengst van jurkjes die ik uiteindelijk verkocht (ook al waren dat jurkjes die ik ook zelf had gekocht) altijd Tante Betsy kadobonnen. Zo bleef geven en ontvangen in balans. En ik heb op die manier heel wat Tante Betsy girls en jurkenzusjes blij gemaakt met mijn jurkjes & winacties. En Tante had daar natuurlijk ook weer voordeel bij. Inmiddels doe ik dat niet meer. Ik heb sinds een aantal jaren een betaald blog wat geld kost. En daarnaast heb ik ook budget nodig om zelf jurkjes te kopen en aanverwante zaken ;).Happy Susan blog - 365 happy Tante Betsy dresses with Susan - Clumpy’s Lynn boots

Dus lieverds de opbrengst van deze jurkjes die ik op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account steek ik in mijn eigen ‘zak’. En wij bloggers die vanuit een passie bloggen, krijgen daar niet voor betaald. Natuurlijk zijn er wel grote bloggers die dat wel doen, maar die behoefte voel ik niet. Ik hou ook niet van gesponsorde blogposts. Ik doe gewoon lekker mijn eigen ding, daarom ben ik ook blij dat er dingen zijn veranderd.

Happy Susan blog - 365 happy Tante Betsy dresses with Susan - Trudy Hearts Blue & Clumpy’s Lynn boots

Je ziet bij mij ook een jurk vaker terug komen, net zoals mijn Clumpy’s die je dagelijks voorbij ziet komen. Ook die worden niet meer gesponsord en koop ik zelf, gewoon omdat ik er zwaar verliefd op ben en dat ze fantastisch lopen. Evenals de Snag Tights ook al zoiets wat je dagelijks in mijn outfitposts terug ziet. Dus lieve jurkenzusjes ik blog gewoon vanuit mijn passie en alles wat ik vandaag aan heb, heb ik zelf gekocht ;).

Happy Susan blog - 365 happy Tante Betsy dresses with Susan - 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account

Alle Tante Betsy jurkjes die ik te koop heb gezet, worden verloot onder de reacties op desbetreffende advertentie. Ik heb er een vast bedrag van gemaakt voor zomer- en wintercollectie jurkjes of super populaire… Dat maakt het voor mijn hoofd makkelijker. Alle jurkjes zijn opgemeten, want Meten=Weten. Zo kun je door de OtO (oksel tot okselwijdte) en de taillewijdte zien of een jurk op maat valt. L is gebruikelijk OtO 47 cm en taille 41-42 cm. XL is OtO 51 cm en taille 44 cm, plat gemeten. Woensdagmiddag worden ze verloot, reageren kan tot die dag 12uur. Dus denk niet te lang na en meet even je ongedragen/gewassen jurk die perfect zit na om te kijken of de jurk van jouw gading gaat passen.

Happy Susan blog - 365 happy Tante Betsy dresses with Susan - Meten is weten

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply Hannelore

  Trek je er niks van aan! ( Tja makkelijker gezegd dan gedaan…i know) …maar die lala kitschy staan je idd geweldig!!! Xxx

  3 februari 2020 at 19:35
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd💕😃
   Oh maar het is natuurlijk niet naar mij persoonlijk bedoeld. Het gaat mij er meer om dat mensen niet beseffen dat wij bloggers ook vaak onbetaalde reclame maken.
   Die paar jurkjes die ik ontvang wegen niet op tegen al het werk wat erin gestoken wordt.
   Het lijkt allemaal heel wat, maar dat is het niet 😉. Bloggen doe je vanuit een passie en outfitfoto’s deel je omdat je weet dat anderen er iets aan hebben. Ik vind het gewoon fijn om te mogen inspireren 💃💕😃😘

   3 februari 2020 at 20:49
  • Reply Alexsandra Stegeman-kok

   Wat een mooie gevulde kast heb jij. En meid helemaal terecht dat je kosten aan je zelf besteed doe je goed. En wat een heerlijke blog weer anno 2021 kan ik waarschijnlijk jouw jurkjes aan. Dus nog even wachten met al die leukerd hihi. Ik blijf je volgen ook al reageer ik niet te vaak maar dat heeft puur te maken met het geheel waar ik mee bezig ben. Dikke knuffel van mij ❤😘🥰

   3 februari 2020 at 22:16
   • Reply Happy Susan blogger

    Whahaha lekker ding😜😂😆 tegen die tijd heb ik ook wel weer jurkjes te koop of ik moet deze maand nog de lotto winnen en een kast van een huis kunnen kopen met een walk-in closet🤩😍😃.
    Nu moet ik gewoon noodgedwongen plek maken en budget creëren😂
    En dat weet ik toch lieverd dat jij altijd gezellig mee leest. You go girl💃💕😃😘

    4 februari 2020 at 07:20
 • Reply Annette Elias

  Ohhh klinkt bekend lieve Susan, ik heb ook al een paar keer een sneer mogen incasseren. Belangrijkste is dat wij zelf weten dat wij zuiver en eerlijk zijn, en de mensen die je (ons) echt kennen, weten dat!

  Geniet van al je prachtigs, en van de ruimte die er vrijkomt voor mooie nieuwe jurkjes!

  3 februari 2020 at 19:46
  • Reply Happy Susan blogger

   Ik plak een gedeelte van mijn reactie ook even hier😉
   Dat ‘onbetaalde reclame’ is natuurlijk niet naar mij persoonlijk bedoeld☺️.
   Het gaat mij er meer om dat mensen niet beseffen dat wij bloggers ook vaak onbetaalde reclame maken.
   Die paar jurkjes die ik ontvang of jij wegen niet op tegen al het werk wat erin gestoken wordt.
   Het lijkt allemaal heel wat, maar dat is het niet 😉. Bloggen doe je vanuit een passie en outfitfoto’s deel je omdat je weet dat anderen er iets aan hebben. Ik vind het gewoon fijn om te mogen inspireren 😃 en ik vind het super dat jij weer heel veel 2XL-3XL dames inspireert.
   Daarom ben ik destijds ook mijn blog begonnen zodat andere dames zien dat je er prachtig kunt uit zien in een aansluitende Tante Betsy jurk met een maatje meer.
   Blijf maar heerlijk inspireren lieverd💃💕😃😘

   3 februari 2020 at 20:53
 • Reply Caro

  Jeetje Susan (en Annette)… dit soort nare sneren doen echt pijn! Je beschrijft het goed hoor: deze blogs kosten geld qua webhosting en ondersteuning. Daarnaast stoppen we veel tijd en energie om een blog goed te schrijven, mooie foto’s te maken. We maken kosten om bij winkels, labels en andere locaties te komen voor een blog en ja we krijgen hier een soort ‘vergoeding in natura’ voor terug. Ik zie het dan ook als heel leuk werk, maar wel werk dus.

  Ik hoop oprecht dat de dames die nare sneren geven, dit lezen en zich nog eens achter de oren gaan krabben!

  Je hebt weer mooie jurkjes in de verkoop en het is je van harte gegund van de opbrengst weer mooie nieuwe jurkjes te kopen waar jij over gaat bloggen en wij weer van mogen smullen😊

  Dikke kusssss

  3 februari 2020 at 20:04
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd. Ja het is soms echt even slikken om afscheid te nemen van zulke mooie jurkjes. Maar de kastruimte is beperkt en ik heb ook budget nodig.
   Ik kopieer en plak ook even een gedeelte van mijn bovenstaande reactie hier😆
   Ik zie het trouwens niet als een sneer, het is natuurlijk ook niet naar mij persoonlijk bedoeld als iemand bij haar outfitpost schrijft dat het onbetaalde reclame is😉.
   Het gaat mij er meer om dat mensen niet beseffen dat wij bloggers ook vaak onbetaalde reclame maken.
   Die paar jurkjes die ik ontvang wegen niet op tegen al het werk wat erin gestoken wordt.
   Ik zie het trouwens niet als werk, want anders doe ik wel enorm onderbetaald werk😜😂.
   Bloggen is mijn hobby en doe ik vanuit een passie. Ik vind het gewoon fijn om te mogen inspireren 😃 en ik vind jou ook een heerlijke inspirator. You go girl💕💃😃😘

   3 februari 2020 at 20:59
 • Reply Heidi

  Ach die groene kleur van jaloezie staat niemand gelukkig goed. Bah. Zo jammer. Het is je gegund, en ik jubel mee want de jurken van tante zijn GEWELDIG❤

  3 februari 2020 at 20:22
  • Reply Happy Susan blogger

   Whahaha lachen😂💚😉. Nou ja ik denk dat heel veel dames denken dat wij bloggers maar jurkjes in overvloed ontvangen en allerlei aanverwante artikelen. En dat we betaald worden om te bloggen, maar die paar jurkjes wegen echt niet op tegen al de tijd die erin gestoken wordt. Ook niet toen ik bijna 4x zoveel jurkjes ontving en dagelijks blogde. Dan zou je in feite iedere dag een jurk moeten ontvangen😜😂.
   Ik zie het zelf niet als jaloezie, maar een heel aantal dames hopen zelf ook gesponsord te worden.
   Ik wil alleen laten weten dat men zich er niet op moet blindstaren op die paar ‘gratis’ jurkjes. Men heeft geen enkel idee (en de merken zelf ook niet) hoeveel werk er in een blogpost gaat zitten.
   Maar ik doe het nog steeds vanuit een passie en mijn liefde voor Tante Betsy.
   Ik kies er daarom ook bewust voor om niet meer over jurkjes te bloggen, behalve dan als ik een overzicht post maak nav een Live passessie; https://www.365daysofhappytantebetsydresses.nl/tante-betsy-aw2019-with-susan-and-jacqueline/
   Daar zijn by the way heel wat jurkjes van retour gegaan en ik heb zelf ook een heel gedeelte gekocht😉😃😘

   3 februari 2020 at 21:10
 • Reply Corry

  Mijn lief Susan.
  Je bent goed aan het opruimen zou er bijna voor op dieet gaan
  En maak je niet druk en je verontschuldigen of uitleg te geven over je verzameling jurkjes helemaal niet nodig
  Sta ervan toekijken dat niet alleen jij maar ook de andere wel eens van die opmerkingen krijgen
  al kreeg je een complete collectie kado dat gaat echt niemand wat aan denk dan moeten zelf ook maar iets doen
  Gewoon wat je niet meer wilt verkopen en voor jezelf wat anders kopen
  Doe ikzelf en vele onder ons ook
  Ik wens je een goeie verkoop nieuwe collectie komt eraan en het wordt echt een top zomer collectie

  3 februari 2020 at 21:49
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd 💕😃
   Ik zie deze blog niet als uitleg waarom, maar meer dat mensen zich zouden moeten realiseren dat dit geen betaalde blogpost of outfitposts zijn.
   Was het maar zo dat ik voor elke blogpost betaald zou krijgen en alle items zou krijgen. Ik zou me een heel eind wegkwebbelen….nèèh eigenlijk zou ik dat ook helemaal niet leuk vinden, niet meer in ieder geval.
   Ik steek liever mijn energie in blogposts met diepgang en help op mijn manier er weer mensen mee om positiever en krachtiger in het leven te staan. Daar haal ik pas energie uit en natuurlijk doe ik dat alles in een vrolijke Tante Betsy jurk😜😃😘

   4 februari 2020 at 07:27
 • Reply Jelka

  Leuk, een kijkje in de keuken/kast! 😄
  Wat heb je een mooie collectie opgebouwd, geniet daar maar lekker van! 😘

  3 februari 2020 at 22:21
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd💕😃 ja een super leuke collectie. Er missen nog een stuk of 30 jurkjes😂. Een negental die gisteren uit de was zijn gekomen én nog een heel aantal die hangen te luchten op een volgende keer dat ze mijn lijf mogen sieren😉. Het is in ieder geval een feestje om zulke prachtige jurkjes te dragen💕💃😃😘

   4 februari 2020 at 07:30
 • Reply Elske

  Ha Susan, ik heb weinig toe te voegen aan wat er al staat. Maar toch even een reactie… gewoon om te laten weten dat je groot gelijk hebt zó!

  4 februari 2020 at 13:16
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.